Repülőjárat akciók innen: Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér (BTJ)

Utazz 4 helyszínre a 8 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BTJ
Város Banda Aceh
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 5.509068
Hosszúsági fok 95.427669
Weboldal Sultaniskandarmuda-airport.co.id
Megjelenítés a térképen Google maps

A Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér az indonéziai Banda Aceh városát kiszolgáló fő repülőtér. Ez az átjáró a gyönyörű Aceh tartományba, és számos létesítményt és szolgáltatást biztosít az utasok zökkenőmentes és élvezetes utazási élményéhez. Íme néhány a legfontosabb ajánlatok közül:

1. Terminál

A repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely jól felszerelt nagyszámú utas fogadására. A terminál külön területekkel rendelkezik az érkezések és az indulások számára, biztosítva az utazók zökkenőmentes áramlását. A létesítmények közé tartozik a kényelmes ülősarok, tiszta mellékhelyiségek, valamint különféle étkezési és vásárlási lehetőségek.

2. Bejelentkezés és biztonság

A Sultan Iskandar Muda International Airport bejelentkezési folyamata hatékony és felhasználóbarát. Az utasok a kijelölt pultoknál jelentkezhetnek be, és vannak önellátó kioszkok is a nagyobb kényelem érdekében. A repülőtér alapos biztonsági intézkedéseket is bevezetett minden utazó biztonsága érdekében.

3. Bevándorlás és vámügy

A repülőtéren külön bevándorlási terület található a nemzetközi utazók számára, így az országba való be- és kilépés problémamentes. Képzett tisztek vannak jelen, hogy segítsenek a bevándorlási és vámeljárásokban, biztosítva a zökkenőmentes átmenetet. A repülőtér szigorúan betartja az összes vámszabályt.

4. Poggyászkezelés

A Sultan Iskandar Muda International Airport hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt a késések és a kellemetlenségek minimalizálása érdekében. A poggyászkiadási területek jól szervezettek, és modern technológiával vannak felszerelve a poggyász pontos azonosítása érdekében. Ezenkívül a repülőtér kocsikat és hordárokat is biztosít, hogy segítsék az utasokat a poggyászuk szállításában.

5. Közlekedés

Az utasok többféle szállítási lehetőséget kínálnak a repülőtérre és onnan vissza. Autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre azok számára, akik inkább saját maguk vezetnek. A taxik és az online utazási szolgáltatások is könnyen elérhetőek. A repülőtér bőséges parkolóhellyel rendelkezik magánjárművek elhelyezésére.

6. Társalgók

A repülőtér kényelmes társalgókkal büszkélkedhet belföldi és nemzetközi utasok számára egyaránt. Ezek a társalgók békés és pihentető környezetet biztosítanak távol a terminál nyüzsgésétől. Az utasok ingyenes harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak, ingyenes Wi-Fi-t, és töltőállomásokat használhatnak elektronikus eszközeik számára.

7. Orvosi szolgáltatások

Az utasok jólétének biztosítása érdekében a repülőtéren egészségügyi létesítmények és képzett személyzet állnak készenlétben. Sürgős esetekben az egészségügyi szakemberek azonnali segítséget nyújtanak. Az elsősegély-készletek és defibrillátorok stratégiailag a terminálon találhatók a gyors hozzáférés érdekében.

8. Speciális segítség

A Sultan Iskandar Muda International Airport elkötelezett amellett, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson minden utas számára, beleértve a különleges igényű utasokat is. A repülőtér dedikált segítséget nyújt azoknak az egyéneknek, akik mozgást segítő eszközökre, kerekesszékes szolgáltatásokra vagy bármilyen más speciális segítségre szorulnak. A rámpák és a liftek kényelmesen elhelyezkednek a terminálon a hozzáférhetőség érdekében.

9. Információ és ügyfélszolgálat

A repülőtér gondoskodik arról, hogy az utasok mindig jól tájékozódjanak. Információs pultok állnak rendelkezésre a kérdések megválaszolására és a segítségnyújtásra. Elkötelezett ügyfélszolgálati képviselők vannak jelen, hogy kezeljék az utasok aggodalmait, visszajelzéseit és panaszait.

A Sultan Iskandar Muda Nemzetközi Repülőtér kivételes létesítményeket és szolgáltatásokat nyújt az utasok utazási élményének javítása érdekében. Modern infrastruktúrájával és magas színvonalával a repülőtér problémamentes utazást biztosít Banda Acehbe és a lenyűgöző Aceh tartományba látogatók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BTJ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér és a Soekarno-Hatta International Airport (CGK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 8 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Wings Air, Batik Air, Lion Air, Citilink, Garuda Indonesi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Banda Aceh városából?

Általában a Sultan Iskandar Muda nemzetközi repülőtér (BTJ) a preferált választás a Banda Aceh-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Banda Aceh közvetlen közelében?

Banda Aceh környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella