Repülőjárat akciók innen: Houari Boumedienne repülőtér (ALG)

Utazz 66 helyszínre a 22 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Houari Boumedienne repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Houari Boumedienne repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ALG
Város Algír
Ország Algeria (DZ)
Teljes cím Houari Boumedienne repülőtér
Szélességi fok 36.697848
Hosszúsági fok 3.206819
Weboldal Elmatar.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Houari Boumedienne repülőtér
Houari Boumedienne repülőtér
Houari Boumedienne repülőtér
Houari Boumedienne repülőtér
Houari Boumedienne repülőtér
Houari Boumedienne repülőtér

A Houari Boumedienne repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Houari Boumedienne repülőtér Algírban található, Algéria legnagyobb repülőtere, és a nemzetközi és belföldi járatok fő csomópontjaként szolgál. A repülőtér modern infrastruktúrájával és szolgáltatási körével arra törekszik, hogy kényelmes és hatékony élményt nyújtson az utazóknak.

Terminállétesítmények

 • Check-In pultok: A repülőtéren számos Fejlett technológiával felszerelt check-in pultok az utasok kezelésének hatékony kezelésére.
 • Poggyászkezelés: A Houari Boumedienne repülőtér megbízható poggyászkezelő rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja az utasok holmijának gyors és pontos kiszállítását.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utazók számos kiskereskedelmi üzlethez férhetnek hozzá, ahol elektronikai cikkeket, ruházati cikkeket, kozmetikumokat és ajándéktárgyakat vásárolhatnak.
 • Étel és ital: A repülőtér étkezési lehetőségek széles skáláját kínálja, köztük kávézók, éttermek és gyorséttermek, amelyek különféle ízlést és preferenciákat szolgálnak ki.
 • Társalgók: A kényelemre és kikapcsolódásra vágyók számára a Houari Boumedienne repülőtér exkluzív társalgókat kínál, ahol az utasok ingyenes frissítőket, Wi-Fi-t, és egyéb szolgáltatások.
 • Vámmentes vásárlás: A repülőtér kiterjedt vámmentes bevásárlóövezettel büszkélkedhet, lehetővé téve az utasok számára, hogy kihasználják a különféle termékek, köztük az alkohol, a dohány, az illatszerek és a luxustermékek adómentes árait. áruk.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik: A taxik a terminálon kívül is könnyen elérhetők, kényelmes és problémamentes szállítási módot kínálva Algír különböző célpontjaira.
 • Autókölcsönzés: Számos neves autókölcsönző cég működik a repülőtéren, így biztosítva az utasoknak, hogy saját tempójukban fedezzék fel a várost és környékét.
 • Shuttle buszok: a repülőtér transzferjáratokat kínál a nagyobb szállodákba és városközpontokba és vissza, kényelmes transzfert biztosítva az utazóknak.
 • Tömegközlekedés: Az utasok a repülőtérről Algír különböző helyeire közlekedő buszjáratokat is igénybe vehetik.

Repülőtéri szolgáltatások

 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren több ATM is elérhető, és a valutaváltó szolgáltatások megkönnyítik az utazók számára a helyi valuta beszerzését.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren egészségügyi létesítmények és képzett egészségügyi személyzet gondoskodik a szükséges segítségről és ellátásról.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A terminál egész területén ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre, így az utasok maradj kapcsolatban. Ezen túlmenően töltőállomások is rendelkezésre állnak annak biztosítására, hogy az utazók áram alatt tarthassák elektronikus eszközeiket.

A Houari Boumedienne repülőtér egy sor kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok utazási élményének javítására. A hatékony bejelentkezési eljárásoktól és a poggyászkezeléstől a kiskereskedelmi üzletek, étkezési lehetőségek és kényelmes társalgók széles választékáig a repülőtér különféle igényeket és preferenciákat kíván kielégíteni. Kényelmes közlekedési szolgáltatásaival, alapvető kényelmi szolgáltatásaival és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségével a Houari Boumedienne repülőtér kellemes utazást biztosít minden, a kapuján áthaladó utazó számára.


Houari Boumedienne repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Houari Boumedienne repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ALG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Houari Boumedienne repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Houari Boumedienne repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (YUL) célállomásig ér el, körülbelül 8h 55m időtartam alatt a(z) Airbus A330-300 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Houari Boumedienne repülőtér repülőtéren?

Összesen 22 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Houari Boumedienne repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Algerie, Air France, Turkish Airlines, Tassili Airlines, Transavia Franc

Melyik repülőteret kell használni, amikor Algír városából repülővel távozik?

Utazók, akik Algír-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Houari Boumedienne repülőtér (ALG)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Algír közvetlen közelében?

Algír környékén 1 repülőtér található: Houari Boumedienne repülőtér (ALG)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella