Repülőjárat akciók innen: Taraz repülőtér (DMB)

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Taraz repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
NQZ Cselinográd

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése
ALA Almaty

1 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Taraz repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Taraz repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DMB
Város Taraz
Ország Kazakhstan (KZ)
Teljes cím Taraz repülőtér
Szélességi fok 42.854988
Hosszúsági fok 71.301887
Megjelenítés a térképen Google maps

A Taraz repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kazahsztán déli régiójában található Taraz repülőtér átjáróként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. A létesítmények és szolgáltatások széles skálájával az utasok kellemes élményre számíthatnak a repülőtéren eltöltött idő alatt. A kényelmes társalgóktól az alapvető szolgáltatásokig a Taraz repülőtér célja az utasok elégedettségének biztosítása.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér tágas és jól felszerelt bejelentkezést biztosít. pultok az utasok beszállókártyáinak és poggyászainak hatékony feldolgozásához.
 • Biztonság és vámügy: A képzett személyzet gondoskodik az alapos biztonsági ellenőrzések elvégzéséről a szigorú vámszabályok betartása mellett.
 • Éttermek és kávézók: Különféle étkezési lehetőségek A helyi és nemzetközi ételeket egyaránt kínáló utasok étkezhetnek vagy gyorsan falatozhatnak.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A vámmentes üzletek, ajándékboltok és butikok számos lehetőséget kínálnak az utasok számára fedezze fel járataikra várva.
 • Üzleti társalgók: A jól felszerelt társalgókban kényelmes ülősarok, ingyenes Wi-Fi és frissítők várják az üzleti utazókat, akik csendes és produktív környezetre vágynak.
 • Orvosi segítségnyújtás: A Taraz repülőtér biztosítja az egészségügyi személyzet rendelkezésre állását, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen egészségügyi problémában vagy vészhelyzetben.

Szállítási szolgáltatások

 • Autókölcsönzés: Az utasok kényelmesen bérelhetnek autót a repülőtéren belül található különböző megbízható kölcsönző cégektől.
 • Taxiszolgáltatások: A taxik a terminál épületén kívül is könnyen elérhetők, így az utasok kényelmesen elérhetik úti céljukat.

Kiegészítő szolgáltatások

 • Információs pultok: Barátságos és hozzáértő személyzet található a repülőtéren az információs pultoknál, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésükben.
 • ATM-ek és valutaváltó: A repülőtér könnyű hozzáférést biztosít az ATM-ekhez és a pénzváltási szolgáltatásokhoz a helyi pénzre szoruló utasok számára.
 • Wi-Fi: A Taraz repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminál egész területén, így az utasok maradjon kapcsolatban a repülőtéren eltöltött idő alatt.
 • Gyermek játszótér: A dedikált játszótér biztosítja, hogy a fiatal utazók számára legyen hely a játékra és a pihenésre a repülés előtt.

Összességében a Taraz Airport alapvető létesítmények és minőségi szolgáltatások biztosításával igyekszik megfelelni az utazók igényeinek és elvárásainak. Az utasok kényelmes és kényelmes élményben részesülhetnek érkezésüktől indulásukig, így kellemessé téve utazásukat a repülőtéren.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Taraz repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DMB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Taraz repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Taraz repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Nursultan Nazarbayev (NQZ) célállomásig ér el, körülbelül 1h 40m időtartam alatt a(z) Boeing 737-500 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Taraz repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Taraz repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: SCAT Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Taraz városából repülővel távozik?

Utazók, akik Taraz-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Taraz repülőtér (DMB)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Taraz közvetlen közelében?

Taraz környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella