Repülőjárat akciók innen: Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér (CYB)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
GCM Georgetown

2-7 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése
LYB Kis Kajmán

2-3 járat naponta

0ó 10m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CYB
Város Kajmán Brac
Ország Cayman-Islands (KY)
Teljes cím Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 19.690191
Hosszúsági fok -79.879410
Weboldal Caymanairports.ky
Megjelenítés a térképen Google maps

A Sir Charles Kirkconnell nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Sir Captain Charles Kirkconnell nemzetközi repülőtér, amely a gyönyörű Kajmán-szigeteken található, célja, hogy kényelmes és hatékony utazási élményt nyújtson az utasoknak. Modern létesítményeivel és minőségi szolgáltatásaival a repülőtér zökkenőmentes működést biztosít, így az utazók kedvelt választása.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér tágas és kúttal büszkélkedhet. - tervezett terminálépület különféle kényelemmel. Az utasok különféle üzleteket, éttermeket és vámmentes üzleteket találhatnak vásárlási és étkezési igényeik kielégítésére.
 • Társalgók: Azok számára, akik nagyobb kényelemre és magánéletre vágynak, a repülőtér prémium társalgókat kínál, amelyek nyugodt környezetet biztosítanak távol a zsúfolt terminálok. Az üzleti utazók kényelmük érdekében modern technológiával felszerelt, dedikált munkaterületeket is találhatnak.
 • Közlekedés: A repülőtér könnyű hozzáférést biztosít a közlekedési szolgáltatásokhoz. Az autóbérlési pultok és a taxiszolgáltatások kényelmesen elhelyezkednek a terminálon belül, így az utasok gyorsan és problémamentesen érhetik el a kívánt úti célt.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre azok számára, akik autóval szeretnének kijutni a repülőtérre. A rövid és hosszú távú parkolási lehetőségek kielégítik az utasok különböző igényeit.
 • Wi-Fi hozzáférés: Sir Charles Kirkconnell kapitány megérti az összeköttetés fontosságát. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel, vagy felzárkózhatnak a munkába.
 • Gyermekek felszereltsége: A repülőtér játszóterek és játszóterek biztosításával gondoskodik legfiatalabb utasairól. pelenkázó lehetőség. Ezek a szolgáltatások biztosítják, hogy a családok stresszmentes utazási élményben részesüljenek.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára kényelmes élményt nyújtson. Fel van szerelve olyan létesítményekkel, mint például liftek, rámpák és akadálymentesített mellékhelyiségek a mozgássérült személyek elhelyezésére.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok naprakészek maradhatnak a legfrissebb repülési információkkal a repülőtér egész terminálján elhelyezett monitorain keresztül. A barátságos személyzet szintén készséggel segít bármilyen kérdésben.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkezelési és -tárolási szolgáltatásokat kínál az utazóknak? utazások kényelmesebbek. A poggyászkocsik azonnal rendelkezésre állnak, hogy segítsék az utasokat a poggyászuk szállításában.
 • Egészségügyi létesítmények: Vészhelyzetek vagy egészségügyi szükségletek esetén a repülőtéren egy egészségügyi központ működik képzett egészségügyi szakemberekkel, hogy biztosítsák az utasok jólétét.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren külön Lost and Found osztály található, amely segít az utasoknak utazásuk során az elveszett tárgyak visszaszerzésében. A személyzet tagjai készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek kérdésekben és támogatásban.
 • Pénznemváltás: A nemzetközi utazók kényelmét szolgálja a repülőtéren a pénzváltási szolgáltatások, amelyek biztosítják a problémamentes átállást.
 • Biztonság: A repülőtér nagy jelentőséget tulajdonít a biztonságnak. A legmodernebb technológiának és a jól képzett biztonsági személyzetnek köszönhetően az utasok magabiztosan érezhetik magukat a Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtéren töltött idő alatt.

Létesítményeinek és minőségi szolgáltatásainak köszönhetően., Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít minden utas számára. Akár a Kajmán-szigetekre érkezik, akár onnan indul, a repülőtér arra törekszik, hogy a legmagasabb szintű kényelmet, kényelmet és elégedettséget nyújtsa mindazoknak, akik áthaladnak a kapuin.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CYB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér és a Owen Roberts International Airport (GCM) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Sir Charles Kirkconnell kapitány nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Cayman Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kajmán Brac városából?

Általában a Owen Roberts nemzetközi repülőtér (Cayman Brac) a preferált választás a Kajmán Brac-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Kajmán Brac közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella