Sioux Falls regionális repülőtér (FSD) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 16 úti célra 5 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Sioux Falls regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Sioux Falls regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód FSD
Város Sioux-vízesés
Ország United-States (US)
Teljes cím Sioux Falls regionális repülőtér
Szélességi fok 43.580268
Hosszúsági fok -96.731188
Weboldal Sioux-falls-airport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Sioux Falls regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • A Sioux Falls regionális repülőtér a dél-dakotai Sioux Fallsban található, és számos modern létesítményt kínál az utazóknak.
 • A repülőtéren található egy nemrégiben felújított terminálépület, amely tágas és kényelmes környezetet kínál az utasok számára.
 • Az utasok ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek a repülőtér egész területén, így biztosítva, hogy az egész repülőtéren kapcsolatban maradjanak utazásuk során.
 • A repülőtér bőséges ingyenes parkolóhelyet biztosít, így az utazók kényelmesen elhagyhatják járműveiket, amíg távol vannak.
 • A Sioux Falls regionális repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat is kínál, így az utazók könnyedén bérelhetnek járművet érkezéskor.

Szolgáltatások

 • A repülőtér számos szolgáltatást nyújt, hogy minden utas számára gördülékeny és élvezetes utazási élményt biztosítson.
 • Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre a repülőtéren, a gyorséttermektől a kiülős éttermekig, a különféle ízlések és pénztárcák igényei szerint.
 • A vásárlást kedvelők számára a repülőtér szolgáltatásai kiskereskedelmi üzletek választéka, ahol az utazók különféle cikkeket böngészhetnek és vásárolhatnak.
 • A gyermekes utasok kihasználhatják a repülőtér családbarát létesítményeit, beleértve a játszótereket és a pelenkázókat.
 • Sioux Falls regionális repülőtere segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy különleges igényű utasok számára, így minden utazó számára elérhetőséget biztosít.
 • Az utazók könnyen elérhetik a repülőtér közelében földi közlekedési szolgáltatásokat, például taxikat, transzfereket és tömegközlekedést, ami megkönnyíti zökkenőmentes transzferek a rendeltetési helyükre.

További szolgáltatások

 • A repülőtéren külön üzleti központ található, amely tárgyalótermekkel és munkaállomásokkal is fel van szerelve, amely kényelmet biztosít az üzleti utazók számára.
 • A Sioux Falls regionális repülőtér művészeti kiállításoknak és bemutatóknak ad otthont az egész terminálon, egy csipetnyi kultúrát és kreativitást adva az utazási élményhez.
 • Az utasok a digitális képernyőkön keresztül értesülhetnek a repülési információkról. A terminál egész területén található, biztosítva, hogy a legfrissebb információkkal rendelkezzenek indulásukról vagy érkezésükről.

A Sioux Falls regionális repülőtér kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat kínál utasai utazási élményének fokozása érdekében. Legyen szó nemrégiben felújított terminálépületről, ingyenes Wi-Fi-ről, bőséges parkolóhelyekről, étkezési és vásárlási lehetőségekről vagy családbarát létesítményekről, a repülőtér különféle igényeket és preferenciákat kielégít. Az utazók kényelmét az üzleti központban, a földi közlekedésben is igénybe vehetik, és tájékozódhatnak a repülési információs kijelzők segítségével. A Sioux Falls regionális repülőtér elkötelezett amellett, hogy kellemes és hatékony utazást biztosítson minden látogatója számára.


Sioux Falls regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Sioux Falls regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Sioux Falls regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, FSD azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Sioux Falls regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Sioux Falls regionális repülőtér és a John Wayne International Airport (SNA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Sioux Falls regionális repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Sioux Falls regionális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: United Airlines, American Airlines, Delta Air Lines, Allegiant Air, Frontier Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Sioux-vízesés városából repülővel távozik?

Utazók, akik Sioux-vízesés-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Sioux Falls regionális repülőtér (FSD)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Sioux-vízesés közvetlen közelében?

Sioux-vízesés környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella