Repülőjárat akciók innen: Türkmenabat repülőtér (CRZ)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Türkmenabat repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ASB Ashgabat

2 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Türkmenabat repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Türkmenabat repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CRZ
Város Türkmenabat
Ország Turkmenistan (TM)
Teljes cím Türkmenabat repülőtér
Szélességi fok 39.083889
Hosszúsági fok 63.611389
Megjelenítés a térképen Google maps

A türkmenabati repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Türkmenabat repülőtér, amely Türkmenisztán keleti részén található, a régió fő közlekedési csomópontjaként szolgál. A repülőtér modern létesítményeivel és széleskörű szolgáltatásaival kellemes és kényelmes élményt nyújt az utasoknak, akár érkeznek, akár indulnak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér tágas és jól megtervezett, modern felszereltségű terminálépülettel rendelkezik.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok kényelmesen bejelentkezhetnek járataikra az erre szolgáló pultoknál.
 • Poggyászmegőrzők: A repülőtéren lehetőség van automatizált és kézi poggyászkezelésre is a poggyász biztonságos és hatékony mozgatása érdekében.
 • Éttermek és kávézók: A terminálon belül számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek különféle konyhákat kínálnak. különböző ízlések szerint.
 • Duty-Free üzletek: Az utazók adómentesen vásárolhatnak a vámmentes üzletekben, amelyek termékek széles választékát kínálják, beleértve a kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és helyi ajándéktárgyakat.
 • Autókölcsönzés: Azok számára, akik rugalmasságra és kényelemre vágynak, a repülőtéren autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér olyan egészségügyi létesítményekkel rendelkezik, amelyek azonnali segítséget nyújtanak vészhelyzet esetén.
 • Információs pultok: Az utasok segítséget kérhetnek, vagy érdeklődhetnek a repülőtéri szolgáltatásokról és repülési információkról a kijelölt információs pultoknál.
 • Wi-Fi: A Türkmenabat repülőtér egész területén ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít. terminálépület, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a naprakész repülési információkhoz a repülőtér járatkijelzőjén keresztül képernyők.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén a repülőtér elveszett és megtalált szolgáltatást nyújt, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében.
 • Segítség a mozgáskorlátozott utasoknak: A mozgáskorlátozott utasok számára speciális segítség áll rendelkezésre, amely biztosítja kényelmüket és kényelmüket utazásuk során.
 • Banki szolgáltatások: A repülőtér banki szolgáltatásokkal, köztük ATM-ekkel és pénzváltó pultokkal rendelkezik az utazók pénzügyi igényeinek kielégítésére.
 • Gyermek játszótér: A gyerekekkel utazó családok igényeinek kielégítésére a repülőtér a gyerekek számára kijelölt játszóteret kínál.
 • Imaszobák: A vallási szertartásokhoz imaszobák állnak rendelkezésre., amely békés környezetet biztosít az utasok számára.
 • Dohányzóhelyek: A repülőtér területén a dohányzók kényelmét szolgálják a kijelölt dohányzóhelyek.
 • Közlekedés: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket biztosít, így pl. taxik és transzferszolgáltatások, hogy biztosítsák a repülőtér és a repülőtér könnyű megközelíthetőségét.
 • Biztonság: A türkmenabati repülőtér prioritásként kezeli utasainak biztonságát, szigorú biztonsági intézkedéseket és személyzetet alkalmazva.

Összességében a türkmenabati repülőtér arra törekszik, hogy kiváló minőségű létesítményeket és szolgáltatásokat kínáljon utasai utazási élményének javítása érdekében. Kényelmi kínálatával és hatékony működésével a repülőtér zökkenőmentes utazást biztosít a kapuin áthaladó összes utazó számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Türkmenabat repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Türkmenabat repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CRZ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Türkmenabat repülőtér repülőtérről indul?

A Türkmenabat repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Türkmenabat repülőtér repülőtérről?

A(z) Türkmenabat repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Turkmenistan Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Türkmenabat városából?

Általában a Türkmenabat repülőtér (CRZ) a preferált választás a Türkmenabat-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Türkmenabat közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella