Folyamatos járat innen: Yongzhou Lingling repülőtér (LLF)

Folyamatos járatok 3 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Yongzhou Lingling repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
PKX Peking Daxing

1 járat naponta

2ó 43m Ár megjelenítése
CKG Chongqing

1 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
HAK Haikou

1 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Yongzhou Lingling repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Yongzhou Lingling repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LLF
Város Yongzhou
Ország China (CN)
Teljes cím Yongzhou Lingling repülőtér
Szélességi fok 26.341414
Hosszúsági fok 111.618540
Megjelenítés a térképen Google maps

A Yongzhou Lingling repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Yongzhou Lingling repülőtér, amely a kínai Hunan tartományban, Yongzhou városában található, egy modern repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál a kényelmes és kényelmes kényelmes utazási élményt utasai számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér terminálépülete tágas és jól felszerelt, hogy megfeleljen az utazók igényeinek. Kellemes és tiszta környezetet kínál kényelmes váróterekkel.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utasok az utolsó pillanatban vásárolhatnak. A vámmentes üzletektől az ajándékboltokig mindenki talál valamit.
 • Éttermek és kávézók: Az éhes utazók különféle ételeket és harapnivalókat kínáló éttermek és kávézók közül válogathatnak. Akár egy gyors harapásra, akár egy teljes étkezésre vágyik, minden ízlelőbimbó kielégítésére van lehetőség.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok kényelmét szolgálja a Yongzhou Lingling repülőtéren ATM-ek és pénzváltó pultok állnak rendelkezésre. a terminál épületében. Ez biztosítja a könnyű hozzáférést a készpénzhez és a pénzváltás lehetőségét szükség szerint.
 • Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-hozzáférést élvezhetnek a repülőtér egész területén. Legyen szó munkáról, vagy szeretteivel való kapcsolattartásról, a kapcsolat tartása gyerekjáték.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: A Yongzhou Lingling repülőtéren egy elveszett és megtalált részleg található. segítik az utasokat a tárgyak visszaszerzésében.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér valós idejű repülési információkat biztosít a terminálépületben elhelyezett képernyőkön. Az utasok könnyen ellenőrizhetik járatuk állapotát és a bejárati információkat, így biztosítva, hogy mindig tájékozottak és naprakészek legyenek.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál, beleértve a bejelentkezést és az átvételt is. Ez segít az utasok számára a folyamat egyszerűsítésében, lehetővé téve számukra, hogy az utazásukra összpontosítsanak, ahelyett, hogy a nehéz poggyászok körül cipelkednének.
 • Szárazföldi közlekedés: A Yongzhou Lingling repülőtér számos földi szállítási lehetőséget kínál, beleértve a taxit és a taxit. autóbérlés, hogy kényelmessé tegyék az utasok számára a repülőtérre és onnan történő utazást.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér felszereltsége lehetővé teszi a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok segítségét. A terminálépület egész területén kijelölt parkolóhelyek, rámpák és kerekesszékes megközelíthetőség garantálja a zökkenőmentes utazási élményt mindenki számára.
 • Poggyászkocsik: Az utasok igénybe vehetik a poggyászkocsikat, hogy megkönnyítsék a nehéz poggyászok szállítását. Ezek a kocsik az egész repülőtéren könnyen elérhetők, így kényelmesek az utazók.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren van egy egészségügyi központ, ahol képzett szakemberek azonnali segítséget nyújtanak.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles választékával a Yongzhou Lingling repülőtér igyekszik megfelelni utasai igényeinek, így az utazás zökkenőmentes és élvezetes élménnyé válik.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Yongzhou Lingling repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LLF kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Yongzhou Lingling repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Yongzhou Lingling repülőtér repülőtérről indul?

A Yongzhou Lingling repülőtér és a Beijing Daxing International (PKX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Yongzhou Lingling repülőtér repülőtérről?

A(z) Yongzhou Lingling repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Gestair, China United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Yongzhou városából?

Általában a Yongzhou Lingling repülőtér (LLF) a preferált választás a Yongzhou-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Yongzhou közvetlen közelében?

Yongzhou környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella