Sentani nemzetközi repülőtér (DJJ) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 13 célállomásra 7 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Sentani nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Sentani nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DJJ
Város Jayapura
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Sentani nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -2.574899
Hosszúsági fok 140.514977
Megjelenítés a térképen Google maps
Sentani nemzetközi repülőtér
Sentani nemzetközi repülőtér
Sentani nemzetközi repülőtér
Sentani nemzetközi repülőtér
Sentani nemzetközi repülőtér
Sentani nemzetközi repülőtér

Sentani nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az indonéziai Jayapurában található Sentani nemzetközi repülőtér a Pápua és Nyugat-Pápua tartományokba irányuló légi közlekedés fő kapuja. A belföldi és nemzetközi járatokat egyaránt kiszolgáló repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

  • Terminálok: A Sentani Nemzetközi Repülőtér két terminálból áll, az egyik a belföldi, a másik pedig a nemzetközi járatok számára. A terminálok jól karbantartottak, tiszta és kellemes környezetet biztosítanak az utasok számára.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren különféle kiskereskedelmi üzletek, vámmentes üzletek és kényelmi szolgáltatások találhatók. üzletek, ahol az utasok ajándéktárgyakat, harapnivalókat és egyéb alapvető dolgokat vásárolhatnak. Ezen kívül számos étterem, kávézó és gyorsétterem található, amelyek különféle ízléseket és preferenciákat szolgálnak ki.
  • Társalgók: Azok számára, akik kényelmesebb és exkluzívabb élményre vágynak, a Sentani International A repülőtér olyan társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, frissítőket fogyaszthatnak, Wi-Fi-t használhatnak, és produktívak maradhatnak a repülés előtt.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, beleértve a poggyászkezelést is. kocsik, poggyászcsomagolás és raktározási lehetőségek. Az utasok elveszett vagy megsérült poggyászokkal kapcsolatos segítségnyújtásért is találhatnak elveszett vagy talált pultokat.
  • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet vagy egészségügyi probléma esetén a Sentani nemzetközi repülőtér rendelkezik egészségügyi központ képzett szakemberekkel, hogy azonnali segítséget nyújtsanak.

Szolgáltatások

  • Közlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a várossal városközpontban és a környező területeken különféle közlekedési lehetőségek, például taxik, transzferek és autókölcsönzési szolgáltatások révén. Az utasok könnyedén eljuthatnak úti céljukhoz, miután megérkeztek a repülőtérre.
  • Wi-Fi: A Sentani Nemzetközi Repülőtér ingyenes Wi-Fi-szolgáltatást kínál a terminálokon belül, így az utasok kapcsolatban maradhatnak, és hozzáférhet az internethez a várakozási idő alatt.
  • Pénznemváltás: Az utazók kényelmesen válthatják pénzüket a repülőtér területén található pénzváltóknál.
  • Turista információ: Információs pultok állnak rendelkezésre, amelyek segítséget nyújtanak a látogatóknak utazási kérdésekben, térképeket biztosítanak, és általános útmutatást nyújtanak a helyi látnivalókkal, szállásokkal és közlekedési lehetőségekkel kapcsolatban.
  • Speciális segítség: A repülőtér akadálymentesítést biztosít a fogyatékkal élő vagy különleges igényű utasok számára azáltal, hogy kerekesszékes segítséget, akadálymentesített mellékhelyiségeket, valamint a további támogatásra szorulók segítésére kiképzett személyzetet biztosít.

Összességében a Sentani International. A repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson utasainak azáltal, hogy számos létesítményt és szolgáltatást kínál. Legyen szó vásárlásról, étkezésről, orvosi segítségnyújtásról vagy egyszerűen kapcsolattartásról, a repülőtér minden utazó igényeinek és preferenciáinak kielégítésére összpontosít.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Sentani nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Sentani nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, DJJ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Sentani nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Sentani nemzetközi repülőtér és a Soekarno-Hatta International Airport (CGK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 5h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Sentani nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 7 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Sentani nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Wings Air, Trigana Air, Lion Air, Batik Air, Sriwijaya Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Jayapura városából repülővel távozik?

Utazók, akik Jayapura-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Sentani nemzetközi repülőtér (DJJ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Jayapura közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella