Megfizethető járatok innen: Tôlanaro repülőtér (FTU)

Közvetlen járatok 2 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Tôlanaro repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
TNR Antananarivo

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése
TLE Toliara
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Tôlanaro repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Tôlanaro repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FTU
Város Tôlanaro
Ország Madagascar (MG)
Teljes cím Tôlanaro repülőtér
Szélességi fok -25.038056
Hosszúsági fok 46.955833
Megjelenítés a térképen Google maps

Tôlanaro repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Tôlanaro repülőtér, más néven Fort Dauphin repülőtér, Madagaszkár déli régiójában található. Fontos átjáróként szolgál a területre látogató utazók számára, és számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az utasoknak.

Terminállétesítmények

 • Ellenőrzés pultokban: A repülőtéren több check-in pult is található, ahol az utazók a repülés előtt elvégezhetik a szükséges eljárásokat.
 • Poggyászkezelés: A Tôlanaro repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt a poggyászok biztonságos feldolgozása és szállítása érdekében.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok különféle vásárlási és étkezési lehetőségeket élvezhetnek a terminálon belül, beleértve a szuvenírboltokat és a helyi és nemzetközi ételeket kínáló éttermeket.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren ATM-ek és valutaváltó pultok, ahol az utasok kényelmesen beszerezhetik a helyi valutát vagy hozzáférhetnek pénzeszközeikhez.
 • Társalgók: Exkluzív társalgók állnak azon utasok rendelkezésére, akik privátabb és kényelmesebb környezetben szeretnének pihenni vagy dolgozni.
 • Egészségügyi létesítmények: Orvosi vészhelyzet esetén a Tôlanaro repülőtér egészségügyi létesítményekkel rendelkezik képzett szakemberekkel, hogy biztosítsák a szükséges segítséget.

Szállítási lehetőségek

 • Taxik: A Tôlanaro repülőtér taxiflottája a terminálon kívül könnyen elérhető, kényelmes közlekedési eszközt biztosítva a város különböző célpontjaihoz.
 • Autókölcsönzés: A repülőtéren számos autókölcsönző cég működik, amelyek a látogatók számára szabadon felfedezhetik Tôlanarót és környékét a saját tempójukban.
 • Tömegközlekedés: A tömegközlekedési buszok és kisbuszok közlekedési lehetőségeket is kínálnak azok számára, akik megfizethetőbb közlekedési módot keresnek.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi: Az ingyenes Wi-Fi a terminál egész területén elérhető, így az utasok kapcsolatban maradhatnak a Tôlanaro repülőtéren töltött idő alatt.
 • Baby Care Létesítmények: A csecsemőkkel való utazást megkönnyítik a repülőtér csecsemőgondozási létesítményei, beleértve a külön öltözőket és az etetőtereket.
 • Elveszett és megtalált: Azok az utasok, akik eltévesztik a holmijukat, érdeklődhetnek az elveszett tárgyakról a repülőtéren pult.
 • Speciális segítségnyújtás: A Tôlanaro repülőtér segítséget nyújt a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára, biztosítva, hogy utazási élményük kényelmes és hozzáférhető legyen.
 • Turisztikai információ: A látogatók turisztikai információs pultot találhatnak a terminálon belül, hasznos forrásokat és ajánlásokat adva a helyi látnivalókhoz és tevékenységekhez.

Létesítményei és szolgáltatásai révén a Tôlanaro repülőtér arra törekszik, hogy kellemes és problémamentes élményt nyújtson az ide utazó utasoknak. és a régióból. Legyen szó szuvenírvásárlásról, étkezésről vagy a szükséges szolgáltatások igénybevételéről, a repülőtér biztosítja az utasok minden igényének kielégítését.


Tôlanaro repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Tôlanaro repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A FTU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Tôlanaro repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Tôlanaro repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Ivato International Airport (TNR) célállomásig ér el, körülbelül 2h 0m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Tôlanaro repülőtér repülőtérről?

A(z) Tôlanaro repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Tsaradia, Air Austra biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Tôlanaro városából repülővel távozik?

Utazók, akik Tôlanaro-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Tôlanaro repülőtér (FTU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Tôlanaro közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella