Repülőjárat akciók innen: Kotoka nemzetközi repülőtér (ACC)

Fedezze fel 31 helyszínt 25 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Kotoka nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kotoka nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ACC
Város Accra
Ország Ghana (GH)
Teljes cím Kotoka nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 5.606095
Hosszúsági fok -0.168123
Megjelenítés a térképen Google maps
Kotoka nemzetközi repülőtér
Kotoka nemzetközi repülőtér
Kotoka nemzetközi repülőtér
Kotoka nemzetközi repülőtér
Kotoka nemzetközi repülőtér
Kotoka nemzetközi repülőtér

Kotoka nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A ghánai Accrában található Kotoka nemzetközi repülőtér az ország legnagyobb és legforgalmasabb repülőtere. Ghána elsődleges nemzetközi kapujaként a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és hatékony utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények

 • Terminálkomplexum: A repülőtér modern terminálkomplexumával rendelkezik, külön területekkel a belföldi és a nemzetközi járatok számára.
 • Vámmentes vásárlás: Az utasok számos vámmentes üzletet kínálnak, amelyek széles termékválasztékot kínálnak, beleértve a ruházatot, elektronikai cikkeket, kozmetikumokat, és a helyi ghánai kézműves termékek.
 • Éttermek és kávézók: A terminálkomplexumban számos étterem és kávézó található, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgálnak.
 • Társalgók: A repülőtéren elsőként prémium társalgó várja a vendégeket. -osztályos és üzleti osztályú utasok, csendes és kényelmes teret biztosítva a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz repülésük előtt.
 • ATM-ek és pénzváltó: ATM-ek és pénzváltók állnak rendelkezésre azon utasok számára, akiknek pénzt kell felvenniük vagy váltaniuk kell..
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Imaszobák: Imaszobák állnak rendelkezésre a különböző országok utasai számára vallási szertartásaik nyugodt környezetben való gyakorlásához.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok könnyedén bérelhetnek autót a repülőtéren különböző neves autókölcsönzőktől.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt, beleértve a poggyászcsomagolást, a kocsikat, valamint az elveszett és megtalált részleget, amely segít az utasoknak poggyászuk szállításában.
 • Orvosi szolgáltatások: Van egy a terminálkomplexumban található orvosi központ, amely orvosi segítséget és alapvető elsősegélynyújtási szolgáltatásokat kínál.
 • Közlekedés: Az utasok különféle közlekedési lehetőségekhez férhetnek hozzá, beleértve a taxikat, a tömegközlekedési buszokat és az autóbérlési szolgáltatásokat, hogy kényelmesen utazhassanak oda és vissza. repülőtéren.
 • Információs pultok: Információs pultok találhatók a repülőtér egész területén, ahol a barátságos személyzet segíti az utasokat kérdésekkel kapcsolatban, és általános repülőtéri információkat nyújt.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz is, így az utasok biztonságosan parkolhatják le járműveiket utazásuk során.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat nyújt a csökkent mozgásképességű vagy egyéb fogyatékkal élő utasok számára, biztosítva zökkenőmentes utazásukat a repülőtéren.
 • Repülési információk: A valós idejű repülési információs képernyők és közlemények tájékoztatják az utasokat járataikról, beleértve az indulási és érkezési időt, a kapuszámokat, valamint az esetleges változásokat vagy késéseket.

A Kotoka International Airport jól felszerelt, számos létesítményt és szolgáltatást kínáló repülőtér igyekszik kényelmes és kényelmes élményt nyújtani az utazóknak. Legyen szó vámmentes vásárlásról, étkezési lehetőségekről vagy alapvető szolgáltatásokról, a repülőtér célja, hogy az utasok igényeit minden lépésben kielégítse.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Kotoka nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ACC kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Kotoka nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kotoka nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) John F. Kennedy International Airport (JFK) célállomásig ér el, körülbelül 11h 40m időtartam alatt a(z) Boeing 767-300 (winglets) Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kotoka nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 25 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kotoka nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Africa World Airlines, Passion Air, ASKY Airlines, Kenya Airways, Air Peac

Melyik repülőteret kell használni, amikor Accra városából repülővel távozik?

Utazók, akik Accra-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kotoka nemzetközi repülőtér (ACC)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Accra közvetlen közelében?

Accra környékén 1 repülőtér található: Kotoka nemzetközi repülőtér (ACC)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella