Repülőjárat akciók innen: Yakushima repülőtér (KUM)

Folyamatos járatok 3 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Yakushima repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Yakushima repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Yakushima repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KUM
Város Yakushima
Ország Japan (JP)
Teljes cím Yakushima repülőtér
Szélességi fok 30.385555
Hosszúsági fok 130.659160
Weboldal Pref.kagoshima.jp
Megjelenítés a térképen Google maps

A Yakushima repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Yakushima repülőtér, amely Japánban, Yakushima gyönyörű szigetén található, a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson minden utas számára. A kényelmes várakozási terektől a hatékony közlekedési lehetőségekig a repülőtér célja a belföldi és a nemzetközi utazók igényeinek kielégítése.

Létesítmények

A Yakushima repülőtér számos szolgáltatást kínál a kényelem és a kényelem fokozása érdekében. utasok száma:

 • Tágas várakozóterek: A repülőtéren jól karbantartott, kényelmes ülőhelyekkel ellátott várakozóterek találhatók, amelyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy a repülőútjukra várva pihenjenek.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok különféle ételeket és italokat fogyaszthatnak a helyszíni éttermekben és kávézókban, amelyek helyi és nemzetközi ételeket is kínálnak.
 • Vásárlási lehetőségek: A repülőtéren számos üzlet található, ahol az utazók böngészhetnek. különféle szuvenírek, ajándékok és helyi termékek vásárlása és vásárlása.
 • Vámmentes vásárlás: A nemzetközi utazóknak lehetőségük van vámmentesen vásárolni, a vámmentes üzletek széles választéka kínál változatos áruválasztékot..
 • ATM és pénzváltó: A Yakushima repülőtér hozzáférést biztosít ATM-ekhez és pénzváltó-szolgáltatásokhoz, lehetővé téve az utazók számára, hogy helyi valutát szerezzenek be, vagy kényelmesen kezeljék pénzügyi szükségleteiket.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi -Fi kapcsolat áll rendelkezésre a repülőtér egész területén, így biztosítva, hogy az utasok kapcsolatban maradhassanak és böngészhessenek az interneten a tranzit ideje alatt.

Szolgáltatások

A repülőtér különböző szolgáltatásokat kínál, amelyek segítséget nyújtanak és megkönnyíti az utasok utazási élményét:

 • Poggyászszolgáltatás: A Yakushima repülőtér poggyászmegőrzést biztosít, lehetővé téve az utazók számára, hogy biztonságosan tárolják holmijukat a sziget felfedezése közben.
 • Elveszett és megtalált tárgyak.: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén a repülőtéren külön elveszett és megtalált részleg működik, amely segíti az utasokat holmijaik visszaszerzésében.
 • Információs pult: barátságos és hozzáértő alkalmazottak, az információs pult készséggel áll rendelkezésére. lekérdezéseket, repülési információkat ad, és útmutatást nyújt az utasoknak.
 • Szállítási lehetőségek: A repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál, hogy segítse az utasokat a kívánt úti cél elérésében. Ezek a lehetőségek magukban foglalják az autókölcsönzési szolgáltatásokat, a taxiállomásokat és a tömegközlekedési kapcsolatokat.
 • Egészségügyi létesítmények: Orvosi vészhelyzet esetén a repülőtéren egészségügyi létesítmények és professzionális személyzet gondoskodik az azonnali segítségről és ellátásról.

A Yakushima repülőtér elkötelezettsége az utasok kényelme és kényelme iránt jól megtervezett létesítményei és figyelmes szolgáltatásai révén nyilvánvaló. Akár érkeznek, akár indulnak, az utazók zökkenőmentes és élvezetes repülőtéri élményre számíthatnak, lehetővé téve számukra, hogy teljes mértékben értékeljék Yakushima szigetének szépségét.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Yakushima repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Yakushima repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KUM azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Yakushima repülőtér repülőtérről indul?

A Yakushima repülőtér és a Osaka International Airport (ITM) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Yakushima repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Yakushima repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: JAL, AN

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Yakushima városából?

Általában a Yakushima repülőtér (KUM) a preferált választás a Yakushima-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Yakushima közvetlen közelében?

Yakushima környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella