Megfizethető járatok innen: Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér (BEL)

Fedezze fel 20 helyszínt 6 különböző fuvarozóval

Tájékoztató részletek a(z) Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BEL
Város Belém
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -1.382062
Hosszúsági fok -48.477523
Weboldal Infraero.gov.br
Megjelenítés a térképen Google maps
Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér
Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér
Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér
Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér
Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér
Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér

Val de Cans?Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Val de Cans?Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér a brazíliai Belémben található, egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely számos létesítmény és szolgáltatás, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára.

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtéren két utasterminál található, az 1-es és a 2-es terminál, amelyek belföldi és nemzetközi járatokat is bonyolítanak.
 • Check-in pultok: A repülőtér bőséges check-in pultot kínál az utasok fogadására, csökkentve ezzel a várakozási időt és zökkenőmentesen biztosítva a bejelentkezési folyamatot.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Különféle kiskereskedelmi üzletek, vámmentes üzletek és étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok lehetőséget kínálnak ajándéktárgyak vásárlására vagy étkezésre a repülés előtt.
 • Társalgók: Val de Cans? A Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér olyan társalgókat kínál, amelyek kényelmes és exkluzív teret biztosítanak az utasoknak a pihenésre, a munkára vagy a felfrissülésre, olyan szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, frissítők és üzleti szolgáltatások.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál az utasok számára, így kényelmes azok számára, akik úgy döntenek, hogy autóval utaznak a repülőtérre.
 • Bankok és ATM-ek: Különféle bankok és ATM-ek állnak rendelkezésre a repülőtéren belül. a repülőtér helyiségei, biztosítva, hogy az utasok szükség esetén hozzáférjenek a pénzügyi szolgáltatásokhoz.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményeket és gyógyszertárat biztosít az utasok egészségügyi és wellness-szükségleteinek kielégítésére.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak a repülőtéren töltött idő alatt.

Szolgáltatások

 • Információ Pultok: Az információs pultok stratégiailag elhelyezkednek a repülőtér egész területén, és segítséget nyújtanak az utasoknak a repülés részleteivel, a szállítási lehetőségekkel és az általános kérdésekkel kapcsolatban.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkocsikat, poggyászkiadó területeket, valamint elveszett és talált tárgyakat kínál. pultokkal biztosítják az utasok poggyászainak hatékony kezelését.
 • Pénznemváltás: Az utasok kényelmesen válthatják valutájukat a repülőtér pénzváltó pultjainál.
 • Közlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik különféle közlekedési módok, beleértve a taxikat, buszokat és autókölcsönzési szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy könnyen elérjék úti céljukat.
 • Gyermekek számára biztosított létesítmények: Val de Cans? A Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér olyan létesítményeket kínál, mint például a babaöltöző. és játszóterek, kényelmes élményt biztosítva a gyermekkel utazó családok számára.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér mozgáskorlátozott vagy speciális igényű utasok számára kínál szolgáltatásokat, beleértve a kerekesszékes segítségnyújtást és a kijelölt parkolóhelyeket.

A Val de Cans?Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy a létesítmények és szolgáltatások átfogó választékát nyújtsa utasai igényeinek kielégítésére. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy alapvető szolgáltatások igénybevételéről, az utasok kényelmes és problémamentes élményre számíthatnak a repülőtéren töltött idő alatt.


Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BEL azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér és a Lisbon Portela Airport (LIS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 7h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Azul, LATAM Airlines, Gol, TAP Portugal, Surinam Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Belém városából?

Általában a Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér (BEL) a preferált választás a Belém-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Belém közvetlen közelében?

Belém környékén 1 repülőtér található: Val de Cans – Júlio Cezar Ribeiro nemzetközi repülőtér (BEL)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella