Folyamatos járat innen: Szaratov Gagarin repülőtér (GSV)

Folyamatos járatok 9 úti célra 6 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Szaratov Gagarin repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Szaratov Gagarin repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Szaratov Gagarin repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GSV
Város Szaratov Gagarin
Ország Russia (RU)
Teljes cím Szaratov Gagarin repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

Saratov Gagarin repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az oroszországi Szaratovban található Saratov Gagarin repülőtér fontos közlekedési csomópont, amely belföldi és nemzetközi járatokat is szolgál. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok kényelmes és kényelmes élményének biztosítására.

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtéren modern terminálok találhatók, amelyek különféle felszereltséggel rendelkeznek az utazók számára.. Ide tartoznak a váróterek, vámmentes üzletek, kávézók és éttermek.
 • Parkolás: A Saratov Gagarin repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. A parkoló biztonságos és jól karbantartott, nyugalmat biztosítva az utazóknak.
 • Társalgók: A repülőtéren kényelmes társalgók találhatók, ahol az utasok pihenhetnek, dolgozhatnak vagy internetezhetnek. Ezek a társalgók csendes és békés környezetet kínálnak, távol a fő terminál nyüzsgésétől.
 • Tárgyalótermek: Az üzleti utazók audiovizuális eszközökkel felszerelt tárgyalótermeket vehetnek igénybe, lehetővé téve számukra, hogy megbeszéléseket vagy konferenciákat tartsanak közvetlenül a repülőtéren.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek megfelelnek a mozgáskorlátozott utasok igényeinek. Vannak liftek, rámpák és speciálisan kialakított mellékhelyiségek, hogy minden utas számára elérhető legyen.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten.

Szolgáltatások

 • Bejelentkezés: A Saratov Gagarin repülőtér hatékony check-in szolgáltatásokat kínál online és a repülőtéren egyaránt. Az utasok gond nélkül feladhatják poggyászukat és megkaphatják beszállókártyáikat.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt a poggyászok zökkenőmentes és biztonságos szállítása érdekében. Képzett személyzet segíti az utasokat a bejelentkezésben, a poggyász-leadásban és az átvételben.
 • Pénznemváltás: Az utazók kényelmesen válthatják pénzüket a repülőtér pénzváltó pultjainál, így elkerülhető, hogy pénzváltót keressenek a repülőtéren. város.
 • Autókölcsönzés: A Szaratov Gagarin repülőtér számos autókölcsönző cégnek ad otthont, lehetővé téve az utasok számára, hogy érkezéskor járművet béreljenek, és saját kényelmük szerint fedezzék fel a várost.
 • Taxisok és transzferek: Utasok könnyen megtalálja a taxikat és a repülőtéri transzfereket a terminálon kívül, zökkenőmentes szállítási lehetőséget biztosítva a kívánt úti céljukhoz.
 • Információs pult: Információs pult áll rendelkezésre, amely segítséget nyújt a repülési információkkal, útvonalakkal és bármilyen egyéb kérdéssel az utasok számára lehet.

A Saratov Gagarin repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kellemes utazást biztosítson utasai számára. A modern terminálokkal, kényelmes társalgókkal és kényelmes szolgáltatásokkal a repülőtér arra törekszik, hogy minden utazó számára hatékony, kényelmes és élvezetes legyen az utazás.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Szaratov Gagarin repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Szaratov Gagarin repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GSV azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Szaratov Gagarin repülőtér repülőtérről indul?

A Szaratov Gagarin repülőtér és a Novosibirsk Tolmachevo Airport (OVB) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Szaratov Gagarin repülőtér repülőtérről?

A(z) Szaratov Gagarin repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Pobeda, Aeroflot, S7 Airlines, Azimuth Airlines, Red Wing biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Szaratov Gagarin városából repülővel távozik?

Utazók, akik Szaratov Gagarin-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Novoszibirszk Tolmachevo repülőtér (RTW)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Szaratov Gagarin közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella