Repülőjárat akciók innen: Tom Madsen repülőtér (DUT)

Utazz 1 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Tom Madsen repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ANC Rögzítés

3-Apr járat naponta

3ó 10m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Tom Madsen repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Tom Madsen repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DUT
Város Unalaska
Ország United-States (US)
Teljes cím Tom Madsen repülőtér
Szélességi fok 53.898930
Hosszúsági fok -166.544680
Megjelenítés a térképen Google maps

Tom Madsen (holland kikötő) repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az alaszkai Dutch Harborban található Tom Madsen (holland kikötő) repülőtér kulcsfontosságú közlekedési csomópont, amely összeköti a távoli régiót az ország többi részével. világ. Ez a cikk a repülőtér által kínált különféle létesítményeket és szolgáltatásokat tárja fel.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és jól karbantartott terminálépülettel rendelkezik. Kényelmes és kényelmes teret biztosít az utasok számára.
 • Kifutópálya: A repülőtér egyetlen burkolt kifutópályával rendelkezik, amelynek hossza 4455 láb. Különféle típusú repülőgépek befogadására alkalmas, beleértve a kisméretű kereskedelmi és általános repülési repülőgépeket is.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz is. Az utasok biztonságosan elhagyhatják járműveiket utazás közben.
 • Poggyászkiadás: A külön poggyászfelvételi terület zökkenőmentes folyamatot biztosít az utasok számára érkezéskor. Barátságos személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen bármilyen kapcsolódó kérdésben.
 • WC: Tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek állnak rendelkezésre az egész terminálépületben, biztosítva az utazók számára a szükséges felszerelést.
 • Automaták: Az utazók kényelmét szolgálja, hogy a terminál épületében automatákat helyeztek el, amelyek különféle harapnivalókat és italokat kínálnak.
 • WiFi-kapcsolat: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, vagy utolérjék. munka közben, miközben a járatukra vár.

Szolgáltatások

 • Repülési információs kijelző: A terminálon belüli stratégiai pontokon elhelyezett elektronikus kijelzőtáblák tájékoztatják az utasokat a járatok menetrendjéről, késések és kapuinformációk.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok a kijelölt pultoknál jelentkezhetnek be járataikra. A repülőtér személyzete barátságos és hatékony, ami problémamentes élményt biztosít.
 • Biztonsági ellenőrzés: A repülőtér kiemelten kezeli az utasok biztonságát, és alapos biztonsági átvizsgálási folyamatot végez. A képzett személyzet biztonsági ellenőrzéseket hajt végre minden utazó biztonsága érdekében.
 • Autóbérlés: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pultokkal, amelyek kényelmesen elhelyezkednek a terminál épületében. Az utazók könnyedén bérelhetnek járművet, hogy felfedezzék a Dutch Harbour gyönyörű környezetét.
 • Ételek és italok: A Dutch Harbour repülőtér kávézójában különféle ételeket és italokat kínálnak. Az utasok a repülés előtt vagy után étkezhetnek vagy harapnivalót fogyaszthatnak.

A Tom Madsen (holland kikötő) repülőtér biztosítja, hogy az utasok kényelmes és élvezetes élményben legyenek a látogatásuk során. A modern létesítmények és a hatékony szolgáltatások hozzájárulnak a zökkenőmentes utazási folyamathoz a holland kikötő lakói és látogatói számára egyaránt.


Tom Madsen repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Tom Madsen repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DUT kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Tom Madsen repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Tom Madsen repülőtér repülőtérről indul?

A Tom Madsen repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Tom Madsen repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Tom Madsen repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Ravn Alaska, Via Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Unalaska városából?

Általában a Tom Madsen repülőtér (DUT) a preferált választás a Unalaska-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Unalaska közvetlen közelében?

Unalaska környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella