Repülőjárat akciók innen: Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field (ELD)

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DFW Dallas és Fort Worth

2 járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése
MEM Memphis

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field kapcsán

Repülőtér neve Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field
Repülőtér (IATA) kód ELD
Város El Dorado
Ország United-States (US)
Teljes cím Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field
Szélességi fok 33.220546
Hosszúsági fok -92.812219
Weboldal Flyeld.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field

Dél-Arkansas regionális repülőtere a Goodwin Fieldnél, létesítmények és szolgáltatások

Bevezetés

Az arkansasi El Dorado városában található Goodwin Field dél-arkansasi regionális repülőtere létfontosságú közlekedési csomópont a régió. Átjáróként szolgál Dél-Arkansas felé, kényelmes hozzáférést biztosítva belföldi és nemzetközi célpontokhoz. A repülőtér büszke arra, hogy számos modern létesítményt és minőségi szolgáltatásokat kínál az utasok utazási élményének fokozása érdekében.

Létesítmények

A repülőtér a legmodernebb infrastruktúrával és felszereltséggel büszkélkedhet az utazók igényeinek kielégítésére:

  • Repülőtéri terminálok: A fő repülőtéri terminál jól felszerelt váróterekkel és kényelmes ülésekkel van felszerelve az utasok számára. Az elrendezést a könnyű navigációra tervezték, zökkenőmentes élményt biztosítva a bejelentkezéstől a beszállásig.
  • Autókölcsönzési szolgáltatások: Több autókölcsönző iroda rendelkezik a terminálon belül kényelmesen elhelyezett pultokkal, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a közlekedéshez érkezéskor.
  • Éttermek és üzletek: A repülőtéren különféle éttermek és kiskereskedelmi üzletek találhatók, ahol az utasok étkezhetnek, vagy az utolsó pillanatban utazhatnak.
  • Konferenciatermek: Az üzleti utazók, a repülőtér modern technológiával és felszereltséggel felszerelt konferenciatermeket kínál, amelyek lehetővé teszik a produktív megbeszélések és prezentációk lebonyolítását.
  • Ingyenes Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek az egész repülőtéren, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak és produktívak maradjanak látogatásuk.

Szolgáltatások

A Goodwin Field dél-arkansasi regionális repülőtere kiemelten kezeli az ügyfelek elégedettségét azáltal, hogy egy sor kiváló minőségű szolgáltatást kínál:

  • Repülésinformációs szolgáltatások: Az információs pultoknál hozzáértő személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak a repülési menetrendekkel, a kapuinformációkkal és az utazással kapcsolatos egyéb kérdésekben.
  • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt., biztosítva a poggyászok gyors és biztonságos feldolgozását.
  • Szárazföldi szállítás: Különféle földi szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, transzfereket és szállodai transzfereket, hogy megkönnyítsék a kényelmes utazást a repülőtérre és vissza.
  • Parkolás: Tágas parkolóhelyek állnak rendelkezésre rövid és hosszú távú parkoláshoz is, így az utasok problémamentesen élhetik át járműveiket a repülőtéren.
  • Speciális segítségnyújtás: a repülőtér létesítményekkel és szolgáltatásokkal rendelkezik a fogyatékkal élő vagy különleges igényű utasok elhelyezésére, így utazásukat kényelmessé és hozzáférhetővé teszi.

A Goodwin Field dél-arkansasi regionális repülőtere több, mint egy repülőtér? egy átjáró, amely kivételes létesítményeket és szolgáltatásokat nyújt az utasoknak. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utaznak, az utasok kényelmes és élvezetes élményre számíthatnak ezen a regionális repülőtéren.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ELD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) célállomásig ér el, körülbelül 1h 45m időtartam alatt a(z) Cessna (Light aircraft-single turboprop engine) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Southern Airways Expres

Melyik repülőteret kell használni, amikor El Dorado városából repülővel távozik?

Utazók, akik El Dorado-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Dél-Arkansas regionális repülőtere, Goodwin Field (ELD)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található El Dorado közvetlen közelében?

El Dorado környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella