Közvetlen járat innen: Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér (ADD)

Folyamatos járatok 103 célállomásra 12 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ADD
Város Addisz-Abeba
Ország Ethiopia (ET)
Teljes cím Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 8.976944
Hosszúsági fok 38.800000
Weboldal Ethiopianairlines.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér
Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér
Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér
Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér
Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér
Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér

Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • Terminálok: Az Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér két terminálból áll, az 1-es és a 2-es terminálból. Az 1-es terminál főként belföldi járatokra használják, míg a 2-es terminál nemzetközi járatokat bonyolít le. Mindkét terminál modern létesítményekkel van felszerelve az utasok kényelmének biztosítása érdekében.
 • Vásárlás: A repülőtéren vámmentes üzletek, butikok és ajándékboltok széles választéka található. Az utasok különféle helyi és nemzetközi márkákat találhatnak, köztük ruházati cikkeket, kiegészítőket, elektronikai cikkeket és hagyományos etióp kézműves termékeket.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem, kávézó és büfé található, amelyek széles választékot kínálnak helyi és nemzetközi konyhák. Akár egy gyors kávéra, akár egy teljes étkezésre vágynak az utasok, találhatnak olyan lehetőségeket, amelyekkel kielégíthetik vágyaikat.
 • Társalgók: Az utasok kényelmét és luxusát élvezhetik, ha belépnek az egyik repülőtéri társalgóba. Ezek a társalgók nyugodt légkört, kényelmes ülőhelyeket, ingyenes frissítőket és különféle kényelmi eszközöket kínálnak, amelyek segítenek az utazóknak pihenni a repülés előtt.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér ATM-eket és pénzváltó szolgáltatásokat kínál azoknak az utazóknak, akiknek szükségük van pénzváltásra. helyi pénznemben vagy banki szolgáltatások igénybevételéhez. Ezek a létesítmények kényelmesen elhelyezkednek az egész repülőtéren.
 • Autókölcsönzés: Azok számára, akik szívesebben szeretnék felfedezni a várost a saját tempójukban, a repülőtér autókölcsönzési szolgáltatásokat kínál jó hírű cégektől. Az utasok számos jármű közül választhatnak igényeiknek megfelelően, és élvezhetik a független utazás szabadságát.

Szolgáltatások

 • Wi-Fi: Addis Abeba Bole International A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten, miközben a járatra várnak.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászkezelést, tárolást és elveszett poggyászkezelést kínál. és létesítményeket talált. Az utasok könnyen megtalálhatják ezeket a szolgáltatásokat a terminálokon belül.
 • Orvosi segítségnyújtás: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér rendelkezik egy képzett szakemberekkel felszerelt egészségügyi központtal, amely azonnali segítséget és egészségügyi szolgáltatásokat nyújt az utazóknak.
 • Gyermekjátszótér: A fiatal utazók szórakoztatása érdekében a repülőtéren külön játszóterek találhatók különböző játékokkal és játékokkal, kellemes élményt biztosítva a gyermekkel utazó családoknak.
 • VIP és Fast Track szolgáltatások: A prémium élményre vágyó utasok VIP és gyorsított szolgáltatásokat választhatnak. Ezek a szolgáltatások külön bejelentkezési, biztonsági és bevándorlási sorokat kínálnak, lehetővé téve az utazók számára, hogy megkerüljék a szokásos vonalakat, és felgyorsítsák utazásukat a repülőtéren.
 • Repülőtéri szállodák: A repülőtér közelében számos szálloda található, amelyek kényelmes szállást kínálnak. lehetőségek a hosszú átszállással vagy kora reggeli indulással rendelkező utasok számára. Ezek a szállodák a pénztárcabaráttól a luxusig terjednek, kényelmes éjszakázást biztosítva.

Modern létesítményeivel, széles körű szolgáltatásaival és nyüzsgő légkörével az Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér célja, hogy az utazók számára zökkenőmentes és élvezetes utazás. Függetlenül attól, hogy az utasok érkeznek, indulnak vagy tranzitban vannak, kihasználhatják a repülőtér számos kényelmét és szolgáltatását, hogy fokozzák utazási élményüket.


Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ADD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro International Airport (GRU) célállomásig ér el, körülbelül 12h 10m időtartam alatt a(z) Boeing 787-8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 12 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ethiopian Airlines, Turkish Airlines, EgyptAir, Emirates, Kenya Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Addisz-Abeba városából?

Általában a Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér (ADD) a preferált választás a Addisz-Abeba-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Addisz-Abeba közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Addis Abeba Bole nemzetközi repülőtér (ADD)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella