Megfizethető járatok innen: Shymkent nemzetközi repülőtér (CIT)

Folyamatos járatok 11 úti célra 5 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Shymkent nemzetközi repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Shymkent nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Shymkent nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CIT
Város Shymkent
Ország Kazakhstan (KZ)
Teljes cím Shymkent nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 42.365638
Hosszúsági fok 69.475475
Weboldal Airserver.kz
Megjelenítés a térképen Google maps

Shymkent nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Shymkent International Airport egy modern és jól felszerelt repülőtér a kazahsztáni Simkentben. Mind a belföldi, mind a nemzetközi járatok fő közlekedési csomópontjaként szolgál, összekötve a várost a világ különböző célpontjaival. A repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kellemes és kényelmes utazási élményt biztosítson minden utas számára.

Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtéren van több ellenőrzés - modern technológiával felszerelt pultok a bejelentkezési folyamat hatékony lebonyolítása érdekében.
 • Poggyászkiadás: Az utasok könnyedén átvehetik poggyászukat a kijelölt poggyászkiadó területen.
 • Vámügy és bevándorlás: A repülőtér külön területekkel rendelkezik a vám- és bevándorlási eljárások számára, biztosítva a zökkenőmentes átmenetet ezeken az ellenőrző pontokon.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek különféle konyhákat és frissítőket kínálnak az utasok számára, amelyeket előtte vagy utána fogyaszthatnak el. járataikat.
 • Üzletek és vámmentesség: Az utazók számos kiskereskedelmi üzletet és vámmentes üzletet fedezhetnek fel, amelyek termékek és ajándéktárgyak széles választékát kínálják.
 • Társalgók: VIP-társalgók. Az exkluzívabb és kényelmesebb váróteret kereső utasok rendelkezésére állnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér kényelmes hozzáférést biztosít az ATM-ekhez és pénzváltó szolgáltatásokhoz, hogy kielégítse az utasok pénzügyi igényeit.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Autókölcsönző pultok állnak rendelkezésre azok számára, akik önállóan szeretnék felfedezni a várost vagy környékét.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, hogy az utasok kapcsolatban maradhassanak.

Légitársaságok és úticélok

A Shymkent nemzetközi repülőteret számos nemzeti és nemzetközi légitársaság szolgálja ki, így az utazók különféle célpontokat érhetnek el. A repülőteret kiszolgáló légitársaságok közül néhány:

 • Air Astana
 • Scat Airlines
 • Turkish Airlines
 • Flydubai
 • Pegasus Airlines

A repülőtér többek között olyan népszerű úti célokra kínál járatokat, mint Isztambul, Almati, Nur-Sultan, Dubai és Bishkek. Az utasok számos repülési lehetőség közül választhatnak, hogy megfeleljenek utazási tervüknek.

Szállítás és parkolás

Shymkent nemzetközi repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál a repülőtérre és onnan induló utasok számára.

 • Taxi: A repülőtéri terminálon kívül taxik állnak rendelkezésre, amelyek kényelmes és gyors utat biztosítanak a városközpont eléréséhez.
 • Gépkocsiparkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál. -idős parkolóhelyek, amelyek biztonságos helyet biztosítanak az utasok számára, hogy leparkoljanak járműveikkel utazásuk során.
 • Tömegközlekedés: A helyi autóbuszok és kisbuszok rendszeres járatokat közlekedtetnek a repülőtér és a város különböző részei között

Összességében a Shymkent nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson az utasok utazási élményének javítása érdekében. A modern terminállétesítményektől a különféle szolgáltatásokig a repülőtér biztosítja, hogy az utazók mindent megkapjanak, amire utazásuk során szükségük van.


Shymkent nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Shymkent nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CIT kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Shymkent nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Shymkent nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Prince Mohammad Bin Abdulaziz Airport (MED) célállomásig ér el, körülbelül 5h 45m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Shymkent nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Shymkent nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: SCAT Airlines, Air Astana, Qazaq Air, Aeroflot, Pegasu

Melyik repülőteret kell használni, amikor Shymkent városából repülővel távozik?

Utazók, akik Shymkent-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Shymkent nemzetközi repülőtér (CIT)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Shymkent közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella