Közvetlen járat innen: Zhangjiajie Hehua repülőtér (DYG)

Folyamatos járatok 13 célállomásra 17 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Zhangjiajie Hehua repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Zhangjiajie Hehua repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DYG
Város Zhangjiajie
Ország China (CN)
Teljes cím Zhangjiajie Hehua repülőtér
Szélességi fok 29.103856
Hosszúsági fok 110.451191
Megjelenítés a térképen Google maps

A Zhangjiajie Hehua repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Zhangjiajie Hehua repülőtér a kínai Hunan tartományban található, és a fő átjáróként szolgál a festői Zhangjiajie Nemzeti Erdőparkba látogató utazók számára, amelyek tornyosuló homokkőoszlopairól híresek.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy modern és tágas terminálépülettel büszkélkedhet, számos lehetőséggel az utasok igényeinek kielégítésére.
 • Éttermek és kávézók: Különféle éttermek és kávézók állnak rendelkezésre, amelyek ízletes helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják.
 • Vásárlás: A repülőtéren számos üzlet és butik található, ahol az utazók ajándéktárgyakat, helyi kézműves termékeket és vámmentes árukat vásárolhatnak.
 • Bankok és valutaváltó: A látogatók bankokat találhatnak. és pénzváltó pultokkal segítik pénzügyi igényeiket.
 • Autókölcsönzés: Autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre azok számára, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni Zhangjiajie-t és környékét.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és személyzettel van felszerelve, hogy vészhelyzet esetén segítséget nyújtson.
 • Csomagmegőrzés: Az utazók biztonságosan tárolhatják csomagjaikat a repülőtéren, hogy kényelmesebbé tegyék Zhangjiajie-i látogatásukat.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér valós idejű repülési információkat jelenít meg a terminálon lévő képernyőkön, így biztosítva, hogy az utasok naprakészek legyenek indulási és érkezési idejükkel kapcsolatban.
 • Szállítás: Különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtérre, beleértve a taxikat, buszokat és transzferjáratokat Zhangjiajie városába és a környező turisztikai látványosságokhoz.
 • WiFi: A Zhangjiajie Hehua repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a a repülőtérre.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett tárgyak vagy poggyász esetén a repülőtér rendelkezik egy külön elveszett és megtalált részleggel, amely segít az utasoknak holmijaik megtalálásában.
 • Fogyatékkal élők számára kialakított létesítmények: A repülőtér akadálymentességet biztosít a fogyatékkal élő utasok számára, beleértve a rámpákat, a lifteket és a speciális személyzeti segítséget.
 • Gyermekjátszótér: A terminál épületén belül található egy kijelölt gyermekjátszótér, amely szórakozást nyújt a kisgyermekekkel utazó családok számára.
 • Üzleti központ: Az üzleti utazók számára a repülőtér felszerelt üzleti központot kínál. tárgyalótermekkel, faxszolgáltatásokkal és nyomtatási lehetőségekkel.

Összességében a Zhangjiajie Hehua repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson a varázslatos városba látogatók számára. Zhangjiajie régió. Legyen szó az egyedi természeti tájak felfedezéséről vagy a gazdag kulturális örökség felkarolásáról, a repülőtér alapvető átjáróként szolgál az utazók számára, hogy elinduljanak Zhangjiajie-i utazásukra.


Zhangjiajie Hehua repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Zhangjiajie Hehua repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DYG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Zhangjiajie Hehua repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Zhangjiajie Hehua repülőtér repülőtérről indul?

A Zhangjiajie Hehua repülőtér és a Hulunbuir Hailar Airport (HLD) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Zhangjiajie Hehua repülőtér repülőtérről?

A(z) Zhangjiajie Hehua repülőtér repülőtérről induló utasok 17 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Juneyao Airlines, China Southern Airlines, Shanghai Airlines, Air China, Chongqing Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Zhangjiajie városából?

Általában a Zhangjiajie Hehua repülőtér (DYG) a preferált választás a Zhangjiajie-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Zhangjiajie közvetlen közelében?

Zhangjiajie környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella