Repülőjárat akciók innen: Westchester megyei repülőtér (HPN)

Közvetlen járatok 23 célállomásra 7 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Westchester megyei repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Westchester megyei repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HPN
Város White Plains
Ország United-States (US)
Teljes cím Westchester megyei repülőtér
Szélességi fok 41.068333
Hosszúsági fok -73.708664
Megjelenítés a térképen Google maps

A Westchester megyei repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Westchester megyei repülőtér, más néven White Plains repülőtér, a New York állambeli White Plainsben található nyilvános repülőtér. A megye elsődleges repülőtereként számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépület, amely különféle kényelmi eszközökkel és erőforrásokkal van felszerelve, hogy megfeleljen az utasok igényeinek.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek a terminálon belül, amelyek különféle ételeket és frissítőket kínálnak.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtér kiskereskedelmi üzletek széles választékával büszkélkedhet, amelyek kényelmes lehetőséget biztosítanak az utasoknak az utolsó pillanatban vásárolt tárgyak vagy ajándéktárgyak vásárlására.
 • Üzleti központ: Teljesen felszerelt üzleti központ áll rendelkezésre. azoknak, akiknek a repülőtéren kell dolgozniuk, vagy fontos feladatokat kell ellátniuk.
 • Társalgók: A prémium utazók és bizonyos hűségprogramok tagjai igénybe vehetik a kényelmes társalgókat, ahol ingyenes frissítők, Wi-Fi, és egyéb szolgáltatások.
 • ATM-ek és pénzváltó: A terminál egész területén kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó-szolgáltatások állnak rendelkezésre az utazók banki igényeinek kielégítésére.

Szolgáltatások

 • Közlekedés: A repülőtér számos közlekedési lehetőséget kínál a terminálhoz és vissza, beleértve a taxit, az autókölcsönzési szolgáltatásokat és a tömegközlekedést.
 • Parkolás: Tágas parkolóhely áll rendelkezésre hosszú időn keresztül. - hosszú távú és rövid távú tartózkodás, amely kényelmet és nyugalmat biztosít a járművekkel utazók számára.
 • Wi-Fi: Ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak az utazás során. a repülőtéren töltött idő.
 • Poggyászszolgáltatás: Elkötelezett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen az utazóknak a poggyászokkal kapcsolatos bármilyen szükségletben, beleértve a túlméretes tárgyak kezelését, az elveszett poggyászok kezelését és a poggyászmegőrzést.
 • Speciális segítségnyújtás.: A repülőtér fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű egyének számára kínál szolgáltatásokat, kényelmes és hozzáférhető élményt biztosítva minden utas számára.
 • Repülési információk: A valós idejű repülési információs kijelzők stratégiailag el vannak helyezve a terminálon, és rendszeres frissítéseket biztosítanak folyamatosan tájékoztassa az utasokat járataikról.

Modern létesítményeivel és alapvető szolgáltatásaival a Westchester megyei repülőtér zökkenőmentes utazási élményt nyújt. Az utazók számos kényelmi szolgáltatást élvezhetnek, miközben élvezhetik a kényelmes közlekedési lehetőségeket és a segítőkész személyzetet. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a Westchester megyei repülőtér kényelmes és hatékony utazást biztosít minden utas számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Westchester megyei repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HPN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Westchester megyei repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Westchester megyei repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Los Angeles International Airport (LAX) célállomásig ér el, körülbelül 6h 5m időtartam alatt a(z) Code 223 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Westchester megyei repülőtér repülőtéren?

Összesen 7 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Westchester megyei repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: JetBlue Airways, American Airlines, Delta Air Lines, Mexicana, United Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon White Plains városából?

Általában a Westchester megyei repülőtér (HPN) a preferált választás a White Plains-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található White Plains közvetlen közelében?

White Plains környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella