Közvetlen járat innen: Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér (CGK)

Folyamatos járatok 78 úti célra 42 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CGK
Város Jakarta
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -6.127512
Hosszúsági fok 106.653686
Weboldal Soekarnohatta-airport.co.id
Megjelenítés a térképen Google maps
Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér
Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér
Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér
Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér
Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér
Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér

Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér

Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér Tangerangban (Banten, Indonézia) található, a Nagy-Jakarta területét kiszolgáló elsődleges repülőtér. Ez Délkelet-Ázsia egyik legforgalmasabb repülőtere, és folyamatosan bővíti és korszerűsíti létesítményeit és szolgáltatásait, hogy világszínvonalú utazási élményt nyújtson az utasoknak.

Létesítmények

  • Terminálok: A repülőtér három terminállal rendelkezik. Az 1-es terminál belföldi, a 2-es terminál nemzetközi és belföldi járatokat szolgál ki, míg a 2016-ban megnyílt 3-as terminál kizárólag nemzetközi járatokat bonyolít le.
  • Közlekedés: A repülőtéren különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre. a városba induló és onnan induló lehetőségek, beleértve a taxikat, az online utazási szolgáltatásokat, a reptéri transzfereket és a nyilvános buszokat. Ezenkívül a repülőtér jól szervezett és hatékony vonatjárattal rendelkezik, amely közvetlenül a városközpontba csatlakozik.
  • Vásárlás és étkezés: A Soekarno-Hatta repülőtéren utazók széles választékot élvezhetnek vásárlási és étkezési lehetőségekről. Mindegyik terminálon számos kiskereskedelmi üzlet található, amelyek különféle termékeket kínálnak, a luxusmárkáktól a helyi kézműves termékekig. Ezen kívül számos étterem, kávézó és gyorsétterem található, ahol autentikus indonéz ételeket és nemzetközi ételeket szolgálnak fel.
  • Társalgók: Számos légitársaság üzemeltet társalgót a repülőtéren, biztosítva a kényelmes tartózkodást. és fényűző hely az utasok számára, ahol a repülés előtt pihenhetnek, dolgozhatnak vagy ingyenes ételeket és italokat fogyaszthatnak.
  • Banki és pénzváltó: Több bank, ATM és pénzváltó pult is rendelkezésre áll. az egész repülőtéren elérhető, így az utasok kényelmesen kezelhetik pénzügyi igényeiket.

Szolgáltatások

  • Poggyászkezelés: Soekarno- A Hatta Airport fejlett poggyászkezelési rendszereket alkalmaz a poggyász hatékony és biztonságos szállítása érdekében. Az utasok a repülőtér webhelyén vagy a dedikált mobilalkalmazásokon keresztül nyomon követhetik poggyászaik állapotát.
  • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren vannak olyan orvosi rendelők és gyógyszertárak, amelyek alapvető egészségügyi szolgáltatásokat nyújtanak a rászoruló utasok számára..
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten a repülőtéren töltött idő alatt.
  • Imaszobák: A Soekarno-Hatta repülőtér imaszobákkal van felszerelve a muszlim utasok számára, hogy eleget tegyenek vallási kötelezettségeiknek.
  • Különleges segítség: A repülőtéren speciális segítségnyújtási szolgáltatások a fogyatékkal élő vagy mozgássérült utasok számára, biztosítva, hogy mindenki kényelmesen utazhasson.

Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb repülőtereként a Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér csúcsminőségű szolgáltatást kíván nyújtani létesítmények és szolgáltatások az utasok utazásának javítása érdekében. A folyamatos fejlesztésekkel és korszerűsítésekkel a repülőtér továbbra is elkötelezett amellett, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson minden látogatója számára.


Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CGK kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér és a Amsterdam Airport Schiphol (AMS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 13h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 42 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Lion Air, Batik Air, Citilink, SW Italia, Garuda Indonesi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Jakarta városából?

Általában a Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér (CGK) a preferált választás a Jakarta-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Jakarta közvetlen közelében?

2 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtér (CGK), Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtér (HLP)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella