Repülőjárat akciók innen: Usiminas repülőtér (IPN)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 3 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Usiminas repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CGH Sao Paulo

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Usiminas repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Usiminas repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IPN
Város Ipatinga
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Usiminas repülőtér
Szélességi fok -19.474391
Hosszúsági fok -42.487807
Megjelenítés a térképen Google maps

Usiminas repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Rövid áttekintés

A Minas Gerais állambeli Ipatingában található Usiminas repülőtér fontos közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. A modern létesítményekkel és szolgáltatások széles skálájával felszerelt repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít az utasok számára.

Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: Az Usiminas repülőtér több ellenőrzést biztosít a pultokban, hogy megfeleljen utasai igényeinek. A hatékony személyzetnek és a legmodernebb technológiának köszönhetően a bejelentkezés gyors és problémamentes.
 • Poggyászkiadás: A repülőtéren jól kijelölt területek találhatók a poggyászfelvételhez, így az utazók Könnyen megtalálják és felvehetik csomagjaikat érkezéskor.
 • Éttermek és kávézók: Az utazók éhínségeinek leküzdésére az Usiminas repülőtéren számos étterem és kávézó található. Ezek a létesítmények számos helyi és nemzetközi konyhát kínálnak, így az utasok ízletes ételeket vagy gyors harapnivalókat fogyaszthatnak.
 • Vásárlási lehetőségek: Azok az utasok, akik az utolsó pillanatban ajándéktárgyakat vagy utazáshoz szükséges dolgokat keresnek, felfedezhetik a repülőtér változatos kínálatát. üzletek. A vámmentes üzletektől a butikokig mindenki talál valamit.
 • Társalgók: A nyugodt és kényelmes környezetre vágyók számára a repülőtér olyan társalgókat kínál, amelyek ingyenes Wi-Fi-t, kényelmes ülőhelyeket és frissítőket kínálnak.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik: Az Usiminas repülőtéren külön taxiállomás található, ahol az utasok kényelmesen bérelhetnek taxit a kívánt úti céljukhoz. A taxik mérve vannak, így biztosítva a tisztességes viteldíjakat.
 • Autókölcsönzés: Az Usiminas repülőtéren számos jó hírű autókölcsönző cég működik, így az utazók szabadon fedezhetik fel a régiót saját tempójukban. Az autókölcsönző pultok a terminál épületében találhatók, hogy könnyen megközelíthető legyen.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környező területekkel tömegközlekedési buszokkal. Az utasok könnyen elérhetik a repülőtér közelében található buszmegállókat, amelyek megfizethető közlekedési lehetőséget biztosítanak.
 • Parkolás: Az Usiminas repülőtéren bőséges parkolási lehetőség áll rendelkezésre azon utasok számára, akik szívesebben vezetnek saját járművel. A parkoló biztonságos és jól karbantartott, biztosítva a parkoló járművek biztonságát.

Utassegítés

 • Információs pult: A repülőtéren külön információs pult működik ahol a barátságos személyzet rendelkezésére állnak, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
 • Különleges segítség: Az Usiminas repülőtér tisztában van a különleges igényű utazók fogadásának fontosságával. A személyzet képzett arra, hogy támogatást és segítséget nyújtson a fogyatékkal élő vagy mozgássérült utasoknak.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt holmik esetén az Usiminas repülőtéren van egy kijelölt elveszett és megtalált iroda, ahol az utasok bejelentést tehetnek. és elhozzák a tárgyaikat.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett egészségügyi személyzettel van felszerelve, akik a szükséges segítséget vagy segítséget tudnak nyújtani egészségügyi vészhelyzetek esetén.

Tapasztalja meg a kényelmes utazást

Az Usiminas repülőtér elkötelezett amellett, hogy zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosítson minden utas számára. A repülőtér modern felszereltségével, széleskörű szolgáltatásaival és segítőkész személyzetével igyekszik megfelelni a belföldi és a nemzetközi utazók igényeinek, így a Minas Gerais állambeli Ipatingába és onnan indulók kedvelt választása.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Usiminas repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Usiminas repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IPN azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Usiminas repülőtér repülőtérről indul?

A Usiminas repülőtér és a São Paulo–Congonhas Airport (CGH) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Usiminas repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Usiminas repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Azul, Passaredo, Go

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Ipatinga városából?

Általában a Usiminas repülőtér (IPN) a preferált választás a Ipatinga-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Ipatinga közvetlen közelében?

Ipatinga környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella