Folyamatos járat innen: Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér (AMD)

Utazz 46 helyszínre a 23 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AMD
Város Ahmedábád
Ország India (IN)
Teljes cím Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 23.073426
Hosszúsági fok 72.626571
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

A Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér Ahmedabadban, Gujarat államban található, India egyik legforgalmasabb repülőtere. Gujarat állam fő kapujaként szolgál, és jelentős mennyiségű belföldi és nemzetközi forgalmat vonz. A repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utasoknak.

Terminállétesítmények

 • Több check-in pult: A repülőtéren számos ellenőrzési lehetőség biztosított. - a pultokban a nagy utasmennyiség hatékony kiszolgálása érdekében.
 • Vámmentes vásárlás: Az utasok vámmentesen vásárolhatnak a különféle kiskereskedelmi üzletekben, amelyek széles termékválasztékot kínálnak, beleértve a parfümöket, kozmetikumokat, elektronikai cikkeket, és még sok más.
 • Éttermek és kávézók: A terminálon számos étterem és kávézó található, amelyek különféle ételeket és frissítőket szolgálnak fel.
 • Társalgók: A repülőtér VIP-társalgókat biztosít a prémium utasok számára, ahol pihenhetnek, hozzáférhetnek a Wi-Fi-hez, és ingyenes harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A látogatók kényelmesen megtalálhatják az ATM-eket és a pénzváltó pultokat a terminálon belül.
 • Poggyász. Szolgáltatások: A repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, beleértve a kocsikat, a poggyászcsomagolási lehetőségeket, valamint az elveszett és talált segítséget.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren elsősegélynyújtó és orvosi segítség áll rendelkezésre.

Közlekedési kapcsolatok

 • Taxi- és autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok könnyen megtalálhatják a taxiszolgáltatásokat és az autóbérlést a repülőtéren, kényelmes szállítást biztosítva úti céljukra és vissza..
 • Autóbuszjáratok: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a várossal, rendszeres buszjáratokkal, megfizethető szállítási lehetőséget kínálva az utasoknak.
 • Automatikus riksák: Hagyományos autó riksák is elérhetők rövidebb távolságokra vagy városon belüli utazáshoz.
 • Parkolási lehetőségek: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít, így az utasok biztonságosan parkolhatják le járműveiket utazásuk során.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi: A Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít minden utas számára, lehetővé téve számukra, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Csecsemőgondozási szolgáltatások: A repülőtér csecsemőkkel utazó családok számára felszerelt babagondozási szobákat kínál.
 • Különleges segítségnyújtás: A speciális igényű vagy fogyatékkal élő utasok speciális segítséget vehetnek igénybe, beleértve a kerekesszékeket és a személyzet támogatását.
 • Üzleti szolgáltatások. és konferenciatermek: Az üzleti utazók számára a repülőtér jól felszerelt üzleti központokat és konferenciatermeket biztosít megbeszélések és rendezvények lebonyolítására.
 • Dohányzó szobák: A dohányzók számára kijelölt dohányzó szobák állnak rendelkezésre a terminál területén.

Összességében a Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával biztosítja az utasok igényeinek kielégítését, kellemes utazási élményt garantálva mindenkinek.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AMD azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) London Heathrow Airport (LHR) célállomásig ér el, körülbelül 9h 45m időtartam alatt a(z) Boeing 787-8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 23 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: IndiGo, GoAir, SpiceJet, Vistara, Starlight Airlin

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Ahmedábád városából?

Általában a Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőtér (AMD) a preferált választás a Ahmedábád-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Ahmedábád közvetlen közelében?

Ahmedábád környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella