Dakar-ből Ziguinchor-be Olcsó Járatok

A közvetlen járatot üzemeltető légitársaság(ok) száma 1.

route-map jet
Senegal
DSS Dakar
route-path route-path
Senegal
ZIG Ziguinchor

Távolság 156 mérföld (251 km)

Repülési idő 0ó 50perc

Légitársaságok olcsó közvetlen járatokkal Dakarból Ziguinchorba

Ha megfizethető és kényelmes utat keres Dakarból a szenegáli Ziguinchorba, örömmel fogja tudni, hogy számos légitársaság létezik olcsó közvetlen járatokat kínál. Akár üzleti utat, akár nyaralást tervez, ezek a légitársaságok problémamentes utazási élményt nyújtanak elfogadható áron.

Légi Szenegál

Az Air Senegal, Szenegál nemzeti légitársasága, rendszeres közvetlen járatokat üzemeltet a dakari Blaise Diagne nemzetközi repülőtér és a Ziguinchor repülőtér között. Kényelmes és modern gépeivel az Air Senegal zökkenőmentes utazást biztosít az utasok számára.

Royal Air Maroc

A Royal Air Maroc, a marokkói nemzeti légitársaság megfizethető közvetlen járatokat is kínál Dakar és Ziguinchor között. Kiváló szolgáltatásaikkal és jól karbantartott repülőgépeivel a Royal Air Maroc népszerű választás a pénztárcabarát lehetőségeket kereső utazók számára.

TransAir

A TransAir, egy helyi szenegáli légitársaság összeköti Dakart és Ziguinchor légitársaságait. és megfizethető közvetlen járatok. Előtérbe helyezik az utasok kényelmét és biztonságát, így sok utazó számára megbízható választássá teszik őket.

FlyAir

A FlyAir, a Nyugat-Afrikában erős jelenléttel rendelkező nemzetközi légitársaság közvetlen járatokat üzemeltet Dakar és Ziguinchor között. Versenyképes áraik és megbízható szolgáltatásuk kiváló választássá teszik őket a pénztárca-tudatos utazók számára.

Amikor Dakar és Ziguinchor közötti utazást tervezi, vegye fontolóra ezeket a légitársaságokat megfizethető közvetlen járataikhoz. Látogassa meg hivatalos webhelyeiket, hogy kényelmesen lefoglalhassa jegyeit, és élvezze a kellemes utazást úti céljához.

Légitársaságok A hét napjai Osztály Ár
Air Senegal

Air Senegal

Vasárnap
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat

Folyamatos repülési útvonal Dakar és Ziguinchor között

Vizsgálja meg a menetrendet a Blaise Diagne nemzetközi repülőtér és Ziguinchor repülőtér közötti közvetlen járatokra, hogy értékelje az árkülönbségeket.

A {route} közvetlen járatának költségeibe nyújtunk betekintést

Kedvező árú közvetlen járatok találhatók Blaise Diagne nemzetközi repülőtér és Ziguinchor repülőtér között, 1$-tól kezdődően. A leggazdaságosabb jegyárak általában Február hónapban fordulnak elő, ami tükrözi a felhasználói keresések alapján a havi legalacsonyabb árak trendjét.

$56 Körülbelül

Jan
$3
Feb
$22
Már
$26
Ápr
$47
Máj
$61
Jún
$39
Júl
$37
Aug
$81
Sze
$94
Okt
$79
Nov
$101
Dec
$93

A jegyek átlagos ára Blaise Diagne nemzetközi repülőtér-ről Ziguinchor repülőtér-re

A {route} útvonalat kiszolgáló repülőgépek

Vizsgálja meg, hogy milyen távolságot képes megtenni a repülőgép, hány ülőhelyet kínál, és milyen különböző osztályokat biztosítanak ezen az úton.

 • Groupe Transair

  Groupe Transair

  ülések (minden gazdaságos)

A {route} részleteinek áttekintése

 • ticket

  A legolcsóbban megtalált repülőjárat

  3$
 • clock

  Átlagos repülési idő

  00:51 ó
 • checkmark-calendar

  A legolcsóbb hónap a repülésre

  Január
 • send

  A legnépszerűbb légitársaság

  Air Senegal
 • regular-calendar

  Járatok száma hetente

  7
Blaise Diagne nemzetközi repülőtér

Indulás innen Blaise Diagne nemzetközi repülőtér (DSS)

Show all flight from BCN →
route-pointer

belgium
Érkezés Ziguinchor repülőtér (ZIG)

Minden járat megjelenítése innen ZIG →

Gyakran Ismételt Kérdések

Dakar és Ziguinchor között milyen távolság van?

Körülbelül 251 kilométer választja el Dakar-t Ziguinchor-től.

Ezen a konkrét útvonalon melyik légitársaság élvezi a legnagyobb népszerűséget?

Sok utas választja a Air Senegal légitársaságot megbízható szolgáltatása és a magas szintű ügyfél-elégedettsége miatt, amikor közvetlen járatokat keres Dakar és Ziguinchor között.

Mennyibe kerül egy tipikus repülőjegy a(z) Blaise Diagne nemzetközi repülőtér repülőtérről a(z) Ziguinchor repülőtér repülőtérre?

Azok a utazók, akik gazdaságos lehetőségeket keresnek, azt fogják tapasztalni, hogy a Blaise Diagne nemzetközi repülőtér repülőtérről a Ziguinchor repülőtér repülőtérre tartó közvetlen járatok kezdőára olyan kedvező lehet, mint 1$. Ezek az árak általában a Február hónapban, az alacsony keresletű utazási időszakban érhetők el. Ezzel szemben a November hónapban, a magas keresletű utazási időszakban egy hasonló közvetlen járat költsége gyakran eléri a 101$ átlagát.

Hány fuvarozó nyújt közvetlen szolgáltatásokat Dakar és Ziguinchor között?

Amikor folyamatosan utaznak Dakar-ből Ziguinchor-be, az utasoknak 1 különböző légitársaság közül lehet választaniuk, mindegyik különböző kényelmet és szolgáltatást nyújt, olyan elismert légitársaságokkal, mint a Air Senega a lehetőségek között.

Mennyi idő a repülőút Blaise Diagne nemzetközi repülőtér és Ziguinchor repülőtér között?

Blaise Diagne nemzetközi repülőtér-ről Ziguinchor repülőtér-re történő utazás általában egy időszakot ölel fel, ami közel áll a 0ó 50perc időtartamhoz. Ez az időbecslés magában foglalja az indulást, a repülést utazómagasságon, valamint a leszállást megelőző süllyedést.

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella