Folyamatos járat innen: Kirovsk-Apatity repülőtér (KVK)

Folyamatos járatok 4 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Kirovsk-Apatity repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Kirovsk-Apatity repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kirovsk-Apatity repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KVK
Város Kirovsk
Ország Russia (RU)
Teljes cím Kirovsk-Apatity repülőtér
Szélességi fok 67.575987
Hosszúsági fok 33.584325
Weboldal Hibiny.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

A Kirovsk-Apatity repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az oroszországi Murmanszk megyében található Kirovsk-Apatity repülőtér mind Kirovsk, mind Apatity városokat szolgál ki. Létfontosságú közlekedési csomópont, amely összeköti a régiót különböző belföldi és nemzetközi célpontokkal. Ez a cikk áttekintést nyújt a repülőtér létesítményeiről és szolgáltatásairól.

Létesítmények

A Kirovsk-Apatity repülőtér számos szolgáltatást kínál az utasok kényelmének biztosítására:

 • Terminálépület: A modern terminálépület kényelmes és tágas környezet az utazók számára.
 • Check-in pultok: A hatékony check-in pultok lehetővé teszik az utasok számára, hogy gyorsan elvégezzék a szükséges eljárásokat.
 • Poggyászkezelés: A repülőtéren kifinomult csomagkezelés működik rendszerek a zökkenőmentes poggyászszállítás biztosítására.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok különféle ételeket és italokat fogyaszthatnak a repülőtér éttermeiben és kávézóiban.
 • Üzletek: Több kiskereskedelmi üzlet is elérhető, amely termékek széles skáláját kínálja, beleértve az ajándéktárgyakat, könyveket és vámmentes tárgyakat.
 • VIP-társalgó: A repülőtéren van egy VIP-társalgó az üzleti osztályú utasok vagy az exkluzívabb élményt kedvelő magánszemélyek számára.
 • Parkolás: Megfelelő parkolóhelyek állnak rendelkezésre rövid és hosszú távú parkoláshoz is, ami az utazók kényelmét szolgálja.

Szolgáltatások

A Kirovsk-Apatity repülőtér különféle lehetőségeket kínál Az utasok elégedettségét és a zökkenőmentes utazási élményt biztosító szolgáltatások:

 • Repülési információk: A terminálon található kijelzők valós idejű frissítéseket biztosítanak a járatok érkezéséről és indulásáról.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál épületében, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér csomagcsomagolási lehetőséget, poggyászmegőrzőt, valamint elveszett és talált szolgáltatásokat kínál.
 • Orvosi segítségnyújtás: Egészségügyi létesítmények és képzett szakemberek állnak rendelkezésre a vészhelyzetek kezelésére és szükség esetén orvosi segítségnyújtásra.
 • Speciális segítségnyújtás: A csökkent mozgásképességű vagy más speciális igényű utasok segítséget kérhetnek a kényelmes utazás érdekében..
 • Autók bérlése: Számos autókölcsönző iroda működik a repülőtéren, amelyek kényelmes szállítási lehetőséget kínálnak érkezéskor.
 • ATM-ek és pénzváltó: ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások állnak rendelkezésre a terminálon belül, ami kényelmessé teszi az utazók számára a helyi valuta megszerzését.
 • Utazási irodák: A terminálon található utazási irodák segíthetnek az utasoknak az utazások megszervezésében és az utazások lefoglalásában.

Kirovsk-Apatity A repülőtér kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat nyújt az utasok igényeinek kielégítésére. A kényelmes várakozási terektől a különféle étkezési lehetőségekig a repülőtér kellemes utazási élményt biztosít. Kényelmes elhelyezkedésével és átfogó szolgáltatásaival a Kirovsk-Apatity repülőtér továbbra is kulcsfontosságú közlekedési csomópont a régióban.


Kirovsk-Apatity repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kirovsk-Apatity repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kirovsk-Apatity repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KVK azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Kirovsk-Apatity repülőtér repülőtérről indul?

A Kirovsk-Apatity repülőtér és a Domodedovo International Airport (DME) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kirovsk-Apatity repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kirovsk-Apatity repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Severstal Aircompany, Aeroflot, S7 Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kirovsk városából?

Általában a Kirovsk-Apatity repülőtér (KVK) a preferált választás a Kirovsk-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Kirovsk közvetlen közelében?

Kirovsk környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella