Doha-ből Kigali-be közvetlen járatok

1 légitársaság üzemelteti ezt a közvetlen járatot.

route-map jet
Qatar
DOH Doha
route-path route-path
Rwanda
KGL Kigali

Távolság 2381 mérföld (3831 km)

Repülési idő 6ó 10perc

Légitársaságok olcsó közvetlen járatokkal Dohából Kigaliba

Utazást tervez Dohából Kigaliba? Ha megfizethető és kényelmes lehetőségeket keres, nézze meg ezeket a légitársaságokat, amelyek olcsó közvetlen járatokat kínálnak a két város között:

 • Qatar Airways: Katar nemzeti légitársasága, a Qatar Airways közvetlen járatokat üzemeltet Dohából Kigaliba. Ez a kivételes szolgáltatásairól és kényelmes járatairól ismert légitársaság versenyképes árakat kínál, amelyek nem teszik tönkre a pénzt. Kiterjedt hálózatuknak köszönhetően könnyen megtalálhatja az utazásához megfelelő repülési időpontokat.
 • RwandAir: A RwandAir nemzeti légitársaság Ruandából, és közvetlen járatokat biztosít Dohából Kigaliba. A megfizethetőség és a minőség nagyszerű kombinációját kínáló RwandAir zökkenőmentes utazási élményt biztosít. A légitársaság modern flottája és barátságos személyzete barátságos légkört teremt a fedélzeten.
 • Ethiopian Airlines: Az Ethiopian Airlines egy másik megbízható lehetőség olcsó közvetlen járatok Doha és Kigali között. Etiópia lobogó szerinti légitársaságaként ez a légitársaság kivételes szolgáltatást és versenyképes árakat garantál. Kiterjedt útvonalhálózatukkal könnyedén csatlakozhat Kigali városába a világ különböző városaiból.
 • Turkish Airlines: A Turkish Airlines ajánlatai közvetlen járatok Dohából Kigaliba, kényelmes utazást biztosítva megfizethető áron. Modern flottájukkal és világhírű török vendégszeretetével kellemes repülési élményre számíthat. A Turkish Airlines emellett számos úti célból kínál kényelmes összeköttetéseket Kigaliba.

Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, ezek a légitársaságok kényelmes megoldásokat kínálnak megfizethető viteldíjakkal Dohából Kigaliba. Utazási terveinek elkészítéséhez feltétlenül keresse fel az egyes légitársaságok hivatalos webhelyeit, és fedezze fel a menetrendjüket és a jegyáraikat a legjobb ajánlatokért.

Biztonságos utazás!

Légitársaságok A hét napjai Osztály Ár
RwandAir

RwandAir

Vasárnap
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat

1 napi járatok

üzleti osztály elérhető

Közvetlen járatok menetrendje Doha és Kigali között

Fedezze fel a folyamatos repülési menetrendeket a Hamad nemzetközi repülőtér és a Kigali nemzetközi repülőtér között, hogy megtalálja a legjobb árakat.

Járat Légitársaság Hét Kedd Sze Csü Pén Szo Vas
WB 301
RwandAir

RwandAir

Su
01:45
Mo
Tu
We
01:45
Th
Fr
01:45
Sa
WB 303
RwandAir

RwandAir

Su
Mo
Tu
08:45
We
Th
08:45
Fr
Sa
08:45

A {route} közvetlen járatának költségeibe nyújtunk betekintést

Kedvező árú közvetlen járatok találhatók Hamad nemzetközi repülőtér és Kigali nemzetközi repülőtér között, 978$-tól kezdődően. A leggazdaságosabb jegyárak általában Március hónapban fordulnak elő, ami tükrözi a felhasználói keresések alapján a havi legalacsonyabb árak trendjét.

$1008 Körülbelül

Jan
$1017
Feb
$1025
Már
$983
Ápr
$972
Máj
$975
Jún
$995
Júl
$1128
Aug
$978
Sze
$1008
Okt
$1030
Nov
$1029
Dec
$962

A jegyek átlagos ára Hamad nemzetközi repülőtér-ről Kigali nemzetközi repülőtér-re

A {route} útvonalat kiszolgáló repülőgépek

Vizsgálja meg, hogy milyen távolságot képes megtenni a repülőgép, hány ülőhelyet kínál, és milyen különböző osztályokat biztosítanak ezen az úton.

 • Boeing 737-800 Passenger

  Boeing 737-800 Passenger

  RwandAir
  142 ülések (minden gazdaságos)

A járat részletei

 • ticket

  A legolcsóbban megtalált repülőjárat

  962$
 • clock

  Átlagos repülési idő

  6:10 ó
 • checkmark-calendar

  A legolcsóbb hónap a repülésre

  December
 • send

  A legnépszerűbb légitársaság

  RwandAir
 • regular-calendar

  Járatok száma hetente

  6
Hamad nemzetközi repülőtér

Indulás innen Hamad nemzetközi repülőtér (DOH)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Kigali nemzetközi repülőtér

belgium
Érkezés Kigali nemzetközi repülőtér (KGL)

Minden járat megjelenítése innen KGL →

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen távolságra van a repülési útvonal Doha és Kigali között?

A légvonalbeli távolság Doha és Kigali között körülbelül 3831 kilométer.

Ezen a konkrét útvonalon melyik légitársaság élvezi a legnagyobb népszerűséget?

Sok utas választja a RwandAir légitársaságot megbízható szolgáltatása és a magas szintű ügyfél-elégedettsége miatt, amikor közvetlen járatokat keres Doha és Kigali között.

Mennyibe kerül egy tipikus repülőjegy a(z) Hamad nemzetközi repülőtér repülőtérről a(z) Kigali nemzetközi repülőtér repülőtérre?

Azok a utazók, akik gazdaságos lehetőségeket keresnek, azt fogják tapasztalni, hogy a Hamad nemzetközi repülőtér repülőtérről a Kigali nemzetközi repülőtér repülőtérre tartó közvetlen járatok kezdőára olyan kedvező lehet, mint 978$. Ezek az árak általában a Március hónapban, az alacsony keresletű utazási időszakban érhetők el. Ezzel szemben a Július hónapban, a magas keresletű utazási időszakban egy hasonló közvetlen járat költsége gyakran eléri a 1128$ átlagát.

Hány fuvarozó nyújt közvetlen szolgáltatásokat Doha és Kigali között?

Jelenleg 1 légitársaság kínál közvetlen járatokat azoknak az utazóknak, akik Doha városából Kigali városába szeretnének repülni. Kiemelkedően, olyan légitársaságok, mint a RwandAi, ismertek elkötelezettségükről, hogy zökkenőmentes és megszakítás nélküli utazást biztosítsanak.

Mennyi idő a repülőút Hamad nemzetközi repülőtér és Kigali nemzetközi repülőtér között?

Hamad nemzetközi repülőtér-ről Kigali nemzetközi repülőtér-re történő utazás általában egy időszakot ölel fel, ami közel áll a 6ó 10perc időtartamhoz. Ez az időbecslés magában foglalja az indulást, a repülést utazómagasságon, valamint a leszállást megelőző süllyedést.

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella