Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér (ANC) repülőtere induló járatok

Utazz 41 helyszínre a 10 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ANC
Város Rögzítés
Ország United-States (US)
Teljes cím Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 61.175886
Hosszúsági fok -149.990079
Weboldal Dot.state.ak.us
Megjelenítés a térképen Google maps
Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér
Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér
Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér
Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér
Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér
Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér

Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér

Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér, amely az alaszkai Anchorage-ben található, az állam egyik legforgalmasabb repülőtere. A belföldi és nemzetközi járatok fő csomópontjaként szolgál, összekötve Alaszkát a világ különböző célpontjaival. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtéren két terminál - észak és dél. Az északi terminál elsősorban belföldi, míg a déli terminál nemzetközi járatokat szolgál ki.
 • Éttermek és üzletek: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket és kiskereskedelmi üzleteket találhatnak a repülőtér egész területén. számos konyha, kávézók, ajándékboltok és vámmentes üzletek.
 • Társalgók: Azok az utazók, akik exkluzívabb élményre vágynak, elérhetik a kényelmes ülőhelyet biztosító repülőtéri társalgókat...
 • ATM-ek és pénzváltó: A banki szolgáltatások, beleértve az ATM-eket és a pénzváltókat, a repülőtér egész területén elérhetők kényelmes helyeken.
 • Autó Kölcsönzés: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, amelyek különféle utazási igényeknek megfelelő járműveket kínálnak.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt, beleértve a poggyászkocsikat, a poggyászmegőrzőt és az elveszett és megtalált részleget, amely segít az utasoknak holmijaik szállításában.
 • Információs pultok:
 • b> Az utasok segítséget kérhetnek a barátságos személyzettől a mindkét terminálon található információs pultoknál. Információkat adhatnak a járatok menetrendjéről, a repülőtéri létesítményekről és a helyi szolgáltatásokról.
 • Biztonság: A repülőtér szigorú biztonsági intézkedéseket tart fenn az összes utas biztonsága érdekében. Biztonsági személyzet és átvizsgálási eljárások állnak rendelkezésre a biztonságos környezet fenntartása érdekében.
 • Egészségügyi létesítmények: Egészségügyi vészhelyzetek esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik az azonnali segítségnyújtás érdekében.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten, miközben járatukra várnak.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál, valamint mozgássérültek számára kijelölt parkolóhelyeket is.

Átfogó szolgáltatásaival és A Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér célja, hogy az utazási élményt a lehető legzökkenőmentesebbé és élvezetesebbé tegye a kapuin áthaladó összes utas számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ANC azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér és a Frankfurt International Airport (FRA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 9h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 10 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Alaska Airlines, Ravn Alaska, Delta Air Lines, Iliamna Air Taxi, United Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Rögzítés városából?

Általában a Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér (ANC) a preferált választás a Rögzítés-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Rögzítés közvetlen közelében?

Rögzítés környékén 1 repülőtér található: Ted Stevens Anchorage nemzetközi repülőtér (ANC)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella