Közvetlen járat innen: Dél-Bimini repülőtér (BIM)

Fedezze fel 1 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Dél-Bimini repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FLL Fort Lauderdale
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Dél-Bimini repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dél-Bimini repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BIM
Város Bimini
Ország Bahamas (BS)
Teljes cím Dél-Bimini repülőtér
Szélességi fok 25.701362
Hosszúsági fok -79.272599
Megjelenítés a térképen Google maps

South Bimini repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A South Bimini repülőtér, amely a Bahamákon található gyönyörű Dél-Bimini szigetén található, modern létesítményeket és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson a látogatók számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy jól megtervezett és tágas terminálépülettel rendelkezik, kényelmes pihenősarokkal és modern felszereltséggel.
 • Poggyászkezelés.: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál, biztosítva, hogy az Ön poggyászairól az érkezés pillanatától az indulásig gondoskodjanak.
 • Autók bérlése: Az utazók könnyedén bérelhetnek autót több, a repülőtéren található autókölcsönző irodától.. Ez a kényelmes szolgáltatás lehetővé teszi a látogatók számára, hogy saját tempójukban fedezzék fel a szigetet.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít a magánjárművek számára, így az utazóknak biztonságos parkolóhelyük van tartózkodásuk alatt.
 • Vámmentes vásárlás: A South Bimini repülőtér vámmentes üzlettel büszkélkedhet, ahol a látogatók kiskereskedelmi terápiát vehetnek igénybe. A helyi ajándéktárgyaktól a luxuscikkekig mindenki talál valamit.
 • Üzemanyag-szolgáltatás: A repülőgép-tulajdonosok számára a repülőtér üzemanyag-szolgáltatást kínál, hogy az utazás folytatása előtt újratöltsék tartályaikat.

Szolgáltatások

 • Útlevél-ellenőrzés és vám: A repülőtér külön útlevél-ellenőrzési és vámügyi létesítményekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a nemzetközi utazók zökkenőmentes be- és kilépési folyamatát.
 • Repülési szolgáltatások: Dél. A Bimini repülőtér repülési szolgáltatásokat nyújt, beleértve a repüléstervezési segítséget, az időjárási információkat és a földi kiszolgálási szolgáltatásokat a pilóták és repülőgépeik támogatására.
 • Ételek és italok: Az éhes utazók kielégíthetik vágyaikat a repülőtér éttermében, vagy megragadhatnak egy gyors falat a snack bárban. A sziget elragadó konyhája minden bizonnyal minden ínynek megfelel.
 • Információs pult: Bármilyen kérdésre vagy segítségre van szüksége, a terminál épületében található információs pult a látogatók rendelkezésére áll a repülőtéri szolgáltatásokról vagy a sziget általános információiról..
 • Vezeték nélküli internet: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-kapcsolatot kínál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, vagy utolérjék a munkát, miközben járatukra várnak.
 • Közlekedés: A transzferszolgáltatások kényelmesen elhelyezkednek a repülőtéren kívül, hogy az utasokat a kívánt szálláshelyre szállítsák.

A South Bimini repülőtér igyekszik kellemes és problémamentes élményt nyújtani minden utazó számára. Modern létesítményeivel és átfogó szolgáltatásaival a repülőtér átjáróként szolgál az idilli és magával ragadó Dél-Bimini-szigetre.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Dél-Bimini repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BIM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Dél-Bimini repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Dél-Bimini repülőtér repülőtérről indul?

A Dél-Bimini repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Dél-Bimini repülőtér repülőtérről?

A(z) Dél-Bimini repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Silver Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bimini városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bimini-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Dél-Bimini repülőtér (BIM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Bimini közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella