Megfizethető járatok innen: Silangit repülőtér (DTB)

Közvetlen járatok 2 célállomásra 3 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Silangit repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CGK Jakarta

3 járat naponta

2ó 10m Ár megjelenítése
HLP Jakarta

1 járat naponta

2ó 10m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Silangit repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Silangit repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DTB
Város Siborong-Borong
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Silangit repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

A Silangit repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az indonéziai Észak-Szumátrán található Silangit repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely átjáróként szolgál a gyönyörű tóhoz. Toba. Stratégiai elhelyezkedésével, valamint a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a Silangit repülőtér kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosít az utasok számára a világ minden tájáról.

Létesítmények

  • Terminálépület: A Silangit repülőtér modern és tágas terminálépülettel büszkélkedhet, amely kellemes környezetet biztosít az utasoknak. A repülőtér külön érkezési és indulási területtel rendelkezik, biztosítva az utasok zökkenőmentes és szervezett áramlását.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Az utazók igényeinek kielégítésére a Silangit repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget kínál. Az utasok repülésük előtt megkóstolhatják a helyi finomságokat és ajándéktárgyakat vásárolhatnak.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít az autóval utazó utasok számára. A parkoló jól karbantartott, biztosítva a járművek biztonságát.
  • Társalgó: Kényelmes társalgó áll azon utasok rendelkezésére, akik repülésük előtt szeretnének pihenni vagy munkába állni. A társalgó ingyenes Wi-Fi-t, kényelmes ülőhelyeket és töltőállomásokat kínál az elektronikus eszközök számára.

Szolgáltatások

  • Poggyászkezelés: A Silangit repülőtér elkötelezett csapata olyan személyzet, aki gondosan kezeli a poggyászt, biztosítva, hogy biztonságosan és hatékonyan érjék el úticéljukat. Az utasok a nagyobb biztonság érdekében poggyászcsomagolási szolgáltatásokat is igénybe vehetnek.
  • Repülési információk: A repülőtér naprakész repülési információkat biztosít a terminál épületében elhelyezett különböző kijelzőkön. Az utasok könnyen értesülhetnek repülési állapotukról és a kapukiosztásról.
  • Közlekedés: A Silangit repülőtér kényelmes közlekedési lehetőségeket kínál a Toba-tóhoz és más közeli úti célokhoz. Az utasok taxik, autóbérlés vagy transzferszolgáltatás közül választhatnak, így könnyen elérhetik a kívánt helyet.
  • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren van egy egészségügyi központ képzett szakemberekkel, akik azonnali segítséget. Az egészségügyi központ fel van szerelve a kisebb betegségek és sérülések kezeléséhez szükséges eszközökkel.

A Silangit repülőtér mércét állít a kiváló létesítmények és szolgáltatások terén. A jól megtervezett terminálépülettől az étkezési lehetőségek és szállítási szolgáltatások széles skálájáig a repülőtér problémamentes utazási élményt biztosít. Akár szabadidős, akár üzleti céllal érkezik a Toba-tóhoz, a Silangit repülőtér elkötelezett amellett, hogy kényelmes és kényelmes utazást biztosítson minden utazó számára.


Silangit repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Silangit repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DTB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Silangit repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Silangit repülőtér repülőtérről indul?

A Silangit repülőtér és a Soekarno-Hatta International Airport (CGK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Silangit repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Silangit repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Batik Air, Citilink, Indonesia AirAsi

Melyik repülőteret kell használni, amikor Siborong-Borong városából repülővel távozik?

Utazók, akik Siborong-Borong-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Silangit repülőtér (DTB)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Siborong-Borong közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella