Közvetlen járat innen: Williamson megyei regionális repülőtér (MWA)

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Williamson megyei regionális repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
STL St. Louis

2-5 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése
BNA Nashville

1-4 járat naponta

1ó 21m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Williamson megyei regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Williamson megyei regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MWA
Város Marion
Ország United-States (US)
Teljes cím Williamson megyei regionális repülőtér
Szélességi fok 37.751994
Hosszúsági fok -89.015407
Weboldal Wilcoairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Williamson megyei regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Williamson megyei regionális repülőtér alapvető közlekedési csomópont a texasi Williamson megyében. Korszerű létesítményei és csúcsminőségű szolgáltatásai kényelmes választássá teszik mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér büszkélkedhet modern és tágas terminálépület, amely kényelmes és hatékony környezetet biztosít az utasok számára.
 • Kifutópálya: A repülőtér egy hosszú, jól karbantartott kifutópályával rendelkezik, amely különböző méretű repülőgépek fogadására alkalmas.
 • Hangárok: Számos rögzített bázisú üzemeltető (FBO) kínál privát hangárokat általános légiközlekedési felhasználók és üzleti repülőgépek üzemeltetői számára.
 • Szárazföldi közlekedés: A repülőtéren számos földi szállítási lehetőség áll rendelkezésre, beleértve az autókölcsönzést, a taxit. lelátók és transzferszolgáltatások.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolásra is, ezzel biztosítva az utazók kényelmét.
 • Wi-Fi: Ingyenes magas sebességű Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálépületben, lehetővé téve az utasok számára, hogy a repülőtéren töltött idő alatt kapcsolatban maradjanak.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és étterem található, amelyek változatos szolgáltatásokat kínálnak az utasoknak. áruk és kulináris élvezetek választéka.

Szolgáltatások

 • Repülési szolgáltatások: A repülőtér kiváló repülési szolgáltatásokat nyújt, beleértve a bejelentkezést, a poggyászkezelést és a beszállási segítséget.
 • Üzemanyag-feltöltési szolgáltatások: Helyszíni üzemanyag-feltöltési szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek mind a magán-, mind a kereskedelmi repülőgépek igényeit kielégítik.
 • Repülőgép-karbantartás: Engedéllyel rendelkező technikusokból és szerelőkből álló elkötelezett csapat áll rendelkezésre átfogó repülőgép-karbantartás és -javítás.
 • Vámügy és bevándorlás: A nemzetközi utazók számára a repülőtér vámügyi és bevándorlási szolgáltatásokat kínál a zökkenőmentes és hatékony belépési folyamat biztosítása érdekében.
 • Konferencia- és tárgyalótermek: A repülőtér jól felszerelt konferenciatermekkel és tárgyalótermekkel rendelkezik, így ideális helyszín üzleti találkozók vagy rendezvények lebonyolításához.
 • Pilots' Lounge: A pilóták számára kényelmes társalgó áll rendelkezésre, ahol pihenhetnek vagy elkaphatják a fogást. repülés előtt vagy után dolgoznak.
 • Ügyfélszolgálat: A barátságos és professzionális repülőtéri személyzet elkötelezett a kivételes ügyfélszolgálat nyújtásában, mindig készen áll arra, hogy segítsen az utasoknak kérdéseikben vagy aggályaikban.
 • Repülési képzés: A repülőtér repülési oktatóiskoláknak ad otthont, lehetővé téve a leendő pilóták számára, hogy magas színvonalú oktatásban részesüljenek, és megvalósítsák légiközlekedési álmaikat.

A Williamson megyei regionális repülőtér a legkiválóbb létesítmények széles skáláját kínálja. és szolgáltatások a zökkenőmentes utazási élmény érdekében. A jól karbantartott kifutópályától és hangároktól a modern terminálépületig és számos kényelmi szolgáltatásig a repülőtér igyekszik megfelelni mind az utasok, mind a légiközlekedési szolgáltatók sokrétű igényeinek. Akár üzleti, akár szabadidős céllal repül, a repülőtér kivételes szolgáltatások iránti elkötelezettsége kiváló választássá teszi a régióban utazók számára.


Williamson megyei regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Williamson megyei regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Williamson megyei regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MWA azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Williamson megyei regionális repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Nashville International Airport (BNA) célállomásig ér el, körülbelül > időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Williamson megyei regionális repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Williamson megyei regionális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Cape Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Marion városából?

Általában a Williamson megyei regionális repülőtér (MWA) a preferált választás a Marion-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Marion közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella