Folyamatos járat innen: Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér (DCA)

Fedezze fel 104 helyszínt 8 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DCA
Város Arlington megye
Ország United-States (US)
Teljes cím Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér
Szélességi fok 38.851242
Hosszúsági fok -77.040232
Weboldal Flyreagan.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér
Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér
Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér
Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér
Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér
Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér

Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér

Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Virginia állambeli Arlingtonban található Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér a Washington DC nagyvárosát kiszolgáló elsődleges repülőterek egyike terület. A Washington DC belvárosától a Potomac folyó túloldalán elhelyezkedő stratégiai fekvésének köszönhetően a repülőtér számos modern létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és hatékony utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Létesítmények

1. Terminálok

A repülőtér három terminállal rendelkezik, amelyek A, B és C terminálok felirattal rendelkeznek, amelyek kényelmes és jól felszerelt helyet biztosítanak az utazóknak. Minden terminálhoz több csarnok tartozik, számos üzlettel, étteremmel és szolgáltatással.

2. Üzletek és étkezési lehetőség

A Ronald Reagan repülőtér utasai üzletek és étkezési lehetőségek széles választékát élvezhetik. A híres nemzetközi márkáktól a helyi butikokig a repülőtér számos kiskereskedelmi üzlettel rendelkezik, amelyek különféle igényeket kielégítenek. Ezen kívül számos étterem, kávézó és bár a konyhák változatos választékát kínálja, hogy minden utazó étvágyát kielégítse.

3. Társalgók

A nagyobb kényelemre és szolgáltatásokra vágyó utasok számára a repülőtéren több társalgó is található. Ezek a társalgók nyugodt környezetet biztosítanak, ahol az utazók a repülés előtt lazíthatnak. A társalgóba a jogosult utasok tagsági programokon vagy meghatározott légitársasági társulásokon keresztül juthatnak hozzá.

4. Parkolás

A Ronald Reagan repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál. A parkolóhelyek kényelmesen a terminálok közelében találhatók, így biztosítva a könnyű hozzáférést. Az utasok rugalmasan választhatnak az egyéni parkolás vagy az inas szolgáltatás közül preferenciáik és igényeik alapján.

Szolgáltatások

1. Wi-Fi és töltőállomások

Mivel a modern utazók számára létfontosságú a kapcsolat, a Ronald Reagan repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít az egész terminálon. A repülőtér számos töltőállomást is kínál, amelyek biztosítják, hogy az utasok könnyen bekapcsolva tarthassák eszközeiket a repülőtéren töltött idő alatt.

2. Repülőtéri segítségnyújtás

A repülőtéri személyzet elkötelezett a kivételes szolgáltatások nyújtása és az utasok igényeinek kielégítésében. Képzett személyzet áll rendelkezésére, hogy útmutatást adjon, válaszoljon a kérdésekre, és támogatást nyújtson az utasoknak, beleértve a fogyatékkal élőket vagy különleges követelményeket támasztó személyeket.

3. Banki szolgáltatások és valutaváltás

A Ronald Reagan repülőtér különböző banki szolgáltatásokkal és pénzváltó pultokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik az utazók pénzügyi tranzakcióit. Ezek a szolgáltatások biztosítják, hogy az utasok könnyen hozzáférjenek banki szolgáltatásokhoz és pénznemekhez a világ minden tájáról.

4. Kisállatok segélyezési területei

A repülőtér állatbarát is, a terminálokon kijelölt kisállat-mentő területek találhatók. Ezek a terek lehetővé teszik a háziállattal utazók számára, hogy szőrös barátaiknak megfelelő pihenést biztosítsanak, és biztosítsák a kényelemüket utazás közben.

5. Földi közlekedés

Az utasok kényelmesen elérhetik a különböző földi közlekedési lehetőségeket a Ronald Reagan repülőtérről. Ide tartoznak a taxik, telekocsi-szolgáltatások, limuzinok, bérautók és tömegközlekedés. A repülőtér számos transzfert is biztosít a közeli szállodákhoz.

6. Poggyászszolgáltatás

Hatékony poggyászszolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy az utazási élményt problémamentessé tegyék. Poggyászkocsik, poggyászmegőrző és poggyászcsomagolási szolgáltatásokat kínálnak, hogy az utasokat utazásuk során a holmijukkal segítsék.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DCA kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) San Francisco International Airport (SFO) célállomásig ér el, körülbelül 6h 12m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér repülőtéren?

Összesen 8 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Ronald Reagan Washington Nemzeti Repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines, United Airlines, JetBlue Airway

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Arlington megye városából?

Általában a Washington Dulles nemzetközi repülőtér (IAD) a preferált választás a Arlington megye-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Arlington megye közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella