Moszkva-ből Kirovsk-be olcsó repülőjegyek

A közvetlen járatot üzemeltető légitársaság(ok) száma 1.

route-map jet
Russia
DME Moszkva
route-path route-path
Russia
KVK Kirovsk

Távolság 849 mérföld (1366 km)

Repülési idő 2ó 35perc

Légitársaságok olcsó közvetlen járatokkal Moszkvából Kirovskba

Ha Moszkvából Kirovskba utazik, a megfizethető repülőjegyek megtalálása kulcsfontosságú ahhoz, hogy utazása élvezetes és költséghatékony legyen. Szerencsére számos légitársaság kínál közvetlen járatokat Moszkvából (Domodedovo nemzetközi repülőtér) Kirovskba (Kirovszk-Apatity repülőtér) versenyképes áron.

1. A Rossiya Airlines

A Rossiya Airlines közvetlen járatokat üzemeltet Moszkvából Kirovskba, kényelmes utazási lehetőséget biztosítva az utasoknak. Modern repülőgépparkjával és kiváló szolgáltatásaival a Rossiya Airlines kényelmes utazást biztosít ügyfelei számára. Látogassa meg a Rossiya Airlines webhelyet, ahol megtekintheti a rendelkezésre álló járatokat, és lefoglalhatja jegyeit.

2. A Nordwind Airlines

A Nordwind Airlines közvetlen járatokat is kínál Moszkvából Kirovskba, mind az üzleti, mind a szabadidős utazók igényeit kielégítve. Kényelmes ülőhelyekkel és barátságos személyzettel kombinált megfizethető áraik miatt a Nordwind Airlines népszerű választás az utazók körében. Jegyek lefoglalásához keresse fel hivatalos webhelyüket: Nordwind Airlines webhelye.

3. Aeroflot

Az Aeroflot, Oroszország zászlós fuvarozója és legnagyobb légitársasága közvetlen járatokat biztosít Moszkvából Kirovskba. A pontosságáról és magas színvonalú szolgáltatásáról híres Aeroflot kellemes és problémamentes utazási élményt biztosít. A járatok elérhetősége és foglalása érdekében keresse fel az Aeroflot webhelyét.

4. Az S7 Airlines

Az S7 Airlines közvetlen járatokat kínál Moszkvából Kirovskba, megbízható és megfizethető utazási lehetőséget biztosítva. Kiterjedt hálózatával és modern flottájával az S7 Airlines zökkenőmentes utazást és kivételes ügyfélszolgálatot biztosít. A járatok menetrendjének megtekintéséhez és jegyek lefoglalásához keresse fel hivatalos webhelyüket: S7 Airlines webhely.

Ha utazását tervezi innen: Moszkva és Kirovsk között vegye fontolóra ezeket a légitársaságokat olcsó közvetlen járatok, kiváló kiszolgálás és kényelmes utazási élmény miatt. Foglalja le jegyeit előre, hogy biztosítsa a legjobb ajánlatokat, és élvezze a problémamentes utazást Kirovskba.

Légitársaságok A hét napjai Osztály Ár
S7 Airlines

S7 Airlines

Vasárnap
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat

1 napi járatok

Folyamatos repülési útvonal Moszkva és Kirovsk között

Vizsgálja meg a menetrendet a Domodedovo nemzetközi repülőtér és Kirovsk-Apatity repülőtér közötti közvetlen járatokra, hogy értékelje az árkülönbségeket.

Járat Légitársaság Hét Kedd Sze Csü Pén Szo Vas
S7 1255
S7 Airlines

S7 Airlines

Su
15:05
Mo
15:05
Tu
15:05
We
15:05
Th
15:05
Fr
15:05
Sa
15:05

A {route} útvonalat kiszolgáló repülőgépek

Vizsgálja meg, hogy milyen távolságot képes megtenni a repülőgép, hány ülőhelyet kínál, és milyen különböző osztályokat biztosítanak ezen az úton.

 • Airbus A320 (sharklets)

  Airbus A320 (sharklets)

  S7 Airlines
  174 ülések (minden gazdaságos)

A járat részletei

 • ticket

  A legolcsóbban megtalált repülőjárat

  -
 • clock

  Átlagos repülési idő

  2:35 ó
 • checkmark-calendar

  A legolcsóbb hónap a repülésre

  -
 • send

  A legnépszerűbb légitársaság

  S7 Airlines
 • regular-calendar

  Járatok száma hetente

  7
Domodedovo nemzetközi repülőtér

Indulás innen Domodedovo nemzetközi repülőtér (DME)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Érkezés Kirovsk-Apatity repülőtér (KVK)

Minden járat megjelenítése innen KVK →

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Moszkva és Kirovsk között milyen távolság van?

Körülbelül 1366 kilométer választja el Moszkva-t Kirovsk-től.

Melyik a preferált légitársaság az utasok számára, akik ezen az útvonalon utaznak?

Utazók gyakran méltatják a S7 Airlines légitársaságot, mint az elsődleges választást a Moszkva és Kirovsk közötti járatokra, kiemelve kiváló szolgáltatását és állandóan pontos teljesítményét.

Mennyibe kerül egy tipikus repülőjegy Moszkva-ből Kirovsk-be?

Gyakran egy közvetlen járat, ami a Domodedovo nemzetközi repülőtér repülőtérről indul a Kirovsk-Apatity repülőtér repülőtérre, már 0$ összegért is foglalható, különösen a - hónapban. Ezzel szemben a csúcsszezonban, - hónapban, a normál jegyár általában megközelítőleg 0$-re emelkedik.

Hány fuvarozó nyújt közvetlen szolgáltatásokat Moszkva és Kirovsk között?

Jelenleg 1 légitársaság kínál közvetlen járatokat azoknak az utazóknak, akik Moszkva városából Kirovsk városába szeretnének repülni. Kiemelkedően, olyan légitársaságok, mint a S7 Airline, ismertek elkötelezettségükről, hogy zökkenőmentes és megszakítás nélküli utazást biztosítsanak.

Mennyi az Domodedovo nemzetközi repülőtér és Kirovsk-Apatity repülőtér közötti repülési idő órákban?

Egy tipikus közvetlen út a(z) Domodedovo nemzetközi repülőtér repülőtérről a(z) Kirovsk-Apatity repülőtér repülőtérre általában körülbelül 2ó 35perc időt vesz igénybe, lehetővé téve az útiterv hatékony megszervezését.

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella