Tribhuvan nemzetközi repülőtér (KTM) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 40 célállomásra 29 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Tribhuvan nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Tribhuvan nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KTM
Város Katmandu
Ország Nepal (NP)
Teljes cím Tribhuvan nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 27.698090
Hosszúsági fok 85.359223
Weboldal Tiairport.com.np
Megjelenítés a térképen Google maps
Tribhuvan nemzetközi repülőtér
Tribhuvan nemzetközi repülőtér
Tribhuvan nemzetközi repülőtér
Tribhuvan nemzetközi repülőtér
Tribhuvan nemzetközi repülőtér
Tribhuvan nemzetközi repülőtér

Tribhuvan nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Tribhuvan nemzetközi repülőtér (TIA) az egyetlen nemzetközi repülőtér Nepálban, és a gyönyörű himalájai ország kapujaként szolgál. Nepál fő nemzetközi repülőtereként számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utazók igényeinek kielégítésére.

Terminállétesítmények

 • A TIA-nak két terminálja van: 1. terminál nemzetközi járatok és a 2-es terminál a belföldi járatok számára.
 • A repülőtéren számos vámmentes üzlet található, amelyek különféle termékeket kínálnak, beleértve a helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat, ruházatot és elektronikai cikkeket.
 • Több termék. valutaváltó pultok állnak rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utazók kényelmesen válthatnak valutát.
 • Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • A repülőtéren számos étterem és kávézó található, amelyek minden ízlésnek megfelelő ételek széles választékát kínálják.
 • A terminálokon banki szolgáltatások és ATM-ek állnak rendelkezésre a készpénzhez vagy banki szolgáltatásokhoz való könnyű hozzáférés érdekében.
 • A speciális igényű utasok igénybe vehetik a repülőtér segítségnyújtási szolgáltatásait, amelyek magukban foglalják a kerekesszékes segítségnyújtást, az elsőbbségi beszállást és az utazás során segítő elkötelezett személyzetet.

Repülőtéri szolgáltatások

 • A Tribhuvan Nemzetközi Repülőtér bevándorlási és vámügyi szolgáltatásokat nyújt az érkező és induló utasok számára egyaránt.
 • A repülőtéren jól felszerelt egészségügyi központ található, amely minden sürgősségi orvosi ellátást és elsősegélynyújtást nyújt.
 • Elveszett és talált szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtéren, hogy segítsenek az utasoknak visszaszerezni elveszett holmikat.
 • A TIA számos szállítási lehetőséget kínál a repülőtérre és vissza, beleértve a taxikat, az autókölcsönzést és a transzferszolgáltatást..
 • A repülőtéren rengeteg parkolóhely található magánjárművek számára, így az utasok kényelmes parkolási lehetőséget biztosítanak.
 • Ingyenes poggyászkocsik állnak az utasok rendelkezésére, hogy könnyedén szállíthassák csomagjaikat a repülőtér területén.
 • A TIA hatékony poggyászkezelő rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy érkezéskor azonnal kézbesítsék a poggyászokat az utasokhoz.

Légitársaságok és célállomások

Tribhuvan International A repülőtér számos nemzetközi és belföldi légitársaság csomópontjaként szolgál, és Nepált különféle célállomásokkal köti össze.

 • A nemzetközi légitársaságok, például a Qatar Airways, a Turkish Airlines, az Etihad Airways és az Air India járatokat indítanak a környékbeli nagyobb városokba. a világon.
 • A belföldi légitársaságok, köztük a Nepal Airlines, a Buddha Air és a Yeti Airlines, szolgáltatásokat nyújtanak belföldi célállomásokra Nepálon belül.

Létesítményeivel és szolgáltatásaival a Tribhuvan A nemzetközi repülőtér kényelmes és kényelmes utazási élményt kínál a Nepálba és onnan induló utasok számára. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy alapvető szolgáltatások igénybevételéről, a repülőtér biztosítja az utazók kellemes utazását.


Tribhuvan nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Tribhuvan nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A KTM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Tribhuvan nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Tribhuvan nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Istanbul Airport (IST) célállomásig ér el, körülbelül 7h 55m időtartam alatt a(z) Airbus A330-300 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Tribhuvan nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 29 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Tribhuvan nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Buddha Air, Shree Airlines, Yeti Airlines, Himalaya Airlines, Nepal Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Katmandu városából?

Általában a Tribhuvan nemzetközi repülőtér (KTM) a preferált választás a Katmandu-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Katmandu közvetlen közelében?

Katmandu környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella