Doha-ből Shanghai-be olcsó repülőjegyek

1 légitársaság üzemelteti ezt a közvetlen járatot, amelynek időtartama 8ó 40perc.

route-map jet
Qatar
DOH Doha
route-path route-path
China
PVG Shanghai

Távolság 4244 mérföld (6830 km)

Repülési idő 8ó 40perc

Légitársaságok olcsó közvetlen járatokkal Dohából Sanghajba

Utazást tervez Dohából Sanghajba? Ne keressen tovább! Összeállítottuk azon légitársaságok listáját, amelyek olcsó közvetlen járatokat kínálnak e két izgalmas város között.

1. Qatar Airways

A Qatar Airways Katar nemzeti légitársasága, amely kiváló szolgáltatásairól és kényelmes járatairól híres. Közvetlen járatokat kínálnak a dohai Hamad nemzetközi repülőtérről a Shanghai Pudong nemzetközi repülőtérre. Látogassa meg hivatalos webhelyüket az időzítésekkel, viteldíjakkal és foglalásokkal kapcsolatos további információkért.

2. China Eastern Airlines

A China Eastern Airlines az egyik legnagyobb kínai légitársaság, amely közvetlen járatokat üzemeltet Dohából Sanghajba. Kedvező árainak és kényelmes menetrendjének köszönhetően népszerű választás az utazók körében. Jegy foglalásához vagy szolgáltatásaikról további információért keresse fel hivatalos webhelyüket.

3. Az Air China

Az Air China közvetlen járatokat is biztosít Dohából Sanghajba. Ez a jó hírű légitársaság versenyképes árakat és a fedélzeti szolgáltatások széles választékát kínálja. Repülőjáratok elérhetőségéért és foglalásáért keresse fel hivatalos webhelyüket.

4. A China Southern Airlines

A China Southern Airlines közvetlen járatokat kínál Doha és Sanghaj között, így gazdaságos utazási lehetőséget biztosít az utasoknak. Tapasztalja meg vendégszeretetüket, és élvezze a kényelmes utazást. További részletekért keresse fel hivatalos webhelyüket.

5. Cathay Pacific

A hongkongi székhelyű Cathay Pacific Dohából Sanghajba is közvetlen járatokat üzemeltet. A Cathay Pacific elismert szolgáltatást kínál, és az utasok kényelmét helyezi előtérbe. Foglaláshoz keresse fel hivatalos webhelyüket.

Ezekkel a légitársaságokkal, amelyek megfizethető és közvetlen járatokat kínálnak Dohából Sanghajba, utazási tervei most könnyebben elérhetővé váltak. A zökkenőmentes és élvezetes utazás érdekében ellenőrizze webhelyeiket a legjobb viteldíjak és menetrendek megtekintéséhez.

Légitársaságok A hét napjai Osztály Ár
Qatar Airways

Qatar Airways

Vasárnap
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat

üzleti osztály elérhető

Közvetlen járatok menetrendje Doha és Shanghai között

Fedezze fel a folyamatos repülési menetrendeket a Hamad nemzetközi repülőtér és a Shanghai Pudong nemzetközi repülőtér között, hogy megtalálja a legjobb árakat.

A {route} útvonalat kiszolgáló repülőgépek

Vizsgálja meg, hogy milyen távolságot képes megtenni a repülőgép, hány ülőhelyet kínál, és milyen különböző osztályokat biztosítanak ezen az úton.

A {route} részleteinek áttekintése

 • ticket

  A legolcsóbban megtalált repülőjárat

  -
 • clock

  Átlagos repülési idő

  8:40 ó
 • checkmark-calendar

  A legolcsóbb hónap a repülésre

  -
 • send

  A legnépszerűbb légitársaság

  Qatar Airways
 • regular-calendar

  Járatok száma hetente

  7
Hamad nemzetközi repülőtér

Indulás innen Hamad nemzetközi repülőtér (DOH)

Show all flight from BCN →
route-pointer
Shanghai Pudong nemzetközi repülőtér

belgium
Érkezés Shanghai Pudong nemzetközi repülőtér (PVG)

Minden járat megjelenítése innen PVG →

Gyakran Ismételt Kérdések

Doha és Shanghai között milyen távolság van?

Körülbelül 6830 kilométer választja el Doha-t Shanghai-től.

Ezen a konkrét útvonalon melyik légitársaság élvezi a legnagyobb népszerűséget?

Sok utas választja a Qatar Airways légitársaságot megbízható szolgáltatása és a magas szintű ügyfél-elégedettsége miatt, amikor közvetlen járatokat keres Doha és Shanghai között.

Mennyibe kerül egy tipikus repülőjegy a(z) Hamad nemzetközi repülőtér repülőtérről a(z) Shanghai Pudong nemzetközi repülőtér repülőtérre?

Azok a utazók, akik gazdaságos lehetőségeket keresnek, azt fogják tapasztalni, hogy a Hamad nemzetközi repülőtér repülőtérről a Shanghai Pudong nemzetközi repülőtér repülőtérre tartó közvetlen járatok kezdőára olyan kedvező lehet, mint 0$. Ezek az árak általában a - hónapban, az alacsony keresletű utazási időszakban érhetők el. Ezzel szemben a - hónapban, a magas keresletű utazási időszakban egy hasonló közvetlen járat költsége gyakran eléri a 0$ átlagát.

Hány fuvarozó nyújt közvetlen szolgáltatásokat Doha és Shanghai között?

Jelenleg 1 légitársaság kínál közvetlen járatokat azoknak az utazóknak, akik Doha városából Shanghai városába szeretnének repülni. Kiemelkedően, olyan légitársaságok, mint a Qatar Airway, ismertek elkötelezettségükről, hogy zökkenőmentes és megszakítás nélküli utazást biztosítsanak.

Mennyi idő a repülőút Hamad nemzetközi repülőtér és Shanghai Pudong nemzetközi repülőtér között?

Hamad nemzetközi repülőtér-ről Shanghai Pudong nemzetközi repülőtér-re történő utazás általában egy időszakot ölel fel, ami közel áll a 8ó 40perc időtartamhoz. Ez az időbecslés magában foglalja az indulást, a repülést utazómagasságon, valamint a leszállást megelőző süllyedést.

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella