Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér (INC) repülőtere induló járatok

Utazz 60 helyszínre a 26 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód INC
Város Yinchuan
Ország China (CN)
Teljes cím Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 38.322626
Hosszúsági fok 106.388584
Megjelenítés a térképen Google maps

Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai


Bevezetés

A Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér a kínai Ningxia Hui autonóm régió fővárosában, Yinchuanban található. modern repülőtér a legmodernebb létesítményekkel és szolgáltatások széles skálájával. Az északnyugat-kínai légiközlekedési csomópontként működő repülőtér kényelmes és kényelmes élményt kínál mind az utasok, mind a légitársaságok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy nagy és jól megtervezett terminálépülettel rendelkezik, amely modern felszereltséggel és létesítményekkel rendelkezik.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet élvezhetnek, beleértve a vámmentes üzleteket is, amelyek termékek széles skáláját árulják, például ruházati cikkeket, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat. Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt kínálnak.
 • Társalgók: A Yinchuan Hedong Nemzetközi Repülőtéren olyan utasok várják, akik a kényelmesebb és privát élményt kedvelik. Ezek a társalgók ingyenes frissítőket, kényelmes ülőhelyeket és nagy sebességű internet-hozzáférést kínálnak.
 • Tárgyaló- és konferenciatermek: A repülőtér jól felszerelt tárgyaló- és konferenciatermeket kínál az üzleti utazók számára. Ezek a szobák kényelmesen a terminál épületében helyezkednek el, és csendes és professzionális környezetet kínálnak.
 • Autókölcsönző: A repülőtéren számos autókölcsönző cég áll rendelkezésre, amelyek különféle járműveket kínálnak. a különböző igényeknek és preferenciáknak megfelelően.
 • Parkolás: A repülőtér hosszú és rövid távú parkolási lehetőséget is kínál az utasok és a látogatók számára. A parkolóhelyek biztonságosak és kényelmesen helyezkednek el, így az utazók könnyen megközelíthetik a terminál épületét.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatás: A Yinchuan Hedong Nemzetközi Repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, például poggyászmegőrzést, csomagolást, valamint elveszett és talált szolgáltatásokat. A repülőtér gondoskodik az utasok holmijának biztonságáról és megfelelő kezeléséről.
 • Szárazföldi közlekedés: Az utasok többféle szállítási lehetőség közül választhatnak a repülőtérre és onnan vissza, beleértve a taxikat, buszokat és magánautó szervizek. Ezek a szolgáltatások kényelmes és megbízható közlekedést kínálnak az utazók számára.
 • Információs pultok: A repülőtér számos információs pulttal rendelkezik, amelyek stratégiailag fontosak a terminál épületében. Barátságos személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A Yinchuan Hedong Nemzetközi Repülőtér egészségügyi létesítményekkel rendelkezik a helyszínen az utasok egészségügyi szükségleteinek kielégítésére.. Képzett egészségügyi szakemberek állnak rendelkezésre, hogy szükség esetén azonnali orvosi segítséget nyújtsanak.
 • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít minden utas számára, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek. az internetet a repülőtéren töltött idő alatt.

A Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér mindent megtesz annak érdekében, hogy kellemes utazási élményt nyújtson az utasoknak. Modern létesítményeivel, szolgáltatásaival és kényelmes elhelyezkedésével a repülőtér hozzájárul ahhoz, hogy Yinchuan keresett úti cél legyen Kína északnyugati részén.


Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A INC kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Baker Army Airfield (BAR) célállomásig ér el, körülbelül 3h 40m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 26 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a China Eastern Airlines, Xiamen Airlines, Air China, Loong Air, Shandong Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Yinchuan városából?

Általában a Yinchuan Hedong nemzetközi repülőtér (INC) a preferált választás a Yinchuan-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Yinchuan közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella