Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér (AZR) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 7 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ALG Algír

1-3 járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése
ORN Oran

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
CZL Konstantin
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése
TMR Tamanrasset
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 15m Ár megjelenítése
OGX Ouargla
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése
GHA Ghardaia
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése
HME Hassi Messaoud
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AZR
Város Adrar
Ország Algeria (DZ)
Teljes cím Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér
Szélességi fok 27.841245
Hosszúsági fok -0.188088
Weboldal Egsaoran.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér az algériai Adrarban található egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy biztosítsa. hogy az utasok kényelmes és élvezetes utazási élményben részesüljenek. Akár indul, akár érkezik, a repülőtér igyekszik elsőrangú kényelmi szolgáltatást nyújtani az Ön igényeinek kielégítésére.

Létesítmények

A Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtéren különféle lehetőségeket találhat az utazási élményt fokozó lehetőségek:

 • Check-in pultok: A repülőtér hatékony és tágas check-in pultokat kínál, ahol könnyedén elvégezheti a szükséges formaságokat, járat.
 • Várakozóhelyek: Kényelmes, bőséges ülőhellyel rendelkező várakozóhelyek állnak rendelkezésre a repülőtér egész területén, ahol az utasok pihenhetnek a repülés előtt vagy a tranzit során.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren kiskereskedelmi üzletek széles választéka található, ahol számos termék található, beleértve a vámmentes termékeket, könyveket, ajándéktárgyakat és egyebeket.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek különféle ételeket kínálnak a különböző ízléseknek és preferenciáknak megfelelően.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Ha szállításra van szüksége látogatása során a repülőtér kényelmes autókölcsönzési szolgáltatásokat nyújt jó hírű ügynökségektől.
 • ATM-ek és valutaváltó: A banki igények kielégítésére a repülőtér területén ATM-ek állnak rendelkezésre. Ezenkívül valutaváltási szolgáltatásokat is biztosítanak a nemzetközi utazók számára.

Szolgáltatások

A Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér számos szolgáltatást kínál a zökkenőmentes és problémamentes utazás érdekében Utazás:

 • Repülési információk: A repülőtér egészén találhatók a kijelölt képernyők, amelyek a legfrissebb repülési információkat jelenítik meg, így könnyen nyomon követheti járata állapotát.
 • Elveszett és megtalált: Abban az esetben, ha utazása során elveszíti holmiját, a repülőtéren külön Lost and Found szolgáltatás segíti Önt a tárgyak megtalálásában és visszaszerzésében.
 • Közlekedési lehetőségek: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxit és a transzferszolgáltatást, amelyek lehetővé teszik, hogy kényelmesen elérje úti célját.
 • Speciális segítség: A Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér speciális segítséget nyújt a csökkent mozgásképességű vagy más fogyatékkal élő utasok számára. Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy támogatást nyújtsanak és kényelmes utazási élményt biztosítsanak.
 • Parkolás: A repülőtéren bőséges parkolóhely található mind rövid, mind hosszú távú parkoláshoz, így az utasok is tudnak parkolni. hogy kényelmesen parkolhassák le járműveiket utazásuk során.

A Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtéren keresztül utazva az utasok kellemes élményre számíthatnak, kiváló felszereltséggel és az igényeiket kielégítő szolgáltatásokkal. A repülőtér folyamatosan arra törekszik, hogy javítsa az általános utazási élményt, és biztonságos és kényelmes környezetet biztosítson minden látogató számára.


Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AZR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér repülőtérről indul?

A Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér és a Houari Boumedienne Airport (ALG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér repülőtérről?

A(z) Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air Algerie, Tassili Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Adrar városából?

Általában a Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir repülőtér (AZR) a preferált választás a Adrar-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Adrar közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella