Közvetlen járat innen: Skardu repülőtér (KDU)

Közvetlen járatok 2 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Skardu repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ISB Rawalpindi

2 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
SKT Sialkot
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Skardu repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Skardu repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KDU
Város Skardu
Ország Pakistan (PK)
Teljes cím Skardu repülőtér
Szélességi fok 35.339444
Hosszúsági fok 75.541389
Megjelenítés a térképen Google maps

Skardu repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Skardu repülőtér, amely Pakisztán Gilgit-Baltistan régiójában, Skardu városában található, létfontosságú átjáróként szolgál az egyik a világ legfestőibb és legkalandosabb úti célja. A tornyos hegyekkel körülvett, lenyűgöző természeti szépségek közepette megbúvó Skardu repülőtér alapvető létesítményeket és szolgáltatásokat kínál utasai zökkenőmentes utazási élményéhez.

Modern infrastruktúra

Skardu repülőtér modern és jól karbantartott infrastruktúra, amely mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók igényeit kielégíti. A repülőtéri terminál kényelmes várótereket, tiszta mellékhelyiségeket és vámmentes üzleteket kínál, amelyek különféle helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat és harapnivalókat kínálnak.

Poggyászkezelés

A repülőtér hatékony poggyászkezelést biztosít. szolgáltatások, biztosítva, hogy a poggyász azonnal átkerüljön a repülőgépről a megfelelő poggyászfelvételi területre. Az utasok bízhatnak abban, hogy a repülőtér személyzete a lehető legnagyobb gondossággal gondoskodik holmijukról és biztonságos érkezésükről.

Étkezés és frissítők

A Skardu repülőtér tisztában van a minőségi étkeztetési és frissítő lehetőségekkel. az utasai. A terminálon egy étterem és számos ételkioszk található, amelyek ízletes helyi és nemzetközi ételeket, harapnivalókat és italokat kínálnak. Akár egy gyors falatot, akár egy teljes étkezést keres, a repülőtér gondoskodik arról, hogy ízlelőbimbói elégedettek legyenek.

Közlekedési szolgáltatások

A Skardu repülőtérre és onnan induló szállítás könnyen elérhető. A repülőtéri terminálon kívül taxik, autóbérlés és magánszállítási szolgáltatások is könnyen elérhetők, kényelmes lehetőségeket biztosítva az utazóknak a kívánt úti cél eléréséhez. Ezen túlmenően a turisták kényelme érdekében az utazásszervezők dedikált szállítási szolgáltatásokat kínálnak a régió különböző népszerű turisztikai pontjaihoz.

Egészségügyi létesítmények

A Skardui repülőtér kiemelten kezeli utasai jólétét alapvető egészségügyi létesítményeket kínál. A terminál jól felszerelt egészségügyi központtal rendelkezik, ahol képzett egészségügyi szakemberek dolgoznak, akik képzettek a kisebb egészségügyi vészhelyzetek kezelésére. Súlyosabb egészségügyi helyzetek esetén a repülőtér összeköttetésben áll a közeli kórházakkal, hogy azonnali és hatékony orvosi segítséget nyújtsanak.

Repülési információk

A repülőtér naprakész repülési információkat biztosít, az utasokat tájékoztatni kell a késésekről, törlésekről és a beszállás részleteiről. Az utasok ezeket az információkat a terminálon belül stratégiailag elhelyezett digitális kijelzőtáblákon keresztül érhetik el.

A Skardu repülőtér elkötelezett amellett, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson utasainak. Modern infrastruktúrájával, hatékony szolgáltatásaival és kényelmes szolgáltatásaival a repülőtér biztosítja, hogy az utazók kényelmesen és problémamentesen utazhassanak a világ egyik leglélegzetelállítóbb úti céljára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Skardu repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Skardu repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KDU azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Skardu repülőtér repülőtérről indul?

A Skardu repülőtér és a Sialkot International Airport (SKT) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 5m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Skardu repülőtér repülőtérről?

A(z) Skardu repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Pakistan International Airlines, Airblu biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Skardu városából?

Általában a Skardu repülőtér (KDU) a preferált választás a Skardu-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Skardu közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella