Washington Dulles nemzetközi repülőtér (IAD) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 138 célállomásra 38 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Washington Dulles nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Washington Dulles nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IAD
Város Washington
Ország United-States (US)
Teljes cím Washington Dulles nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 38.953116
Hosszúsági fok -77.456539
Weboldal Flydulles.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Washington Dulles nemzetközi repülőtér
Washington Dulles nemzetközi repülőtér
Washington Dulles nemzetközi repülőtér
Washington Dulles nemzetközi repülőtér
Washington Dulles nemzetközi repülőtér
Washington Dulles nemzetközi repülőtér

Washington Dulles nemzetközi repülőtér

Washington Dulles nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Washington Dulles nemzetközi repülőtér a virginiai Dullesben található, és a Washington DC nagyvárosi területét szolgálja ki, és az Egyesült Államok egyik legforgalmasabb repülőtere. A 12 000 hektáron elterülő repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson utasai számára.

Létesítmények

A Washington Dulles nemzetközi repülőtér számos szolgáltatást kínál. az utazók igényeihez:

 • Terminálok: A repülőtér két fő terminálból áll: az 1-es terminálból, más néven Concourse A, és a 2-es terminálból, más néven Concourse-ból B. Ezek a terminálok évente több millió utas kiszolgálására képesek.
 • Éttermek és üzletek: A repülőtéren éttermek, kávézók és üzletek széles választéka várja az utasokat. étkezési és vásárlási lehetőségek. A gyorséttermi láncoktól az előkelő éttermekig minden utazó ízlésének talál valamit.
 • Társalgók: A kényelmesebb élményre vágyók számára a Dulles repülőtér számos olyan társalgót kínál, amelyek olyan szolgáltatások, mint a kényelmes ülőhelyek, Wi-Fi hozzáférés, ingyenes harapnivalók és italok.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok ATM-eket és valutaváltó-szolgáltatásokat a repülőtér egész területén találhatnak a pénzügyi tranzakciók megkönnyítése érdekében és valutaváltás.
 • Wi-Fi: A repülőtér az egész épületben ingyenes Wi-Fi-t biztosít, így az utasok kapcsolatban maradhatnak a munkájukkal vagy szórakozásukkal.
 • Parkolás: A Dulles repülőtér számos parkolási lehetőséget kínál, beleértve az óránkénti, napi és hosszú távú parkolási lehetőségeket. Az utasok igényeik szerint választhatják ki a legkényelmesebb és legolcsóbb parkolási lehetőséget.

Szolgáltatások

A létesítmények mellett a Washington Dulles Nemzetközi Repülőtér különféle szolgáltatásokat is kínál, hogy fokozza a parkolást. utazási élmény:

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt, beleértve az elveszett és megtalált poggyászszolgáltatást, a poggyászcsomagolást és a poggyászmegőrzőt, hogy segítse az utasokat poggyászszükségleteik kielégítésében.
 • Egészségügyi létesítmények: A Dulles repülőtéren egészségügyi létesítmények állnak rendelkezésre vészhelyzetek vagy egészségügyi problémák esetén. Az utazók szükség esetén orvosi vagy elsősegélynyújtási szolgáltatásokat vehetnek igénybe.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára. A kerekesszékes segítségnyújtástól a látássérültek számára nyújtott szolgáltatásokig képzett személyzet áll rendelkezésre a kényelmes és problémamentes utazás érdekében.
 • Utazói információ: Az információs pultok és kioszkok stratégiailag fontosak az egész területen. repülőtér, hogy segítsen az utasoknak kérdésekkel, útbaigazításokkal és egyéb utazással kapcsolatos információkkal kapcsolatban.
 • Szállítás: Különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, transzfereket, bérautókat és tömegközlekedést, megkönnyítve az utazók számára, hogy elérjék úti céljukat.

Összességében a Washington Dulles nemzetközi repülőtér a létesítmények és szolgáltatások átfogó skáláját kínálja, amelyek célja, hogy a légi utazást kényelmessé és élvezetessé tegyék az utasok számára. Modern infrastruktúrájával és az ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségével a repülőtér továbbra is kulcsfontosságú közlekedési csomópont az Egyesült Államokban.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Washington Dulles nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A IAD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Washington Dulles nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Washington Dulles nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Washington Dulles nemzetközi repülőtér és a Incheon International Airport (ICN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 15h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Washington Dulles nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 38 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Washington Dulles nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: United Airlines, Delta Air Lines, Southern Airways Express, Southwest Airlines, American Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Washington városából?

Általában a Washington Dulles nemzetközi repülőtér (IAD) a preferált választás a Washington-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Washington közvetlen közelében?

Washington környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella