Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér (GIG) repülőtere induló járatok

Utazz 33 helyszínre a 21 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GIG
Város Rio de Janeiro
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -22.813410
Hosszúsági fok -43.249423
Weboldal Riogaleao.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér
Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér
Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér
Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér
Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér
Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér

Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér

Rio de Janeiro?Galeão nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Áttekintés

Rio de Janeiro?Galeão nemzetközi repülőtér, más néven Galeão repülőtér, Brazília egyik legforgalmasabb repülőtere. Rio de Janeiróban található, és a belföldi és nemzetközi járatok fő csomópontjaként szolgál, és évente több millió utast szolgál ki. A repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utazók kényelmének biztosítása érdekében.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A Galeão repülőtéren számos bejelentkezésre van lehetőség. modern technológiával felszerelt pultok, amelyek lehetővé teszik az utasok számára a bejelentkezési folyamat hatékony befejezését.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtér sokféle kiskereskedelmi üzlettel büszkélkedhet, beleértve a vámmentes üzleteket, divatbutikokat, szuvenírboltokat és több. Az utazók számos terméket fedezhetnek fel és vásárolhatnak indulásuk előtt.
 • Éttermek és kávézók: A Galeão repülőtéren különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, a gyorsétteremláncoktól az előkelő éttermekig. Az utasok konyhák széles választékát élvezhetik, frissítő italokat vagy harapnivalókat fogyaszthatnak.
 • Társalgók: A kényelemre és a magánéletre vágyók számára a Galeão repülőtér prémium társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, Wi-Fi-t használhatnak, és ingyenes frissítőket fogyaszthatnak., és használja ki az üzleti lehetőségeket.
 • ATM és pénzváltó: A repülőtéren több ATM és valutaváltó is található, amelyek biztosítják, hogy az utasok kényelmesen vegyenek fel készpénzt vagy válthassanak valutát pénzügyi igényeik kielégítésére.

Közlekedés

 • Taxiszolgáltatások: A Galeão repülőtér a hét minden napján, a hét minden napján rendelkezésre álló dedikált taxiszolgáltatásokkal kényelmes szállítási módot biztosít az úti céljukra utazó utasok számára.
 • Autókölcsönzés: Különböző neves autókölcsönző cégeknek van pultja a repülőtéren, amelyek az egyéni preferenciáknak megfelelő járműveket kínálnak. Az utasok könnyedén bérelhetnek autót Rio de Janeiro-i tartózkodásuk idejére.
 • Buszjáratok: Rio de Janeiro tömegközlekedési rendszere összeköti a repülőteret a város különböző részeivel. Az utasok olcsóbban választhatnak buszokat.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér biztosítja a mozgáskorlátozott vagy speciális igényű utasok elérhetőségét. Elkötelezett munkatársak állnak rendelkezésére, hogy segítséget nyújtsanak az utazás során.

További szolgáltatások

 • Egészségügyi szolgáltatások: A Galeão repülőtéren képzett szakemberekkel ellátott egészségügyi létesítmények állnak rendelkezésre az egészségügyi problémák megoldására. aggodalmak vagy vészhelyzetek, amelyek az utazás során felmerülhetnek.
 • Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-hozzáférést élvezhetnek az egész repülőtéren, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten.
 • Poggyász. Szolgáltatások: A repülőtér poggyászmegőrzőt biztosít, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy biztonságosan tárolják poggyászaikat, miközben felfedezik a várost vagy a csatlakozó járatokra várnak.
 • Elveszett és megtalált: Bármilyen elveszett tárgy esetén a Galeão repülőtéren dedikált elveszett poggyász található. és a Found részleg, ahol az utasok jelenthetik és érdeklődhetnek elveszett tárgyaikról.

Összességében a Rio de Janeiro?Galeão nemzetközi repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek mindenki igényeit kielégítik. utazók, megőrizve Brazília egyik legjobb repülőterének hírnevét.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GIG azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Dubai International Airport (DXB) célállomásig ér el, körülbelül 13h 40m időtartam alatt a(z) Boeing 777-300ER fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 21 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Gol, LATAM Airlines, Azul, Aerolineas Argentinas, Felix Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Rio de Janeiro városából?

Általában a Rio de Janeiro–Galeão nemzetközi repülőtér (GIG) a preferált választás a Rio de Janeiro-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Rio de Janeiro közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella