Folyamatos járat innen: Sílvio Name Júnior regionális repülőtér (MGF)

Utazz 5 helyszínre a 3 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Sílvio Name Júnior regionális repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Sílvio Name Júnior regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Sílvio Name Júnior regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MGF
Város Maringá
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Sílvio Name Júnior regionális repülőtér
Szélességi fok -23.421000
Hosszúsági fok -51.933056
Weboldal Aeroportomaringa.com.br
Megjelenítés a térképen Google maps

Sílvio Name Júnior regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Sílvio Name Júnior Regionális Repülőtér a belföldi és a nemzetközi utazók számára egyaránt kiemelkedő célpont, amely a régió kapujaként szolgál. A legmodernebb létesítményekkel és a rendelkezésre álló szolgáltatások széles skálájával a repülőtér zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt kíván nyújtani utasainak.

Létesítmények

A repülőtér modern felszereltséggel büszkélkedhet. és kényelmes létesítmények, amelyek az utazók igényeit szolgálják. A Sílvio Name Júnior Regionális Repülőtér néhány kulcsfontosságú szolgáltatása:

 • Tágas terminálok: A repülőtéren tágas terminálok találhatók bőséges ülőhelyekkel, így az utasok kényelmesen pihenhetnek és várhatják járatukat.
 • Társalgók: Exkluzív társalgók állnak rendelkezésre az utasok számára, akik nagyobb kényelmet és magánéletet keresnek. Ezek a társalgók számos kényelmi szolgáltatást kínálnak, beleértve az ingyenes harapnivalókat és italokat, a Wi-Fi hozzáférést és a kényelmes ülőhelyeket.
 • Éttermek és kávézók: Különféle étkezési lehetőségek vannak szétszórva a repülőtéren, és a konyhák széles választékát kínálják. különböző ízlések és preferenciák kielégítésére szolgál.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Rengeteg kiskereskedelmi üzlet áll rendelkezésre, így az utazók az utolsó pillanatban vásárolhatnak. A luxuscikkektől az ajándéktárgyakig mindenki talál valamit.
 • Repülőtéri szállodák: A hosszú átszállásokkal vagy kora reggeli járatokkal rendelkező utasok számára kényelmesen elhelyezkedő szállodák találhatók a repülőtér közelében, amelyek kényelmes szállást kínálnak.
 • Megközelíthetőség: A repülőtér kiváló megközelíthetőséget biztosít, a fogyatékkal élő utasok fogadására kialakított létesítményekkel. Kerekesszékes rámpák, liftek és akadálymentesített mellékhelyiségek állnak rendelkezésre, hogy mindenki számára befogadó környezetet biztosítsanak.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre azon utazók számára, akik úgy döntenek, hogy autóval a repülőtérre mennek. Mind rövid, mind hosszú távú parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre, így minden utas kényelmét biztosítja.

Szolgáltatások

A Sílvio Name Júnior Regionális Repülőtér számos szolgáltatást kínál a fejlesztés érdekében az általános utazási élményt. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják:

 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a naprakész repülési információkhoz a repülőtér kulcsfontosságú területein elhelyezett digitális kijelzőtáblákon keresztül. Ezenkívül az információs pultok barátságos személyzettel állnak rendelkezésre, akik készen állnak az utazók segítségére bármilyen kérdésben.
 • Poggyászkezelés: A hatékony poggyászkezelő rendszer biztosítja az utasok poggyászának zökkenőmentes és időben történő kézbesítését. Az utasok bízhatnak abban, hogy holmijaik biztonságos kezekben vannak.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Közlekedés: A repülőtér kényelmes szállítási lehetőségeket biztosít az utasok számára, hogy elérjék a kívánt célállomást. A taxik, az autókölcsönzők és a tömegközlekedési szolgáltatások könnyen elérhetők.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett holmik esetén egy külön elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak megtalálni és visszaszerezni a tárgyakat.
 • Pénztaváltás: Az utazók kényelmesen válthatnak valutát a repülőtéren, hogy biztosítsák az utazásukhoz szükséges pénzeszközöket.

Összességében a Sílvio Name Júnior regionális repülőtér számos csúcsminőségű létesítmények és szolgáltatások, amelyek kényelmes és zökkenőmentes utazási élményt biztosítanak minden utas számára. Modern infrastruktúrájával és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségével a repülőtér a régióba látogató utazók kedvelt választásává vált.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Sílvio Name Júnior regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MGF kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Sílvio Name Júnior regionális repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Sílvio Name Júnior regionális repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Porto Seguro Airport (BPS) célállomásig ér el, körülbelül 2h 30m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Sílvio Name Júnior regionális repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Sílvio Name Júnior regionális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Azul, Gol, LATAM Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Maringá városából repülővel távozik?

Utazók, akik Maringá-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Sílvio Name Júnior regionális repülőtér (MGF)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Maringá közvetlen közelében?

Maringá környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella