Közvetlen járat innen: Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér (EIS)

Fedezze fel 9 helyszínt 7 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EIS
Város Marha sziget
Ország Virgin-Islands (VI)
Teljes cím Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 18.444389
Hosszúsági fok -64.540403
Megjelenítés a térképen Google maps

Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér, amely a Brit Virgin-szigeteken található Beef Islanden található, egy jól felszerelt repülőtér, amely számos szolgáltatást és szolgáltatást kínál. szolgáltatások zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosítanak az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépületet kínál, kényelmes környezetet biztosít az utasok számára.
 • Check-in pultok: Több check-in pult is elérhető, amelyek lehetővé teszik az utasok hatékony feldolgozását.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes vásárlás: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet és vámmentes üzletet kínálnak, amelyek számos terméket kínálnak, beleértve a ruházatot, kiegészítőket, ajándéktárgyakat és egyebeket.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, amelyek helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják.
 • ATM-ek és pénzváltó: Kényelmes helyen található ATM-ek és valutaváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre az utasok pénzügyi igényeinek kielégítésére.
 • Társalgó: A repülőtéren kényelmes társalgó található, ahol az utasok pihenhetnek vagy munkába állhatnak.
 • Autókölcsönzés: Az autókölcsönzési szolgáltatásokat a helyszínen kínálják, így az utasok könnyedén bérelhetnek járművet közlekedési igényeiknek megfelelően.
 • Imaterem: Imaterem áll rendelkezésre azon utasok számára, akiknek csendes térre van szükségük elmélkedéshez és meditációhoz.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatás: A poggyászszolgáltatást, beleértve a poggyászkocsikat és a poggyászcsomagolást, biztosítják, hogy segítsék az utasokat holmijaik szállításában.
 • Fogyatékkal élők felszerelése: A repülőtér rendelkezik fogyatékkal élő utasok fogadására alkalmas létesítményekkel, beleértve a következőket: kerekesszékkel megközelíthetőség és akadálymentesített mellékhelyiségek.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren külön elveszett és talált részleg áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak megtalálni az elveszett tárgyakat.
 • Orvosi szolgáltatások: Egészségügyi sürgősségi esetekben a repülőtér orvosi szolgáltatásokat kínál, beleértve az elsősegélynyújtást is, hogy biztosítsa az utasok jólétét.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolást is biztosít. lehetőségek a saját járművel utazó utasok számára.
 • Információs pult: Az információs pult hozzáértő személyzettel segíti az utasokat bármilyen kérdésükben.
 • Légitársaságok társalgói: Bizonyos légitársaságok által üzemeltetett exkluzív társalgók állnak rendelkezésre, amelyek további kényelmi és szolgáltatásokat kínálnak az erre jogosult utasok számára.

A Terrance B. Lettsome International Airport arra törekszik, hogy kényelmes és kényelmes élmény az utazók számára. A repülőtér modern létesítményeivel és átfogó szolgáltatásaival biztosítja, hogy az utasok igényeit egész utazásuk során kielégítsék.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, EIS azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Miami International Airport (MIA) célállomásig ér el, körülbelül 3h 0m időtartam alatt a(z) Embraer 175 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 7 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Cape Air, interCaribbean Airways, Winair, Silver Airways, LIA biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Marha sziget városából repülővel távozik?

Utazók, akik Marha sziget-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Terrance B. Lettsome nemzetközi repülőtér (EIS)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Marha sziget közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella