Közvetlen járat innen: Kelet-Iowa repülőtér (CID)

Folyamatos járatok 16 úti célra 5 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Kelet-Iowa repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kelet-Iowa repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CID
Város Cedar Rapids
Ország United-States (US)
Teljes cím Kelet-Iowa repülőtér
Szélességi fok 41.886386
Hosszúsági fok -91.706975
Weboldal Eiairport.org
Megjelenítés a térképen Google maps

Kelet-Iowa repülőtér

A Eastern Iowa repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Cedar Rapidsben található Eastern Iowa repülőtér egy modern és hatékony létesítmény, amely átjáróként szolgál Kelet-Iowa és a környező régió felé. A számos kiváló létesítménynek és szolgáltatásnak köszönhetően az utazók zökkenőmentes és kényelmes élményben részesülhetnek a repülőtéren eltöltött idő alatt.

Terminál és szolgáltatások

 • A repülőtér tágas és kényelmes jól megtervezett terminálépület, amely biztosítja az utasok zökkenőmentes áramlását.
 • Az utasok különféle szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, beleértve az ingyenes Wi-Fi-t a terminál egész területén, a töltőállomásokat és a kényelmes ülőhelyeket.
 • Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, a gyorséttermektől a kiülős étkezdékig, minden ízlést és preferenciát kínálva.
 • A repülőtéren egy jól felszerelt vámmentes bolt is található, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy különféle árukat vásárolhat adómentes áron.

Szállítás

 • A repülőtér kényelmes szállítási lehetőségeket kínál a terminálra és vissza. A terminálon belül számos autókölcsönző iroda található, amelyek megkönnyítik a látogatók számára a járműbérlést.
 • A taxik és a telekocsi-szolgáltatások a repülőtéren kívül is könnyen elérhetők, így problémamentesen elérhetik úti cél.
 • A tömegközlekedést kedvelők számára külön transzferjárat köti össze a repülőteret a régió különböző pontjaival.

Parkolás

 • A Eastern Iowa Repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál, így biztosítva, hogy az utazók megfelelő helyet találjanak járműveik számára.
 • Rövid távú parkolási lehetőség áll rendelkezésre az utasokat leszedők vagy felvevők számára, kényelmes hozzáférést biztosítva a terminál.
 • Hosszú távú parkolás is könnyen elérhető, megfizethető árakat kínálva hosszabb tartózkodás esetén.
 • A további kényelem érdekében a repülőtér fedett parkolóházat kínál, amely védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.

Biztonság és vámügy

 • A repülőtér kiemelten kezeli utasai biztonságát. Hatékony biztonsági intézkedések vannak érvényben, beleértve az alapos átvizsgálási eljárásokat a biztonságos környezet biztosítása érdekében.
 • A vám- és bevándorlási létesítmények hatékonyan működnek, zökkenőmentes átmenetet biztosítva a nemzetközi utazók számára.

Hozzáférhetőség

 • A Eastern Iowa repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára elérhetőséget biztosítson. A létesítményeket úgy alakították ki, hogy a fogyatékkal élő személyeket is el tudják fogadni, a terminál egész területén liftek, rámpák és akadálymentesített mellékhelyiségek állnak rendelkezésre.
 • A repülőtér személyzete jól képzett és készen áll arra, hogy segítséget nyújtson az utasoknak bármilyen különleges szükséglettel vagy kéréssel.

Összességében az Eastern Iowa repülőtér célja, hogy kellemes és hatékony utazási élményt nyújtson minden utas számára. Kiváló felszereltségével, zökkenőmentes közlekedési lehetőségeivel és az ügyfélszolgálatra koncentráló repülőtérrel a repülőtér a legjobb választás a régióban utazók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kelet-Iowa repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kelet-Iowa repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CID azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Kelet-Iowa repülőtér repülőtérről indul?

A Kelet-Iowa repülőtér és a Los Angeles International Airport (LAX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 49m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Kelet-Iowa repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Kelet-Iowa repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Allegiant Air, Frontier Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Cedar Rapids városából repülővel távozik?

Utazók, akik Cedar Rapids-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kelet-Iowa repülőtér (CID)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Cedar Rapids közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Kelet-Iowa repülőtér (CID)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella