Repülőjárat akciók innen: Tweed New Haven repülőtér (HVN)

Folyamatos járatok 14 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Tweed New Haven repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Tweed New Haven repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HVN
Város New Haven
Ország United-States (US)
Teljes cím Tweed New Haven repülőtér
Szélességi fok 41.267892
Hosszúsági fok -72.886873
Weboldal Flytweed.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Tweed New Haven repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Connecticut állambeli New Havenben található Tweed New Haven repülőtér egy regionális repülőtér, amely létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja utasai igényeinek kielégítésére. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a Tweed New Haven repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtéren egy modern terminálépület található. a legmodernebb felszerelésekkel vannak felszerelve az utasok általános élményének javítása érdekében.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok gyorsan és hatékonyan jelentkezhetnek be járataikra a terminálban rendelkezésre álló, dedikált pultoknál.
 • Poggyászkiadás: Érkezéskor az utasok könnyedén megtalálhatják és átvehetik poggyászukat a kijelölt poggyászkiadó területről.
 • Parkolás: A Tweed New Haven repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál. lehetőségek az utasok változó igényeinek kielégítésére. A parkolóhelyek kényelmesen a terminálépület közelében találhatók.
 • Különféle étkezési lehetőségek: Az utasok ízletes ételeket, harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak a repülőtér éttermeiben és kávézóiban.
 • Kiskereskedelem. Üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utasok ajándéktárgyakat, utazáshoz szükséges tárgyakat és egyéb tárgyakat vásárolhatnak.
 • Ingyenes Wi-Fi: A Tweed New Haven repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára kapcsolatban maradhat és böngészhet az interneten.
 • Társalgó: Kényelmes társalgó áll azon utasok rendelkezésére, akik repülésük előtt nyugodt környezetben szeretnének pihenni vagy dolgozni.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér valós idejű frissítéseket biztosít a járatok tekintetében, beleértve az érkezési és indulási időpontokat, a kapuszámokat, valamint az esetleges késéseket vagy járattörléseket.
 • Poggyászszolgáltatások: Elkötelezett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen az utasoknak poggyász elvesztése vagy megsérülése esetén.
 • Különleges segítségnyújtás: A Tweed New Haven repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára. Kerekesszékes hozzáférést és támogatást biztosítanak a terminál egész területén.
 • Autók bérlése: A repülőtéren különböző autókölcsönző irodák működnek, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy könnyen bérelhessenek járművet közlekedési igényeiknek megfelelően.
 • Taxik és Utazásmegosztás: Az utasok kényelmesen hozzáférhetnek a taxikhoz vagy igénybe vehetik a telekocsi-szolgáltatást a repülőtérre és onnan történő szállításhoz.
 • Utazási irodák: A repülőtéren utazási irodák találhatók, ahol az utasok segítséget kérhetnek a foglalásokhoz, utazási tervekhez, és egyéb kapcsolódó szolgáltatások.
 • ATM-ek és valutaváltó: A terminálon belül több ATM is elérhető, és valutaváltási szolgáltatásokat is biztosítanak a nemzetközi utazók számára.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett és A talált iroda a repülőtéren működik, hogy segítse az utasokat elveszett holmijaik visszaszerzésében.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával a Tweed New Haven Airport célja, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson minden utas számára. Legyen szó indulásról, érkezésről vagy átutazásról, a repülőtér szolgáltatásai és segítsége megfelel az Ön igényeinek, és kényelmesebbé teszi utazását.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Tweed New Haven repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HVN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Tweed New Haven repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Tweed New Haven repülőtér repülőtérről indul?

A Tweed New Haven repülőtér és a Southwest Florida International Airport (RSW) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Tweed New Haven repülőtér repülőtérről?

A(z) Tweed New Haven repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Xtra Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor New Haven városából repülővel távozik?

Utazók, akik New Haven-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Tweed New Haven repülőtér (HVN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található New Haven közvetlen közelében?

New Haven környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella