Közvetlen járat innen: San Ignacio város repülőpálya (CYD)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) San Ignacio város repülőpálya repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SPR San Pedro

1 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) San Ignacio város repülőpálya kapcsán

Repülőtér neve San Ignacio város repülőpálya
Repülőtér (IATA) kód CYD
Város San Ignacio város repülőpálya
Ország Belize (BZ)
Teljes cím San Ignacio város repülőpálya
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

San Ignacio városi repülőpálya létesítményei és szolgáltatásai

A San Ignacio városi repülőpálya létfontosságú közlekedési csomópont Belize városában. A közép-amerikai ország lenyűgöző szépségének kapujaként szolgáló repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utazók igényeinek kielégítésére. Akár érkezik, akár indul, a San Ignacio Town Repülőtér zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt biztosít.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik. kényelmes pihenősarokkal, mellékhelyiségekkel és információs pultokkal felszerelve.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok könnyen bejelentkezhetnek járataikra a rendelkezésre álló pultoknál.
 • Poggyászkiadás: A Az utasok egy kijelölt területet biztosítanak, ahol érkezéskor átvehetik poggyászukat.
 • Autókölcsönzés: Azok az utazók, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni a gyönyörű környezetet, az autókölcsönzési szolgáltatások kényelmesen elérhetők a repülőtéren.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre azok számára, akik biztonságosan a repülőtéren szeretnék hagyni járműveiket utazásuk során.
 • Éttermek és kávézók: Az éhes utazók igényeit kielégítve a repülőtér különféle étkezési lehetőségek a gyors harapnivalóktól a teljes étkezésig.
 • Üzletek: A terminálon belül különféle üzletek találhatók, amelyek az ajándéktárgyaktól az utazási kellékekig sokféle árut kínálnak.
 • Társalgók: Azoknak, akik Az exkluzívabb élményre törekvő repülőtér prémium lounge-okat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, ingyenes harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak, valamint Wi-Fi-t is igénybe vehetnek.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen orvosi sürgősségi eset esetén a repülőtéren orvosi ellátás biztosított. létesítmények és készenlétben képzett szakemberek.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A terminálon található információs képernyők tájékoztatják az utasokat a járatok érkezéséről, indulásáról és késéséről, ill. lemondások.
 • Közlekedés: A terminálon kívül taxik és transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy az utasokat a kívánt úti célba szállítsák.
 • Pénzváltás: Az utazók kényelmesen átválthatják pénzüket a helyi pénznemre a következő címen: a repülőtér pénzváltó pultja.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek kielégítik a fogyatékkal élő utasok igényeit, így mindenki számára kényelmes és elérhető utazást biztosítanak.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Turisztikai információ: A terminálon belüli információs pultok brosúrákat, térképeket és útmutatást nyújtanak az utazóknak a helyi látnivalókkal kapcsolatban., túrák és szállások.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén a repülőtéren külön elveszett és megtalált szolgálat áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében.
 • Biztonság: A repülőtér szigorú biztonsági protokollokat tart fenn az összes utas és a létesítmény biztonsága érdekében.

Modern létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával a San Ignacio Town Airstrip célja, hogy kellemes és hatékony utazási élmény minden utas számára. Akár Belize természeti csodáinak felfedezésére érkezik, akár a következő kalandra indul, a repülőtér biztosítja, hogy minden meglegyen, amire szüksége van egy kényelmes és problémamentes utazáshoz.


San Ignacio város repülőpálya Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) San Ignacio város repülőpálya repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CYD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a San Ignacio város repülőpálya repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) San Ignacio város repülőpálya repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a San Ignacio város repülőpálya repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) San Ignacio város repülőpálya repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint:

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon San Ignacio város repülőpálya városából?

Általában a San Ignacio város repülőpálya (CYD) a preferált választás a San Ignacio város repülőpálya-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található San Ignacio város repülőpálya közvetlen közelében?

San Ignacio város repülőpálya környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella