Folyamatos járat innen: São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér (GRU)

Közvetlen járatok 102 célállomásra 30 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GRU
Város Sao Paulo
Ország Brazil (BR)
Teljes cím São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -23.434553
Hosszúsági fok -46.478126
Weboldal Gru.com.br
Megjelenítés a térképen Google maps
São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér
São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér
São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér
São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér
São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér
São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér

São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér

São Paulo/Guarulhos? André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A São Paulo/Guarulhos? Kormányzó André Franco Montoro nemzetközi repülőtér, közismert nevén Guarulhos repülőtér, az egyik legforgalmasabb repülőtér Dél Amerika. Guarulhos városában található, és a fő nemzetközi átjáróként szolgál São Paulo-hoz, Brazília legnagyobb városához. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és kényelmes utazási élményének biztosítása érdekében.

Létesítmények

 • Terminálok: A Guarulhos repülőtéren három terminál, a T1, T2 és T3, amelyek mindegyike különféle kényelmi szolgáltatásokkal és szolgáltatásokkal van felszerelve.
 • Vásárlás és étkezés: A repülőtéren üzletek, butikok és ügyeleti szolgáltatások széles választéka található. ingyenes üzletek, ahol az utasok ajándéktárgyakat, divatot, elektronikai cikkeket és egyebeket vásárolhatnak. Számos étterem, kávézó és bár is található, amelyek helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a repülőtéri terminálokon, így Az utasok kapcsolatban maradhatnak, és hozzáférhetnek az internethez.
 • Társalgók: A Guarulhos repülőtér exkluzív társalgókat kínál azoknak az utasoknak, akik kényelmes és privát helyet keresnek a repülés előtti pihenésre. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, frissítőket és üzleti lehetőségeket kínálnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren számos ATM és pénzváltó szolgáltatás áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy könnyen hozzáférhet a helyi pénznemhez.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén a repülőtér külön Lost and Found központokkal segíti az utasokat holmijaik megtalálásában.

Szolgáltatások

 • Szállítás: A Guarulhos repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál az utasok számára, hogy elérjék a kívánt célállomást. A repülőtéren taxik, utazásmegosztó szolgáltatások, buszok és autókölcsönző szolgáltatások állnak rendelkezésre.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást, például poggyászmegőrzést, csomagcsomagolást biztosít. és poggyászkocsik, hogy biztosítsák az utazók biztonságát és kényelmét.
 • Egészségügyi létesítmények: Guarulhos repülőterén egészségügyi központok és elsősegélynyújtó szolgálatok állnak rendelkezésre az utasok utazása során felmerülő egészségügyi vészhelyzetek esetén a repülőtéren töltött idő.
 • Speciális segítségnyújtás: A fogyatékkal élő vagy különleges igényű utasok speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat vehetnek igénybe a repülőtéren. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a kerekesszékeket, a segítő személyzetet és az akadálymentesített létesítményeket.
 • Gyermek játszóterek: A repülőtéren kijelölt játszóterek gondoskodnak a fiatal utazók szórakoztatásáról és elköteleződéséről, miközben járatukra várnak.
 • Zuhanyzók: A kimerült utazók vagy a hosszan tartó pihenők számára a repülőtér zuhanyozási lehetőséget biztosít a gyors felfrissüléshez.

Összességében, São Paulo/Guarulhos kormányzó André Franco Montoro nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy a létesítmények és szolgáltatások átfogó skáláját nyújtsa utasai igényeinek kielégítésére. A vásárlástól és étkezéstől a szállításig és a speciális segítségnyújtásig a repülőtér kellemes és problémamentes utazást biztosít minden utazó számára.


São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GRU azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Dubai International Airport (DXB) célállomásig ér el, körülbelül 14h 30m időtartam alatt a(z) Boeing 777-300ER fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 30 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: LATAM Airlines, Gol, Azul, Passaredo, Copa Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Sao Paulo városából repülővel távozik?

Utazók, akik Sao Paulo-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a São Paulo/Guarulhos – André Franco Montoro kormányzó nemzetközi repülőtér (GRU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Sao Paulo közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella