Sahar nemzetközi repülőtér (BOM) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 107 úti célra 57 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Sahar nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Sahar nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BOM
Város Mumbai
Ország India (IN)
Teljes cím Sahar nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 19.090177
Hosszúsági fok 72.868739
Weboldal Csia.in
Megjelenítés a térképen Google maps
Sahar nemzetközi repülőtér
Sahar nemzetközi repülőtér
Sahar nemzetközi repülőtér
Sahar nemzetközi repülőtér
Sahar nemzetközi repülőtér
Sahar nemzetközi repülőtér

Sahar nemzetközi repülőtér

Sahar nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Sahar nemzetközi repülőtér az indiai Mumbaiban található, és az ország egyik legforgalmasabb repülőtere. Fő közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi járatok számára. A repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az utasok számára.

Terminállétesítmények

? Check-in pultok: A Sahar International Airport több check-in pulttal is rendelkezik az utasok igényeinek kielégítésére. Ezek a pultok a legújabb technológiával vannak felszerelve, hogy biztosítsák a gyors és problémamentes bejelentkezési folyamatot.

? Poggyászkezelés: A repülőtér fejlett poggyászkezelési rendszerekkel rendelkezik az utasok poggyászának hatékony kezelésére és szállítására. Az utasok kényelme érdekében poggyászkocsik állnak rendelkezésre a terminál egész területén.

? Társalgók: Az utasok pihenhetnek és lazíthatnak a repülőtéren található kényelmes társalgókban. Ezek a társalgók számos kényelmi szolgáltatást kínálnak, beleértve az ingyenes Wi-Fi-t, a frissítőket és az elkötelezett személyzetet, hogy segítsen bármilyen kérdésben vagy kérésben.

? Duty-Free Shops: A Sahar nemzetközi repülőtér a vámmentes üzletek széles skálájának ad otthont, ahol az utasok adómentesen vásárolhatnak. A luxusmárkáktól a helyi kézműves termékekig mindenki talál valamit.

Szállítási szolgáltatások

? Taxik és transzferek: A zökkenőmentes összeköttetés biztosítása érdekében a repülőtér taxi- és transzferszolgáltatást biztosít a város különböző helyeire és vissza. Ezek a szolgáltatások éjjel-nappal elérhetők, és biztonságos és kényelmes utazási módot kínálnak.

? Autóbérlés: Az utasok könnyedén bérelhetnek autót a repülőtéren, hogy saját tempójukban fedezzék fel a várost. A repülőtérről számos autókölcsönző cég működik, amelyek a járművek széles választékát kínálják.

? Tömegközlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a város tömegközlekedési hálózatával. Az utasok könnyedén elérhetik a repülőtérről induló buszokat és vonatokat, hogy elérjék a kívánt célállomást.

Speciális segítség

? Kerekesszékes megközelíthetőség: A Sahar nemzetközi repülőtér kerekesszék-barát, rámpák és liftek állnak rendelkezésre a mozgáskorlátozott utasok számára. Kérésre tolószéket is tudunk biztosítani.

? Orvosi szolgáltatások: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy vészhelyzet esetén azonnali orvosi segítséget nyújtson az utasoknak.

? Elveszett és megtalált: egy külön Lost and Found részleg segít az utasoknak elveszett holmijaik visszaszerzésében. Az utasok jelenthetik az elveszett tárgyakat, és átvehetik azokat ezen az osztályon.

? Kisállat-szolgáltatások: A repülőtér tisztában van a szőrös családtagok fontosságával, és kisállat-segítő szolgáltatásokat nyújt az állatokkal utazó utasok számára.

Legyen szó üzleti vagy szabadidős céllal, a Sahar International Airport zökkenőmentes utazási élményt kíván nyújtani. A létesítmények és szolgáltatások széles skálájával az utasok kényelmes és élvezetes utazásra számíthatnak az elejétől a végéig.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Sahar nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BOM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Sahar nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Sahar nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Newark Liberty International Airport (EWR) célállomásig ér el, körülbelül 15h 55m időtartam alatt a(z) Boeing 777-300ER fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Sahar nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Sahar nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 57 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a IndiGo, Air India, Vistara, GoAir, SpiceJe biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Mumbai városából repülővel távozik?

Utazók, akik Mumbai-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Sahar nemzetközi repülőtér (BOM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Mumbai közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Sahar nemzetközi repülőtér (BOM)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella