Kigali nemzetközi repülőtér (KGL) repülőtere induló járatok

Utazz 19 helyszínre a 8 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Kigali nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kigali nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KGL
Város Kigali
Ország Rwanda (RW)
Teljes cím Kigali nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -1.963042
Hosszúsági fok 30.135014
Megjelenítés a térképen Google maps
Kigali nemzetközi repülőtér
Kigali nemzetközi repülőtér
Kigali nemzetközi repülőtér
Kigali nemzetközi repülőtér
Kigali nemzetközi repülőtér
Kigali nemzetközi repülőtér

Kigali nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Ruanda fővárosában található Kigali nemzetközi repülőtér az ország fő kapujaként szolgál. A repülőtér modern létesítményekkel büszkélkedhet, és számos szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes utazási élményének biztosítása érdekében. Nézzünk meg közelebbről néhány fő funkciót:

1. Terminálépület

A repülőtér terminálépülete nagyszámú utas hatékony kiszolgálására készült. Tágas és jól szervezett elrendezésű, kényelmes és felhasználóbarát környezetet biztosít. A terminál modern felszereltséggel és létesítményekkel van felszerelve, beleértve a vámmentes üzleteket, éttermeket és kávézókat, amelyek különféle konyhákat kínálnak.

2. Bejelentkezés és biztonság

  • A bejelentkezési pultok kényelmesen elhelyezve, barátságos és segítőkész személyzettel rendelkeznek, biztosítva a zökkenőmentes bejelentkezési folyamatot.
  • A biztonsági eljárások szigorúak. mégis hatékony, előtérbe helyezve az utasok és tárgyaik biztonságát.

3. Bevándorlás és vámügy

  • A kigali nemzetközi repülőtér bevándorlási szolgáltatásai általában gyorsak és problémamentesek, a bevándorlási tisztek pedig zökkenőmentesen biztosítják a be- és kilépési folyamatot.
  • A vámterület jól működik. -irányított, világosan meghatározott szabályozással, amely megkönnyíti az áruk vámkezelését és megakadályozza az illetéktelen áruk országba való belépését vagy elhagyását.

4. Társalgók

A Kigali nemzetközi repülőtér kényelmes társalgókat kínál, amelyek pihentető légkört biztosítanak az utasok számára a repülés előtti lazításhoz. Ezekben a társalgókban kényelmes ülőhelyek, ingyenes Wi-Fi, töltőállomások és frissítők állnak rendelkezésre.

5. Vásárlás és étkezés

  • A repülőtéren számos vámmentes üzlet található, ahol az utasok kiskereskedelmi terápiát vehetnek igénybe, beleértve a luxusmárkákat, a helyi kézműves termékeket és az ajándéktárgyakat.
  • Különféle étkezési lehetőségek. lehetőségek állnak rendelkezésre, köztük kávézók, gyorséttermek, valamint helyi és nemzetközi ételeket kínáló éttermek. Az utasok megkóstolhatnak egy finom ételt, vagy bekaphatnak egy gyors falatot.

6. Repülőtéri szolgáltatások

  • A Kigali nemzetközi repülőtér akadálymentesített létesítményeket biztosít a mozgáskorlátozott utasok számára, beleértve a kerekesszékes segítségnyújtást és a kijelölt parkolóhelyeket.
  • A bankok, ATM-ek és pénzváltó pultok kényelmesen elhelyezkednek. a terminálon belül, megkönnyítve az utasok pénzügyi igényeik kezelését.
  • A nagy sebességű Wi-Fi-kapcsolat az egész repülőtéren elérhető, így az utazók továbbra is kapcsolatban maradhatnak.

7. Közlekedés

A repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál az utasok számára, hogy elérjék céljukat. Ide tartoznak a taxik, az autókölcsönzési szolgáltatások, valamint a városközpontba és más fontosabb helyekre közlekedő transzferbuszok.

A Kigali nemzetközi repülőtér elsőrangú létesítményeket és szolgáltatásokat kínál, hogy kellemes utazási élményt biztosítson a be- és kirepülő utasok számára. Ruanda. Modern infrastruktúrája, hatékony működése és barátságos személyzete kiváló választássá teszik belföldi és nemzetközi utazók számára egyaránt.


Kigali nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kigali nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KGL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kigali nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Kigali nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Kigali nemzetközi repülőtér és a London Heathrow Airport (LHR) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 8h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kigali nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 8 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kigali nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: RwandAir, Ethiopian Airlines, Kenya Airways, Turkish Airlines, KL

Melyik repülőteret kell használni, amikor Kigali városából repülővel távozik?

Utazók, akik Kigali-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kigali nemzetközi repülőtér (KGL)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Kigali közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella