Adnan Menderes repülőtér (ADB) repülőtere induló járatok

Utazz 74 helyszínre a 21 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Adnan Menderes repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Adnan Menderes repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ADB
Város Gaziemir
Ország Turkey (TR)
Teljes cím Adnan Menderes repülőtér
Szélességi fok 38.293763
Hosszúsági fok 27.152029
Weboldal Adnanmenderesairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Adnan Menderes repülőtér
Adnan Menderes repülőtér
Adnan Menderes repülőtér
Adnan Menderes repülőtér
Adnan Menderes repülőtér
Adnan Menderes repülőtér

Adnan Menderes repülőtér

Adnan Menderes repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Repülőtér áttekintése

A törökországi Izmirben található Adnan Menderes repülőtér egy nyüzsgő nemzetközi repülőtér, amely átjáróként szolgál a gyönyörű égei-tengeri régióhoz. Adnan Menderesről, egy kiemelkedő török politikusról kapta a nevét. Ez a modern repülőtér a legmodernebb létesítményekkel van felszerelve, és számos szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Terminálok

A repülőtéren két terminálok:

 • Nemzetközi terminál: Ez a terminál kezeli az összes nemzetközi járatot. Tágas és modern kialakítása biztosítja az utasok zökkenőmentes áramlását. Belül az utazók vámmentes üzleteket, éttermeket, kávézókat és társalgókat találhatnak, ahol pihenhetnek a repülés előtt.
 • Belföldi terminál: Ahogy a neve is sugallja, ez a terminál belföldi járatokat szolgál ki. Modern felszereltséggel rendelkezik, és zökkenőmentes utazást biztosít a Törökországon belül utazó utasok számára. Különféle kiskereskedelmi egységek és szolgáltatások állnak rendelkezésre az utasok igényeinek kielégítésére.

Kényelmi szolgáltatások

Az Adnan Menderes repülőtér számos szolgáltatást kínál az utazási élmény fokozása érdekében:

 • Vámmentes vásárlás: Az utasok adómentesen vásárolhatnak a jól felszerelt vámmentes üzletekben, amelyek helyi és nemzetközi márkák széles választékát kínálják.
 • Éttermek és kávézók: A terminálokon különféle éttermek állnak rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgálnak. Akár egy gyors harapnivalóra, akár egy leülős étkezésre vágynak az utasok, rengeteg lehetőség közül választhat.
 • Társalgók: Azok az utazók, akik exkluzívabb és pihentetőbb helyet keresnek, beléphetnek a repülőtéri társalgóba. Ezek a prémium létesítmények kényelmes ülőhelyeket, ingyenes frissítőket és egyéb kényelmi felszereléseket biztosítanak, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy utazásuk előtt lazítsanak.
 • Valutaváltási és banki szolgáltatások: A pénzváltó pultok és banki szolgáltatások elérhetők azon utasok számára, akiknek pénzváltásra vagy pénzváltásra van szükségük. készpénzt felvenni.
 • Wi-Fi és töltőállomások: Az Adnan Menderes repülőtér tisztában van a kapcsolattartás fontosságával. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, valamint számos töltőállomás az elektronikus eszközök áramellátásának biztosításához.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Azok az utasok, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni a régiót, az autókölcsönzők kényelmesen elérhetők. a repülőtéren.
 • Egészségügyi létesítmények: Vészhelyzetek vagy kisebb egészségügyi szükségletek esetén a repülőtér rendelkezik szakképzett szakemberekkel felszerelt egészségügyi létesítményekkel.

Szállítás

A reptérre és onnan való közlekedés megkönnyítése érdekében a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

 • Taxi: A taxik a terminálokon kívül, a kijelölt lelátókon könnyen elérhetők, kényelmes és hatékony közlekedési módot biztosítva különböző célállomásokra.
 • Tömegközlekedés: A repülőtérről autóbuszok és minibuszok közlekednek, amelyek az utasokat Izmir és a környező területek különböző kerületeihez kötik.
 • Privát transzferek: Az utasok választhatnak privát transzferszolgáltatást, amelyek személyre szabott szállítást kínálnak a kívánt helyekre.

Adnan Menderes repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Adnan Menderes repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ADB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Adnan Menderes repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Adnan Menderes repülőtér repülőtérről indul?

A Adnan Menderes repülőtér és a Dubai International Airport (DXB) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Adnan Menderes repülőtér repülőtérről?

A(z) Adnan Menderes repülőtér repülőtérről induló utasok 21 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a SunExpress, Pegasus, Turkish Airlines, Corendon Airlines, Aegean Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Gaziemir városából?

Általában a Adnan Menderes repülőtér (ADB) a preferált választás a Gaziemir-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Gaziemir közvetlen közelében?

Gaziemir környékén 1 repülőtér található: Adnan Menderes repülőtér (ADB)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella