Sacheon repülőtér (HIN) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 2 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Sacheon repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
GMP Szöul

4 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
CJU Jeju

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Sacheon repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Sacheon repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HIN
Város Sacheon
Ország Korea (KR)
Teljes cím Sacheon repülőtér
Szélességi fok 35.092630
Hosszúsági fok 128.086760
Weboldal Airport.co.kr
Megjelenítés a térképen Google maps

Sacheon repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Sacheon repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér a dél-koreai Sacheon városában. Kapuként szolgál a régióba, és számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és hatékony utazási élményt biztosítson utasai számára.

Létesítmények

Terminál

A repülőtér egyetlen modern terminálépülettel rendelkezik, számos lehetőséggel az utazók igényeinek kielégítésére. A terminál kényelmes ülőhelyeket, tiszta mellékhelyiségeket és bőséges várótereket biztosít. Az utasok számos üzletet is találhatnak, beleértve a vámmentes üzleteket is, ahol termékek széles skáláját vásárolhatják meg, például kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat.

Éttermek és kávézók

A Sacheon repülőtér éttermek és kávézók választékát kínálja az utazók étvágyának kielégítésére. Akár egy gyors harapnivalót, akár egy teljes étkezést keres, rengeteg lehetőséget talál. A hagyományos koreai konyhától a nemzetközi gyorséttermi láncokig minden ízlésnek megfelelő étel található.

Parkolás

A repülőtér kényelmes parkolási lehetőséget biztosít rövid és hosszú távú tartózkodás esetén egyaránt.. A parkolóhelyek jól karbantartottak, és minden méretű jármű számára elegendő helyet kínálnak. Az utasok számos parkolási lehetőség közül választhatnak, beleértve a fedett parkolókat, a szabadtéri parkolókat és a parkolóinas-szolgáltatásokat a nagyobb kényelem érdekében.

Szolgáltatások

Poggyászszolgáltatás

A Sacheon repülőtér problémamentes élményt biztosít a poggyász tekintetében. Az utasok számíthatnak a hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokra, beleértve a poggyászkiadási, elveszett és megtalált, valamint a poggyászcsomagolási szolgáltatásokat. A repülőtér személyzete készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen az utasoknak a poggyászaikkal kapcsolatos kérdésekben vagy problémákban.

Szállítás

A repülőtérre utazni vágyó utasok számára a Sacheon repülőtér megbízható szállítást kínál lehetőségek. A terminál bejáratánál taxik állnak rendelkezésre, így kényelmesen elérheti úti célját. Ezenkívül tömegközlekedési kapcsolatok, például buszok és vonatok kötik össze a repülőteret a város különböző részeivel és a szomszédos régiókkal.

Információs pultok

A zökkenőmentes utazási élmény biztosítása érdekében A Sacheon repülőtér az egész terminálon stratégiailag elhelyezett információs pultokat kínál. A barátságos és hozzáértő személyzet készséggel áll rendelkezésére, hogy segítse az utasokat kérdésekkel, útbaigazításokkal és általános utazási információkkal. Akár útmutatásra van szüksége a helyi látnivalókkal kapcsolatban, akár segítségre van szüksége a csatlakozó járatokkal kapcsolatban, az információs pultok készséggel állnak rendelkezésére.

Wi-Fi- és töltőállomások

A repülőtér egész területén ingyenes Wi-Fi-szolgáltatást kínál a terminál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, miközben járatukra várnak. Ezenkívül több töltőállomás is rendelkezésre áll, amelyek biztosítják, hogy az utazók a repülőtéren töltött idő alatt is bekapcsolva tartsák eszközeiket.

Összességében a Sacheon repülőtér elkötelezett amellett, hogy kellemes utazási élményt nyújtson utasainak. Modern létesítményei és szolgáltatásai révén az utazók kényelmes és kényelmes utazásra számíthatnak a repülőtér használatakor.


Sacheon repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Sacheon repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Sacheon repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, HIN azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Sacheon repülőtér repülőtérről indul?

A Sacheon repülőtér és a Gimpo International Airport (GMP) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Sacheon repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Sacheon repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Fly S.A., Jin Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Sacheon városából repülővel távozik?

Utazók, akik Sacheon-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Sacheon repülőtér (HIN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Sacheon közvetlen közelében?

Sacheon környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella