Megfizethető járatok innen: Yichun Shi repülőtér (LDS)

Fedezze fel 3 helyszínt 3 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Yichun Shi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SHE Shenyang

1 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
PKX Peking Daxing

1 járat naponta

2ó 33m Ár megjelenítése
DLC Dalian

1 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Yichun Shi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Yichun Shi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LDS
Város Yichun Shi
Ország China (CN)
Teljes cím Yichun Shi repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

A Yichun Shi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Yichun Shi repülőtér a kínai Yichun városában található, és számos kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak. Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkezik a reptérre, egészen addig, amíg felszáll a járatára, a Yichun Shi repülőtéren mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy utazása zökkenőmentes és élvezetes legyen.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy modern és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely minden szükséges kényelemmel felszerelt. Kényelmes váróteret, tiszta mellékhelyiségeket és bőséges ülőhelyet kínál az utasok számára.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A Yichun Shi repülőtér kiskereskedelmi üzletek és étkezési lehetőségek széles választékával büszkélkedhet. Az utasok vámmentesen vásárolhatnak, ahol számos terméket találhatnak, beleértve a ruházatot, kiegészítőket, elektronikai cikkeket és helyi ajándéktárgyakat. Ezen kívül számos étterem és kávézó várja a vendégeket, amelyek minden utazó kulináris élvezetét biztosítják.
 • Közlekedés: A repülőtér kiváló közlekedési szolgáltatásokat nyújt a városközpontba és vissza.. Az utasok kényelmesen elérhetik a taxikat, a magánautókölcsönzést és a transzferszolgáltatást közvetlenül a terminál épülete előtt.
 • Parkolás: A repülőtérre közlekedő utasok számára a Yichun Shi repülőtér biztonságos és kényelmes parkolót kínál. felszerelés. A parkoló jól karbantartott és felügyelt, hogy biztosítsa járműve biztonságát utazása során.
 • Wi-Fi és töltőállomások: Maradjon kapcsolatban a repülőtéren töltött idő alatt ingyenes Wi-Fi hozzáférés. Ezenkívül több töltőállomás is rendelkezésre áll, amelyekkel folyamatosan áram alatt tarthatja eszközeit.
 • Társalgók: A Yichun Shi repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, lazíthatnak, és elmenekülhetnek a nyüzsgés elől. a fő terminál területéről. Ezek a társalgók nyugodt környezetet biztosítanak, különféle kényelmi szolgáltatásokkal, például kényelmes ülésekkel, frissítőkkel és töltési lehetőségekkel.

Szolgáltatások

 • Információs pultok: A repülőtéren a terminál információs pultjainál külön személyzet áll rendelkezésre, akik készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésben, útbaigazításban vagy általános repülőtéri információban.
 • Poggyászszolgáltatás: Yichun Shi A repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást kínál a csomagok zökkenőmentes kezelése érdekében. Az utasok a poggyászszolgálat pultjánál kérhetnek segítséget elveszett vagy sérült poggyászuk esetén, vagy bármilyen egyéb kapcsolódó kérdés esetén.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér kiemelten kezeli a mozgáskorlátozott utasok, ill. különleges szükségletek. Kérésre kerekes székek is rendelkezésre állnak, és az utasok elszállásolására kijelölt létesítmények és szolgáltatások állnak rendelkezésre az egész repülőtéren.
 • Egészségügyi létesítmények: A Yichun Shi repülőtér rendelkezik egészségügyi létesítményekkel minden olyan egészségügyi vészhelyzet esetén megeshet. Az utasok professzionális orvosi segítséget vehetnek igénybe a repülőtér területén.
 • Gyermekjátszótér: A repülőtér elismeri a fiatal utazók szórakoztatásának fontosságát, és egy kijelölt játszóteret biztosít, ahol a gyerekek szórakozhatnak. a repülés előtti idő.
 • Banki és valutaváltás: A Yichun Shi repülőtéren valutaváltási szolgáltatások és banki szolgáltatások állnak rendelkezésre, így az utasok kényelmesen intézhetik pénzügyi ügyeiket a repülés előtt vagy után.

A Yichun Shi repülőtér elkötelezett a kivételes létesítmények és szolgáltatások nyújtása mellett, hogy stresszmentes utazási élményt biztosítson utasai számára. Kényelmi kínálatával és az utasok kényelme iránti elkötelezettségével a Yichun Shi repülőtér ideális választás belföldi és nemzetközi utazók számára egyaránt.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Yichun Shi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Yichun Shi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, LDS azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Yichun Shi repülőtér repülőtérről indul?

A Yichun Shi repülőtér és a Beijing Daxing International (PKX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Yichun Shi repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Yichun Shi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: China United Airlines, China Southern Airlines, China Eastern Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Yichun Shi városából repülővel távozik?

Utazók, akik Yichun Shi-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Yichun Mingyueshan repülőtér (YIC)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Yichun Shi közvetlen közelében?

Yichun Shi környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella