Folyamatos járat innen: Sittwe repülőtér (AKY)

Fedezze fel 5 helyszínt 4 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Sittwe repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
RGN Yangon

3-4 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
MDL Mandalay
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
NYT Naypyidaw
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
VBA Ann
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése
SNW Thandwe
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Sittwe repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Sittwe repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AKY
Város Sittwe
Ország Burma (MM)
Teljes cím Sittwe repülőtér
Szélességi fok 20.132722
Hosszúsági fok 92.872956
Megjelenítés a térképen Google maps

A Sittwe repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Sittwe repülőtér, amely Mianmarban, Rakhine állam fővárosában található, számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára. A modern felszereltségtől a hatékony szolgáltatásokig a repülőtér igyekszik kielégíteni mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók igényeit.

Létesítmények

 • Terminálépület: Sittwe A repülőtér terminálépülete tágas és jól megtervezett. Tiszta és kényelmes környezetet biztosít az utasoknak a pihenésre vagy a járatra várásra.
 • Check-in pultok: A repülőtéren külön check-in pultok találhatók, ahol az utasok kényelmesen befejezhetik a bejelentkezést. bejelentkezési eljárások és beszállókártyáik kézhezvétele.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, amelyek vámmentes vásárlást, ajándéktárgyakat, helyi kézműves termékek, könyvek és kényelmi cikkek.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok a repülőtér éttermeiben és kávézóiban falatozhatnak vagy frissítő italokat fogyaszthatnak. Ezek a létesítmények ízletes helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják.
 • Társalgók: A Sittwe repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok lazíthatnak, lazíthatnak, és ingyenes harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak. olyan alapvető szolgáltatásokhoz, mint a Wi-Fi, újságok és magazinok.
 • ATM-ek és valutaváltó: A repülőtér ATM-ekkel és pénzváltó pultokkal van felszerelve, hogy megkönnyítse az utazók számára a kényelmes pénzügyi tranzakciókat..
 • Parkolás: A Sittwe repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál azok számára, akik úgy döntenek, hogy autóval mennek a repülőtérre.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást nyújt, biztosítva, hogy az utasok poggyászát gondosan kezeljék, és érkezéskor azonnal kézbesítsék.
 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a valós idejű repülési információkhoz a terminálépületben elhelyezett digitális kijelzőtáblákon keresztül.
 • Közlekedés: A Sittwe repülőtér különféle lehetőségeket kínál közlekedési lehetőségek a városközpontba és vissza, beleértve a taxikat, a transzferszolgáltatást és az autókölcsönzést.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Sürgősségi vagy orvosi segítségnyújtás esetén a repülőtér rendelkezik egészségügyi központtal szakképzett személyzettel felszerelve a szükséges segítségnyújtás érdekében.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér személyzete képzett a speciális igényű utasok segítésére, kerekesszékes szolgáltatások, elsőbbségi beszállás és egyéb szükséges segítségnyújtásra.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén a Sittwe repülőtéren külön Lost and Found osztály működik, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében.
 • Üzleti létesítmények: Az üzleti utazók számára a repülőtér tárgyalótermeket és üzleti társalgókat kínál, amelyek alapvető kényelmi eszközökkel vannak felszerelve, lehetővé téve számukra, hogy kényelmesen végezzék munkájukat.

Összességében a Sittwe Repülőtér utazási időt vesz igénybe. büszke modern létesítményeire és hatékony szolgáltatásaira. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér arra törekszik, hogy utazása kellemes és problémamentes legyen.


Sittwe repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Sittwe repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AKY kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Sittwe repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Sittwe repülőtér repülőtérről indul?

A Sittwe repülőtér és a Yangon International Airport (RGN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Sittwe repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Sittwe repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Myanmar Airways International, Myanmar National Airlines, Mann Yadanarpon Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Sittwe városából?

Általában a Sittwe repülőtér (AKY) a preferált választás a Sittwe-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Sittwe közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella